waniliana 22.07.2015 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 waniliana, regał już wysechł po malowaniu? Zadowolona jesteś z farby? Jakiej ostatecznie użyłaś? Maluję AS ten regał, nie szlifowałam go wcale i daje radę. Strasznie długo mi schodzi na "wzorkowanie" pleców ale efekt będzie chyba fajny. Nie wiem czy nie będę malować raz jeszcze drzwi - na biało...na wszelki wypadek nie zalakierowałam ich jeszcze. Do malowania szafy raczej kupię jakąś tańszą farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.07.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Stan regału na dziś. Po złożeniu stwierdzam że zielony przód może być ;)Muszę jeszcze zalakierować front ze szkłem i wkleić brakującą listwę, zamontować półki, kupić gałkę i nóżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 :jawdrop: Rewelacja!! Ale jesteś zdolna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Wyszło pięknie, jeszcze jakaś ładna porcelanowa gałka i będzie super Tył pleców to tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.07.2015 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Wyszło pięknie, jeszcze jakaś ładna porcelanowa gałka i będzie super Tył pleców to tapeta? Dzięki, drugi raz zrobiłabym trochę inaczej ale już nie mam mocy przerobowych i daruję sobie poprawki Ale fajnie że zaczęlam od regału bo już wiem że na szafie będę bardzo delikatnie dozować kolor Inka tył pleców malowany od szablonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Na komórce nie było tego widać, aż przeszłam na laptop A gdzie kupowałaś szablony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.07.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Na komórce nie było tego widać, aż przeszłam na laptop A gdzie kupowałaś szablony? http://www.fafame.pl/ tu kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.07.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Świetnie Ci wyszło. Serio. Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 DZiękuję za miłe słowa odnośnie regału, mam nadzieję że na swoim miejscu, z domkową tapetą będzie wyglądał tk jak sobie wymarzyłam JA próbuję wybrać fugę Kafle kładzione są z fugą 2 mm. miał być milimetr ale plany planem a życie życiem Ten pierwszy, beżowy niemal idealnie stapia się z kaflami ale mnie najbardziej podoba się chyba ten ostatni wariant, tj. ciemniejszy szary. Mam wrażenie że beżowa fuga będzie trudna do utrzymania i wyciągnie z kafli ich jasny kolor, natomiast szara podkreśli że wpadają w szarość. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Zdecydowanie pierwsza Na początku będzie beżowa, ale później i tak szara Więc przy jednym wydatku będziesz miała dwa kolory Ja odkryłam środek do czyszczenia Forlux czysta fuga, który po prostu czyni cuda W jednym miejscu tylko nie nadążam z czyszczeniem: przy legowisku psa. Naprawdę bardzo skuteczny. Tak naprawdę wszystkie fugi się brudzą, tylko na czarnych widać to najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Zdecydowanie pierwsza? To jaśmin z mapei. Moje myśli uciekały ku szarej fudze i oczekiwałam potwierdzenia haha:lol2::lol2: No to teraz zeruję swoje założenia i poczekam czy ktoś jeszcze się wypowie Ta jasna rzeczywiście wtapia się w kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Hmmmm, ramka z Jyska w niezłej cenie : http://jysk.pl/do-domu/dekoracje/ramki-obrazy/ramka-na-zdjecie-arn-30x40cm-braz http://cdn1.jysk.com/getimage/web.medium/21447 10 zł w wymiarze 30x 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 23.07.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Nie wiem która ale nie trzecia:) Na dużej powierzchni wyjdzie na pierwszy plan ciemna kratka między płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.07.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Zdecydowanie pierwsza? No to teraz zeruję swoje założenia i poczekam czy ktoś jeszcze się wypowie Ta jasna rzeczywiście wtapia się w kafle i właśnie to jest jej atut.... zrobi jednolitą pozornie powierzchnię, bez "kratki" też jestem za tą, co się "wtapia" ooooooo... Aga też o kratce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 No dobraaaaaa - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Troche inna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.07.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Przy pierwszych zdjęciach zagłosowałabym za pierwszą, ale tutaj nie wiem czy nie jest jednak odrobinę zbyt jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.07.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ta inna perspektywa to zupełnie inna bajka. Ciemną poproszę Biała w tej innej persp. wygląda tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 No to zobaczylam na zywo czerwoną lodówke Gorenje i jest....okropna co ja mam teraz wstawic? Na smega mnie nie stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.07.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 To moze ze mną oklejac będziesz lodówkę? jak już ujawnił się twój talent do przerabiania mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts