waniliana 09.08.2015 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Jak uważasz Dla mnie najważniejsze by było, aby przerwa między drzwiczkami szafek była równo z fugą między płytkami. To będziesz cały czas widzieć, a na dodatek jeszcze w lustrze To, że przycisk będzie przylegał do fugi, to nic strasznego, kibelek wyjdzie za nią. I nikt na to nie zwróci uwagi, bo dojdzie szyba prysznica, to róg będzie. W drugim rogu dojdzie wanna, która też trochę namiesza Oki, dzięki Szczerze mówiąc to przez Ciebie się na ten przycisk ta zawziełam bo napisałaś mi kiedys żebym zwróciła uwagę na to jak będzie położony. Ale skoro udzielasz dyspensy na polożenie przyciaku to jutro przedstawię M Twoją opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Waniliana, na jakiej wysokości będzie wanna? Pisałam o niej, bo te płytki pod oknem tak nie wyjdą, jak narysowałaś Płytka będzie kładziona na wannę, czy dostawiacie wannę do płytek? Najfajniej by było, gdyby udało się zachować całą płytkę między parapetem a wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.08.2015 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Pewnie tak nie wyjdzie...I w rogu pod oknem tam gdzie dojdzie zabudowa wc też wyjdzie docinka ok 15 cm, jakby się nie kręcić to d..a z tyłu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.08.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) muszę zrobic sobie zestawienie tkanin, tak dla siebie Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Pewnie tak nie wyjdzie...I w rogu pod oknem tam gdzie dojdzie zabudowa wc też wyjdzie docinka ok 15 cm, jakby się nie kręcić to d..a z tyłu.... Kto będzie kładł płytki? Trochę kombinacji i da się tak zrobić, żeby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.08.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mąż bedzie kładł. Nie jest kafelkarzem bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Zakochałam się w pierwszym zestawieniu tkanin cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.08.2015 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Zakochałam się w pierwszym zestawieniu tkanin cudowne Diana to pierwsze to tkanina w całości i rzeczywiście jest piękna ale trochę zbyt "dziewczyńska" a jak wiesz szukałam do pokoju dzieci Wybór jest tak ogromny że można zgłupieć, ostatecznie wybrałam nr 2 i 4. Pisałam Ci że chcę do tych listków gładką wstawkę i chodzi mi o coś takiego jak tu (tu akurat krateczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Diana to pierwsze to tkanina w całości i rzeczywiście jest piękna ale trochę zbyt "dziewczyńska" a jak wiesz szukałam do pokoju dzieci Wybór jest tak ogromny że można zgłupieć, ostatecznie wybrałam nr 2 i 4. Pisałam Ci że chcę do tych listków gładką wstawkę i chodzi mi o coś takiego jak tu (tu akurat krateczka) A to nie ma problemu o wstawkę. A dasz namiar na tę pierwszą tkaninę bo zakochana jestem, taki pledzik na zimę ahhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.08.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Diana to ta : https://www.tkaniny.net/83-ls7078-001_perlinette-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.08.2015 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Rolety drewniane (bambusowe?) na duże okno salonowe. Macie opinie lub doświadczenia w tym temacie? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.08.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 drewniane chyba żaluzje? miałam kiedyś roletę bambusową - na przeszkleniu drzwi w pokoju - kiszkowate to to - nic nie chroni przed słońcem, za to je dziwnie przepuszcza, bardzo mało eleganckie. żaluzje też koszmar, nie miałam drewnianych, ale metalowe - pełno w tym kurzu, ciągle obsrane przez muchy a ciężko umyć - moje rolety lądowały w wannie i je szorowałam w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ja jedyne zdanie o tych drewnianych to mam takie, że zajmują po zwinięciu strasznie dużo miejsca - takie 2,50m zajmą około 40-50cm więc nie da się otworzyć okna najczęściej, bo nad oknami do sufitu ma się 20-30 i rolety zachodzą... dla mnie to niedopuszczalne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.08.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nie mam sprecyzowanej wizji salonu a okno trzeba czymś zakryć na cito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.08.2015 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Haha, szybko mnie zniechęciłyscie - wszystko w temacie Zostają mi rolety rzymskie albo takie zwykłe...Zasłony to raczej tylko do ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 mam metalowe żaluzje w sypialni - zajmują połowę miejsca co drewniane, więc mieszczą się nad oknem... z czyszczeniem też nie ma kłopotu bo miotełką przelecieć tylko i gotowe żadne muchy na nie nie stają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.08.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Rolety drewniane (bambusowe?) na duże okno salonowe. Macie opinie lub doświadczenia w tym temacie? poczytaj moją opinię na temat żaluzji drewnianych jakie ja mam, ja nie będę zniechęcać, bo mi się mega podobają: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy/page190&highlight=okien wkleiłam od razu stronę, gdzie się wypowiadałam na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 a widziałaś te liski?http://drecotton.pl/4961-thickbox_default/bawelna-100-pomaranczowe-lisy-liski.jpghttp://drecotton.pl/pl/tkaniny/1733-bawelna-100-pomaranczowe-lisy-liski-937.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.08.2015 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Bratkaf dziękuję bardzo za opinię! Twoje żaluzje wyglądają barzdo ładnie Wieczorem przejrzę wątek w całości Karolina takie pościelowe te liski, trochę mdłe dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts