diana_teresa 17.08.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ale ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.08.2015 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 U nas prace powoooooli ale do przodu. Wczoraj na zakupach byliśmy i oprócz farby do drzwi kupiłam też parę rzeczy do kuchni w I, m.in. słoiczki na przyprawy i gary do tej nieszczęsnej indukcji Aaaaa, i jeszcze zasłony bo na okno nadal nie mam sprecyzowanego pomyslu a czuję potrzebę zasłonięcia się w nocy chociaż trochę Tak więc kupilismy coś w bardzo rozsądnej cenie i jak tylko dorobimy się karnisza to powiesimy I tu mam pytanie : coś powinnam o karniszach sufitowych wiedzieć? Jak kupię zwykły w markecie to będzie ok? Ściana z oknem ma 4 m - chyba nie uniknę łączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.08.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 U nas prace powoooooli ale do przodu. Wczoraj na zakupach byliśmy i oprócz farby do drzwi kupiłam też parę rzeczy do kuchni w I, m.in. słoiczki na przyprawy i gary do tej nieszczęsnej indukcji Aaaaa, i jeszcze zasłony bo na okno nadal nie mam sprecyzowanego pomyslu a czuję potrzebę zasłonięcia się w nocy chociaż trochę Tak więc kupilismy coś w bardzo rozsądnej cenie i jak tylko dorobimy się karnisza to powiesimy I tu mam pytanie : coś powinnam o karniszach sufitowych wiedzieć? Jak kupię zwykły w markecie to będzie ok? Ściana z oknem ma 4 m - chyba nie uniknę łączenia? Waniliana gratuluję zamieszkania:))) co do karnisza,to planujesz maskownicę? Jeśli tak,to wg mnie może być najtańsza listwa,ja kupowałam do jednego pokoju w I,a do salonu w Ob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.08.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 zwyczajny karnisz marketowy jest idealny - kup sobie na 2 szyny byś mogła kiedyś i firankę zawiesić i zasłonkę jak Ci się zachce bierz jaknajdłuższe odcinki i było mało łączeń! mimo iż da się przesuwać po łączeniach, to jednak się zaczepiają żabki i mnie do szału to doprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.08.2015 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Tak, planuję maskownicę Dzięki, kupię jakiś marketowy. Niestety w I juz nie dalam rady : taki urok zakupów z dziećmi i tak duzo sie udalo chwycic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.08.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 trzeba było małża z dziećmi na zabawki puścić a samej robić zakupy - ja tylko tak zgadzam się na zakupy zabierać dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.08.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Przymiarka do lodówki czyli ręcznik kontra psi śpiwór Zaczynam się zastanawiać nad szarą lodówką, o O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 obydwa fajne, ale chyba ręcznik lepiej się prezentuję śliczne szprosiki w witrynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.08.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Zdecydowanie psi śpiwór Szara , biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.08.2015 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Biała stoi aktualnie w pomieszczeniu gospodarczym i nie moge namówić męża żeby ją przestawił bo mówi że jak stanie w kuchni to pewnie już na zawsze Ale postaram się bardziej z tym namawianiem : chyba przejdę na level "ględzenie" Pestka możesz mi jeszcze napisać jak jest z trwałością tej folii do oklejania? Od czasu do czasu muszę pozmywać różne dziwne rzeczy z lodówki które się tam za sprawą dzieci pojawiają Nie pisałam Wam ale przymierzałam takie drobne półokrągłe listewki do mandali i wyglądają zupełnie nieźle. Jakoś tak mi się wydaje że razem z półką okapową będzie fajnie. A okap mam nadzieję w przyszłym tygodniu zawiśnie, już ustalone ze stolarzem jak go obrobić żeby zamontować tą drewnianą opaskę Farba ceramiczna nad płytą to chyba jednak nie jest rozwiązanie dla mnie, ciąglesię denerwuję że zachlapię tak że nie dam rady domyć (chociaż jeszcze nic mi nie chlapnęło) i postanowiłam zamalować pas pod mandalą lakierem (bezbarwnym fluggerem) W związku z ogólną niewyróbką odwołaliśmy wyjazd wakacyjny Ale nie wyobrazaliśmy sobie wyjechać i potem wracać do tego bałaganu i to jeszcze bez łazienki Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.08.2015 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Poszukuję tapety w takiej kolorystyce http://loveyourwall.com/sceneimage/index/index/id/192/s/0/size/small http://loveyourwall.com/sceneimage/index/index/id/186/s/2/size/small Ma być żółty i niebieski a najlepiej jeszcze coś z szarego. Gdyby się ktoś gdzieś na taką natknał to proszę mi dać znać :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.08.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 obydwa fajne, ale chyba ręcznik lepiej się prezentuję śliczne szprosiki w witrynce wg mnie również ręcznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.08.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Waniliana przynoszę tapety i gratuluję zamieszkania, bo chyba nie gratulowałam SparkByZoffany LacarnoByHarlequin ArrowsByLaylaFaye MapleBySanderso http://loveyourwall.com/sceneimage/index/index/id/1030/s/5/size/small Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.08.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 ostatnia się nam zbiegła tutaj bez niebieskiego, ale może Ci się spodoba HalieGreyAndLemonByThalie http://www.fashionwallpaper.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/_/__auto_rset_12835__home-03.png PatchworkJadeByLouiseBody http://www.thecollection.fr/754-2130-thickbox/papier-peint-de-louise-body-patchwork-jade.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.08.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Slonko ta ostatnia tapeta....Taką chcę i innej nie szukam pomyślałam. A potem zobaczylam cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.08.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Kosze na zabawkihttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9154e023b51.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.08.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Slonko ta ostatnia tapeta....Taką chcę i innej nie szukam pomyślałam. A potem zobaczylam cenę no wiem, wiem przykro mi, że nie znalazłam tańszej........ gdyby chociaż połowę kosztowała, prawda ? a myślałaś, by dać tylko na fragmencie ściany ?? tutaj coś podobnego (no chyba, że to płytki tyle, że w kuchni ale jakby podobnie zrobić w salonie/pokoju?? i przy tym stolik kawowy + fotele ? http://4.bp.blogspot.com/-hYFkjso_FMM/VbYh6lJjgzI/AAAAAAAAHdc/r3asemkKLn4/s1600/2%2Bkatalog%2Bikea%2B2016%2B52.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.08.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Diana to twoje koszyki? Boskie. Tapety to moja bolaczka. Też podobają mi się te mega drogie i też planuje pokryć jakaś kawałek jednej ściany - na tyle mnie będzie stać A udawać będę ze to zamierzone Współczuję urlopu ale czasem tak bywa. Mieszkanie bez łazienki? Jak dajecie rade? Wprowadziliscie się legalnie z błogosławieństwem urzędu czy skłotujecie własny dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.08.2015 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Aniko tak, to kosze szyte przez Dianę - ale w sumie to są moje :lol2: Nie mogę się ich doczekać ale wciąż nie mam zabudowy okna i wolę poczekać z szyciem rolety Bez łazienki żyje się srednio, nie powiem że mamy tu luksusy Ale jest już gotowa do kaflowanie : wszystkie regipsy poprzycinane, poprzykręcane, zagruntowane itd. Dziś mąż zaczyna kleić. A póki co mamy wolnostojącą wanne, tyle że plastikową A tapety potrzebuję na określony fragment i wychodzi tego dwie rolki. Ta najbardziej mi pasująca kosztuje 800zł za rolkę. Racezj spasuję Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.08.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Diana w wiz którą robiła mi Ana jest taka roleta i chyba taką bym chciała właśnie : biała, gładka, z delikatnym zdobieniem na dole http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/w16_zpsrxsfwo8p.jpg Szerokość wnęki okiennej to 145 cm, wysokość wnęki też 145 cm, od sufitu do blatu jest 170 cm Materiał nie musi być zaciemniający bardzo ale fajnie jakby trochę krył jednak Jak możesz prześlij mi wycenę na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts