AnikoPL 23.05.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Chociażby ostatnio zapłaciłam pranie a po jakimś czasie córka zaczyna marudzi że chce na plac zabaw i nie wiedziałam czy powiedzieć jej za ile pójdziemy (a ona w tej kwestii jest bardzo dokładna ) i z kilku innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.05.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Pestka jesteś samsungomaniaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.05.2015 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/26/94/63/5326946349 Cena 700zł. Nie wiem ile jeszcze czasu i kasy trzeba włożyć w renowację czegoś takiego....? Do pokoju dzieci ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.05.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 cudna szafa !!!!!!!! wygląda na dobry stan. Kurde może Julce taką kupię, potrzebuje surowej drewnianej do samodzielnego zabejcowania, bo ona nie ma białych mebli ja też muszę mieć koniecznie wyświetlacz z czasem. i dokładnie z etapami prania. Piorę w nocy - od 22 w taryfie nocnej i chce wiedzieć za ile mogę sie połozyć spać Moj samsung jest fajnym bo pod wyswietlaczem mam guziczki do ustawiania temeratury, ilości płukań i prędkości wirowania. Programowanie pralki zajmuje jakieś 3 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.05.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ładna szafa. Pytanie tylko czy zdrowa, nie ma jak sobie robale przywlec do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.05.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Szafa śliczna a cena i czas to chyba zależą od tego co chcesz zrobić. Czy zaowocować/pomalować czy szaleć z rysunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.05.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 (edytowane) Ładna szafa. Pytanie tylko czy zdrowa, nie ma jak sobie robale przywlec do domu A można to jakoś sprawdzić? Tej pewnie niestety nie kupię bo nie mam jej zbytnio gdzie wsadzić, bez sensu zastawiać dom w którym podłóg nie ma i przestawiać potem graty.... Ale czegoś takiego będę szukać, chciałąbym pomalować na dwa kolory Edytowane 23 Maja 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.05.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Pytać o dziurki,ale z reguły nic nikt nie odpowie, zatem poprosić o zbliżenia różnych dziwnych części, jak boki, okolice szyldów, podstawy mebla Ta szafa wygląda na dość wiekową, ten dizajn na zdjęciu jest bardzo specyficzny. Chyba, że to jest nowoczesna kopia. A jak ma robalowe dziurki, to najlepiej cisnąć sentymentami i zrezygnować, szczególnie jeśli w domu ma się inne drewniane rzeczy. Jeśli sentymentów wyzbyć się nie da, to najlepiej zgłębić podstawy walki za pomocą różnych fajnych blogów jak np. http://starychmebliczar.pl/ Sama czasem się z tym męczę, bo uparłam się umeblować dom według motta 'wszystko za cztery złote" i wszystkim, co jeszcze powstało najlepiej przed wynalezieniu płyty paździerzowej i nosi znamiona ograniczonej produkcji masowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.05.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 A można to jakoś sprawdzić? Tej pewnie niestety nie kupię bo nie mam jej zbytnio gdzie wsadzić, bez sensu zastawiać dom w którym podłóg nie ma i przestawiać potem graty.... Ale czegoś takiego będę szukać, chciałąbym pomalować na dwa kolory Zakochała jestem w tym wielbłądzie, jest tak uroczy Z meblami jest właśnie taki problem znajdzie się perełkę a gdzie ja trzymać? Dorka - mam podobne założenia dla wykończenia Stare, używane lub diy, nowe w ostatecznej ostateczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.05.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Waniliana, nie wiem czy decyzja podjęta w sprawie uchwytów ale ja ostatnio znalazłam takie fajne ubranka na uchwyty, po założeniu tych mosiężnych możesz poszaleć http://www.kuchnie.malopolska.pl/i/akcesoria/uchwyty/trend1.jpg co do prania, to ja nigdy się nie przejmuję, puszczam pralkę i wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.05.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Pomysł wygląda przeuroczo ale kompletnie nie widzę tego w kuchni -zaraz zrobi się koszmarnie brzydkie bo wątpię by każdy dokładnie wyciekŁ łapki przed otworzeniem szuflady czy szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.05.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 taa albo wyrabiasz ciasto drożdżowe, dłonie masz kompletnie zasyfione a nagle musisz sięgnąć z szuflady po szpachelkę, nóż, wałek, czy tez mąke do podsypania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.05.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Uchwyty wybrane nr 2, dzięki za głosy A teraz pilnie potrzebna pomoc : w którą stronę kafle drewnopodobne kłaść? http://projekty.lipinscy-projekty.pl/www_data/lmb031d/rzuty/lmb031d_r1.gif?ver=20150407093933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.05.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Czy ktoś się spotkał żeby infekcja 8 dni telepała człowiekiem? Antybiotyk nic nie zdziałał zresztą nie dziw skoro w niedzielę u dzieci lekarz stwierdził infekcję wirusową Umieram, nie mam już głowy, no serio.....i do tego dzieci ogarnąć chore, ajjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.05.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 wanilii zdrówka! dla Ciebie i całej rodzinki płytki ułożyłabym odwrotnie niż na planie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.05.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mnie infekcja 3 tygodnie prawie trzymała. Ale prawie się nie leczylam. Córka miała trudny okres i nic do niej nie docieralo (miała ok 3 lat) i nie mogłam się ani położyć ani nawet pospac.Trzymaj się mocno i staraj się jak najwięcej odpoczywać (może ściągnij z budowy męża - dom nie ucieknie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.05.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 DZięki kjuta , tracę nadzieję że kolejny dzień będzie lepszy. A nocy to się aż boję.... Zapomniałam napisać że w płytkach ma być kuchnia, salon, i komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.05.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 nadal podtrzymuję układ płytek Wanilii wierzę, że jednak będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.05.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mnie infekcja 3 tygodnie prawie trzymała. Ale prawie się nie leczylam. Córka miała trudny okres i nic do niej nie docieralo (miała ok 3 lat) i nie mogłam się ani położyć ani nawet pospac. Trzymaj się mocno i staraj się jak najwięcej odpoczywać (może ściągnij z budowy męża - dom nie ucieknie) JA to się zastanawiam jak to jest że moje dzieci chore ale jakoś nie chcą się w dzień przespać...ja za to walczę żeby nie zasnąć 3 tygodnie? Mogłaś już nic nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.05.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 nadal podtrzymuję układ płytek Wanilii wierzę, że jednak będzie lepiej To fajnie bo popierasz moją opcję Mąż ma inny punkt widzenia stąd moje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts