waniliana 01.04.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 NO nie, ale gdzie mój barek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Dziewczyny, główny blat roboczy, przy którym najwięcej się pracuje, to przestrzeń między zlewem a płytą kuchenną. Nie mogę się doczytać, czemu zlew nie może być pod oknem, bo w ostatnim układzie tego blatu roboczego, o który mi chodzi jest baaaardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Przy narożnych szafkach 90x90 zostaje pod oknem 60+40 a to za mało na zlew i zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 NO nie, ale gdzie mój barek? Waniliana barek jest na pierwszej wizce, stół można odsunąć od ściany - tylko krzesełka barowe nie wiem czy wejdą - chyba, żeby dać węższy stół, to może...Ale blat barku pewnie tylko 60 i zakończony przed belką - może zatem bez dolnych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 O rety, muszą być takie ogromne szafki narożne? No nic, ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 gdyby dać jedną nerkę, to zostało by pod oknem 2x60 - na zlew i zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 O rety, muszą być takie ogromne szafki narożne? No nic, ja się nie znam No właśnie - muszą być? Wiecie co, obejrzałam zdjęcia kuchni ze zlewem w rogu i nie podoba mi się to rozwiązanie zbytnio... Jestem natomiast niemal przekonana do rezygnacji z szafek wiszących po lewej stronie wiec nie cała Twoja praca poszła na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Waniliana barek jest na pierwszej wizce, stół można odsunąć od ściany - tylko krzesełka barowe nie wiem czy wejdą - chyba, żeby dać węższy stół, to może...Ale blat barku pewnie tylko 60 i zakończony przed belką - może zatem bez dolnych szafek? Uciekają mi szafki w kuchni w zastarszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 No właśnie - muszą być? Wiecie co, obejrzałam zdjęcia kuchni ze zlewem w rogu i nie podoba mi się to rozwiązanie zbytnio... Jestem natomiast niemal przekonana do rezygnacji z szafek wiszących po lewej stronie wiec nie cała Twoja praca poszła na marne no to miło:) To może jednak ten zlew pod oknem? Ma Tomkowa rację, że najlepszy blat roboczy to ten między zlewem a płytą - szkoda dawać zlew na lewo (będzie ciasno przy płycie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ja mam tak ciągle, wybór między estetyką a funkcjonalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Waniliana, dlaczego tak się wzbraniasz od zlewu przy oknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Juskra, ale zlew narożny i tuż obok niego płyta, to ani estetyczne, ani funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Waniliana, dlaczego tak się wzbraniasz od zlewu przy oknie ? Bo to najbardziej wyeksponowane miejsce w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 gdyby dać jedną nerkę, to zostało by pod oknem 2x60 - na zlew i zmywarkę CZyli najlepszym rozwiązaniem jest dać zlew pod okno? Jak firma od okien robiłą pomiary to padło pytanie czy pod oknem będzie zlew i odpowiedziałam że nie. Jakie to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Może chodziło im o możliwość otwierania okien przy kranie - z tym są zawsze problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Juskra, ale zlew narożny i tuż obok niego płyta, to ani estetyczne, ani funkcjonalne mi też się nie podobają zlewy w rogu ale gdyby był pod oknem to nie powinno być źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Może chodziło im o możliwość otwierania okien przy kranie - z tym są zawsze problemy akurat dziś przez przypadek to sprawdzałam, jest ogromna ilość baterii przystosowanych do okna, zaintrygowała mnie nazwa "bateria okienna" Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Bo to najbardziej wyeksponowane miejsce w kuchni? ok, to jest istotny argument ale zlew w rogach także będzie widać, Ana czy nie można dać zlewu zaraz za wysoką zabudową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ok, to jest istotny argument ale zlew w rogach także będzie widać, Ana czy nie można dać zlewu zaraz za wysoką zabudową? A może zostawić układ taki jaki był tylko bez wiszących szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2015 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ależ mam kwadratowy łeb już....A jeszcze mąż chce za tydzień schody zacząć murować i tu też trzeba podjąć decyzję jakie mają być, aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts