lukasz69karolina 28.08.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 piękna łazienka będzie!! żałuję że nie mam jeszcze jednej by właśnie takie wzorkowe płytki móc wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Ale piękna podłoga i te płytki w łazience super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.08.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Ale piękna podłoga i te płytki w łazience super Też jestem zachwycona i czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Aniko podłoga u dzieci to panele i w dodatku takie w rozsądnej cenie. Liczę na to ze wytrzymają 3-4 lata Łazienka wykaflowana a ja szukam szklarza co mi zamontuje takie duze lustro. I stolarza bo nie ma na czym umywalki postawić zastanawiam sie nad firmą która kuchnię robila bo współpraca byla taka sobie ale za to efekt końcowy mnie zadowala, gorzej gdybybylo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Poratujcie na szybko radą : fugowac calosc łazienki na szaro czy do jasnych kafli dac jasną fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 29.08.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja dałabym jasną bo nie lubię gdy fuga się wyróżnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja tez nie lubie, mam jednak obawy dotyczące czyszczenia tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 29.08.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jak nie jest tego dużo to może zainwestować tak to w jakąś lepszą która nie łapie tak brudu/kurzu/pleśni i nie zmienia koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Aniko wszystko idzie na fudze mapei, nie znam się na tym ale to chyba dość dobra firma? Tak to wyglAda, na żywo podoba mi się bardziej Tylko to okno....czemu my go nie powiększyliśmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Fuga epoksydowa mapei? Nawet jest w kolorze jaśmin który mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 29.08.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Też na fugach się kompletnie nie znam Tak to wyglAda, na żywo podoba mi się bardziej Tylko to okno....czemu my go nie powiększyliśmy??? Haha mam te same myśli pomniejszyć okno w spiżarni, powiększyć w gabinecie i pewnie się pojawi jeszcze trochę podobnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.08.2015 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Aniko ja mam wrazenie ze ta łazienka to najbardziej nieudane pomieszczenie w domu płytki kupione zanim pojawilam sie na FM, troche sie udalo poprawić rozplanowanie ale mogloby byc lepuej. Ale przyjdzie bialy montaz i szafki i mam nadzieje ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 oj tam, głupoty gadasz Płytki są przecudne, i wszystkie pięknie się komponują. Będzie cudna łazienka a tą lodówkę chyba da się jakby co obkleić? daj jakies większe kadry. ale wygląda ok. lodowka jak lodowka, normalna sprawa w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Łazienka będzie piękna. Fugi możesz spokojnie dać tym samym kolorem w całej łazience. Chciałam Ci radzić, żebyś do gładkich płytek dała jasną, ale jak zobaczyłam fotki, to zmieniłam zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.08.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Poratujcie na szybko radą : fugowac calosc łazienki na szaro czy do jasnych kafli dac jasną fugę? Dać jasną do jasnych. Niech się jak najbardziej zleje z płytką. Najbardziej może się brudzić nad wanną, ale to kwestia niedopuszczenia do trwalszych zmian Oknem się nie przejmuj, dasz roletę, czy co tam planujesz takiej szerokości, aby wystawała za okno do samego rogu, a z drugiej do fugi i będzie okej. Szkoda, że lustro nie jest pociągnięte do linii płytek, ale doczytałam, że to chłopska samowola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.08.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Kobity z czego zrobic szafkę nad wc i pod umywalką? Czy dąb to dobry pomysł? A blat pod umywalką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.08.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 A fuga do kafli jasnych poszla szara ale jasniejsza niz do reszty. W moim odczuciu wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Naljepszy byłby Teak, ale dąb dobrze zabezpieczony preparatem anty grzybowym też będzie okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.08.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Pytanie czy znajde stolarza który mi z teakowego drewna zrobi szafkę? Zastanawiam sie nad fornirem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Nie lubię forniru. Zawsze go podejrzewam, że na brzegach będzie coś podmakało, odklei się i wstanie. Zajrzyj do Barbary Weroniki. Ona ma mały kibelek w drewnie. Drewno w lazience ma też f.5 (Radek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts