waniliana 24.06.2015 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Też mam kolekcję takich książek. Ale tej akurat nie mam n A coś polecisz? U nas ostatnio wydawnictwo zakamarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 mała ma już skończone 3 lata ? Julka tez twardo stawiała opór, aż 3 dni przed swoimi trzecimi urodzinami sama chciała na nocnik. od razu załapała, bez żadnej wpadki, W jej urodziny byliśmy pół dnia po za domem już bez pampersa jeszcze dodam w poprzednim temacie. W domach w których jest reku nie ma potrzeby dogrzewać się grzejnikami w nasze polskie lato, jak i wiosną i jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Młoda ma 3.5 - juz daaaaawno odpieluchowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Sorry, to dla Młodej bo zafascynowana emotikonami :lol2::lol2: :wave: :popcorn::popcorn: :mad::P:P:wiggle::wiggle: :-):smile: Edytowane 24 Czerwca 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 24.06.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Waniliana to mamy dzieciaki w podobnym wieku. Mój mam 3 lata i 2 miesiące. Odpieluchowałam go w dwa tygodnie rok temu bo musiałam na szybko przed pójściem do przedszkola. Emotki dla córci ode mnie :-P:-P:wink::wink: 8-)8-)8-) :stereo: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.06.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) http://zdrowybrzuszek.pl/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/ksiazkakupa.jpg Nasza ulubiona na ten temat, nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży. A książek obrazkowych córka ma ponad 200 ciężko coś wybrać ale zakamarki ma dużo fajnych. Swojego czasu kochała słownika Pomelo. Słonko - naprawdę grzejesz teraz? My śpimy z otwartym oknem i odslaniamy się bo za gorąco pod kołdrą w nocy (dzieci też) Edytowane 24 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) oj to nie jarze po co czytacie dzieciakom książką a załatwianiu potrzeb fizjologicznych skoro odpieluchowane brrrrrrr u nas ledwo 20 stopni w dzień, okna w życiu bym nie otworzyła, jestem mega ciepłolubna w nocy boję sie sprawdzać ile jest na termometrze Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Emilia chyba żadna z tych książek o załatwianiu potrzeb fizjologicznych nie jest, Kupa Siku przynajmniej nie Aniko książka wygląda interesująco Po wyprawie do Wrocławia, autobusem, pociągiem, tramwajem, na nogach, z dziećmi oczywiście MAM : farby kredowe i wosk. Na moje nieszczęście mąż zdążył skończyć pracę i podjechał po nas do sklepu zanim zdążyłam zapłacić - trochę się zdziwił :rolleyes: Znalazłam też wykonawcę kratki drzwiowej, cena tym razem zdecydowanie bliższa mojemu sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 to mnie musiały zmylić te książeczki farby do łóżeczek? czy coś innego będziesz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.06.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Ta 'moja' jest taka mała encyklopedia o odchodach. Skąd ten kolor, kształt i po co ona. Czym się różni ta mięsożerców od roslinozercow. iektóre zwierzęta robią z nich domy, że jest zawód zajmujący się badaniem kup. No TYYYLE ważnych i fascynujących informacji na poczytanie przed snem Tak. Znam ją prawie na pamięć Ale nie polecam bajki o kreciku któremu ktoś narobił na głowę. Jest jednak nawet nie tyle niesmaczne co po prostu głupia i ma rozczarowujace i wybitnie nie dydaktyczne zakonczenie No to my jesteśmy gorąca rodzina. Krótkie rękawy zakładamy jak tylko na termometrze z przodu pojawi się liczba dwucyfrowa. Będziemy się chyba męczyć w naszym Energooszczędnym domu. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 na szczęście ogrzewanie można precyzyjnie ustawić, na taką temperaturę jaką lubicie, tak samo na wentylacji ostatecznie pieca nie musisz włączać w ogóle ja tylko w krótkim rękawku chodzę - inaczej nie potrafię nic zrobić, nie lubię jak cokolwiek ogranicza mi ruchy, albo moczą mi się rękawy przy sprzątaniu, dlatego w domu mamy ok 24 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 t farby do łóżeczek? czy coś innego będziesz malować Na pierwszy ogień pójdą łóżeczka , mam w samochodzie ten nieszczęsny szczyt, pani w sklepie przekonywała że farba to złapie, chyba poszukam jakiegoś pędzla i zrobię szybką próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 farba wszystko złapie, łącznie z lakierem, którego nie trzeba zdzierać czy używać primera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.06.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 chyba poszukam jakiegoś pędzla i zrobię szybką próbę O, to będą nas dwie specjalistki od szybkiego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) O, to będą nas dwie specjalistki od szybkiego malowania Zrobiłam próbę na części zeszlifowanej drewnainej, niezeszlifowanej drewnianej i na tym badziewiu z cholera wie czego. Jutro rano zobaczę czy to dziadostwo rzeczywiście pije farbę czy uda się jednak pomalować. Weselej będę miała z szafą bo ma być w dwóch kolorach z czego jeden muszę rozjaśniać żeby uzyskać taki kolor jak chcę Macie może jakiś namiar na szablony do malowania czego takiego? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Kolor który planuję uzyskać to coś między tym a tym Pod oknem zabudowa z biurkiem, półki na pewno białe, zastanawiałam się czy biurka nie zrobić zielonego żeby przełamać biel z tej strony pokoju. Chociaż przekonana nie jestem bo przecież półki będą zastawione więc kolorowe, pościel kolorowa, nad łóżkami plakaty. W oknie roleta i tu też się waham i nr dwa Obie tkaniny to bawełna, nie wiem czy się nada na rolety. Chciałabym zamówić już bo np gałek meblowych które Wam kiedyś pokazywałam już nie ma niestety, z tkaniną może być tak samo.... Podłoga w kolorze jasnego dębu, chyba jednak panele bo strach się bać co dzieci zrobią z drewnianą Edytowane 24 Czerwca 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 słoneczka mandale zdecydowanie za szablonem sie rozejrzę, jak się nie znajdzie możesz sama taki wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Macie może jakiś namiar na szablony do malowania czego takiego? Z szablonu jest tylko ten z różyczkami i marchewkami. Dwa pozostałe to efekt misternego wyklejenia taśmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) mam szblon http://twojewnetrze.com.pl/p1019,szablon-z-tworzywa-tapeta-w-trojkaty-3.html http://www.craftart.com.pl/pl/p/Szablon-TROJKATY-30x30-cm-ASMM15-Americana-Decor/10983 jak chcesz stołeczki w ten sposób obkleić możesz kupić fajny papier do scrapu i przykleić za po mocą kleju 3w1 - podkład-klej-podkład typu mod podge. a tkaninę może niech dzieciaki same wybiorą. Pokaż im te które Ci sie podobają, pasują do zamysłu, niech mają swój wkład w wystrój wnętrza Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zrobiłam próbę na części zeszlifowanej drewnainej, niezeszlifowanej drewnianej i na tym badziewiu z cholera wie czego. Jutro rano zobaczę czy to dziadostwo rzeczywiście pije farbę czy uda się jednak pomalować. Weselej będę miała z szafą bo ma być w dwóch kolorach z czego jeden muszę rozjaśniać żeby uzyskać taki kolor jak chcę Macie może jakiś namiar na szablony do malowania czego takiego? Namiaru nie, ale to się robi przy pomocy wielokrotnego użycia taśmy malarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts