Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tuluza na finiszu czyli Wanilia ucieka na wieś

Recommended Posts

Jak uważasz ;) Dla mnie najważniejsze by było, aby przerwa między drzwiczkami szafek była równo z fugą między płytkami. To będziesz cały czas widzieć, a na dodatek jeszcze w lustrze ;) To, że przycisk będzie przylegał do fugi, to nic strasznego, kibelek wyjdzie za nią. I nikt na to nie zwróci uwagi, bo dojdzie szyba prysznica, to róg będzie. W drugim rogu dojdzie wanna, która też trochę namiesza :)

Oki, dzięki :) Szczerze mówiąc to przez Ciebie się na ten przycisk ta zawziełam bo napisałaś mi kiedys żebym zwróciła uwagę na to jak będzie położony. Ale skoro udzielasz dyspensy na polożenie przyciaku to jutro przedstawię M Twoją opcję :wiggle:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zakochałam się w pierwszym zestawieniu tkanin cudowne

Diana to pierwsze to tkanina w całości i rzeczywiście jest piękna ale trochę zbyt "dziewczyńska" a jak wiesz szukałam do pokoju dzieci :) Wybór jest tak ogromny że można zgłupieć, ostatecznie wybrałam nr 2 i 4.

Pisałam Ci że chcę do tych listków gładką wstawkę i chodzi mi o coś takiego jak tu (tu akurat krateczka)

images?q=tbn:ANd9GcT2h099FoMTr_UvMQpDLn6f79HtRuYY971iWrj0y8D32ZEG75ax

Diana to pierwsze to tkanina w całości i rzeczywiście jest piękna ale trochę zbyt "dziewczyńska" a jak wiesz szukałam do pokoju dzieci :) Wybór jest tak ogromny że można zgłupieć, ostatecznie wybrałam nr 2 i 4.

Pisałam Ci że chcę do tych listków gładką wstawkę i chodzi mi o coś takiego jak tu (tu akurat krateczka)

images?q=tbn:ANd9GcT2h099FoMTr_UvMQpDLn6f79HtRuYY971iWrj0y8D32ZEG75ax

A to nie ma problemu o wstawkę.

A dasz namiar na tę pierwszą tkaninę bo zakochana jestem, taki pledzik na zimę ahhhhhh

drewniane chyba żaluzje?

miałam kiedyś roletę bambusową - na przeszkleniu drzwi w pokoju - kiszkowate to to - nic nie chroni przed słońcem, za to je dziwnie przepuszcza, bardzo mało eleganckie.

żaluzje też koszmar, nie miałam drewnianych, ale metalowe - pełno w tym kurzu, ciągle obsrane przez muchy a ciężko umyć - moje rolety lądowały w wannie i je szorowałam w wodzie.

ja jedyne zdanie o tych drewnianych to mam takie, że zajmują po zwinięciu strasznie dużo miejsca - takie 2,50m zajmą około 40-50cm :( więc nie da się otworzyć okna najczęściej, bo nad oknami do sufitu ma się 20-30 i rolety zachodzą... dla mnie to niedopuszczalne rozwiązanie

Rolety drewniane (bambusowe?) na duże okno salonowe. Macie opinie lub doświadczenia w tym temacie?

952cc0daffaeb1ebf9d1cb4732366a26.jpg

poczytaj moją opinię na temat żaluzji drewnianych jakie ja mam, ja nie będę zniechęcać, bo mi się mega podobają: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy/page190&highlight=okien

wkleiłam od razu stronę, gdzie się wypowiadałam na ten temat.