waniliana 30.09.2015 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 trzeba szukać jakiegoś dobrego tapicera w takim razie tzn masz na myśli że by zrobił od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.09.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 tzn masz na myśli że by zrobił od podstaw? Pewnie byłby problem, co? Trzeba by osobno podstawę (stolarz) i osobno tapicera, a to z kolei mogłoby sie nie kalkulować. Może coś na Weście się pojawi lub na Bonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jeszcze można linango przejrzeć. A kierowcy nie ustawi ani tym bardziej nie zwolni bo to pewnie 'dobry chłop' a ze do bab nie umie się odezwać i one przez to histeryzuja to nie jego wina Kanapa to też moja bolaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 http://mainsf.republicpl.netdna-cdn.com/assets/images/975x732/ProductsImages/9945/32935.jpg A to? Zwykły szarak ale można poduchami podrasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 01.10.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A ta? http://www.adriana.com.pl/Rodzina/ba25f377-9e11-4b54-8885-4c689476b2ea Ja zamawiałam też na rosanero.pl Może zerknij sobie bo mają przystępne ceny tylko nie sprawdzałam czy są sofy na drewnianej podstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wani, zapytaj Mari o sofę i tapicera. U niej w wątku pojawia się forumka, która pokazywała podobną w typie sofę robioną na zamówienie. Opisywała sporo także. Nie pamiętam nicka, ale Mari ma z nią kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Inka dzięki za linka ale ta sofa dla mnie zbyt..... pękata ? Szukam czegoś lekkiego zeby nie przytłoczyć salonu Pestka jak znaleźć wątek MAri? Edit :chodzi Ci o Marimag? Wątek vipclub 1200 stron? ............. Edytowane 1 Października 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Waniliana. A nie boisz się że sofy mogą być niewygodne? Mój mąż niewiarygodnie delikatny w tych kwestiach musi siąść, posiedzieć chwilę i 99% jest dla niego niewygodne (pewnie dlatego że bardzo wysoki jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Waniliana. A nie boisz się że sofy mogą być niewygodne? Mój mąż niewiarygodnie delikatny w tych kwestiach musi siąść, posiedzieć chwilę i 99% jest dla niego niewygodne (pewnie dlatego że bardzo wysoki jest) A jakie są wygodne? Wiem że najlepiej byłoby usiąść ale to chyba niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ziemia już jest, wysypana tam gdzie chciałam i jeszcze spory rabat dostałam. Syn właściciela przywiózł więc nie musiałam się z kierowcami użerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A jakie są wygodne? Wiem że najlepiej byłoby usiąść ale to chyba niewykonalne A bo ja wiem dla mnie też jest to wielką zagadką co będzie dla mojego męża wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A bo ja wiem dla mnie też jest to wielką zagadką co będzie dla mojego męża wygodne. To zalezy do czego ta kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Do wygodnego siedzenie A do czego wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.10.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Do wygodnego siedzenie A do czego wam? Ach, też kiedyś miałam w sobie to graniczące z pewnością przekonanie że kanapy, podobnie jak i krzesła, służą do siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Oj też mam takie zdjęcia Kanapa służy nam do siedzenia, dzieciaki z niej nie korzystają bo za nudna no chyba że jako przedłużenie bloku rysunkowego ale dlatego bardziej chodzi mi ze ma być wygodna niż ma wyglądać bo wiem że za chwilę dzięki dzieciom wyglądać nie będzie Edytowane 1 Października 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wani ja jednak przejechałabym sie do jakiegoś dużego miasta pomacać te kanapy. poszukaj w pobliżu salonów. Salon to nie poczekalnia u dentysty, na kanapie długo sie siedzi i powinna być mega wygodna. a kanapy wizualnie bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Pestka jak znaleźć wątek MAri? Edit :chodzi Ci o Marimag? Wątek vipclub 1200 stron? ............. O ten właśnie. Po prostu ją zapytaj. Ona ma pamięć jak słoń i na pewno będzie wiedziała, kto ją zarzucił masą informacji o robieniu kanapy na zamówienie. Zdjęcie też byłó. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ach, też kiedyś miałam w sobie to graniczące z pewnością przekonanie że kanapy, podobnie jak i krzesła, służą do siedzenia... Śliczna dziewczynka!! I jakie wyczucie równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.10.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 A ta sofa?http://scandiloft.pl/1541-large_default/sofa-bloomingville.jpghttp://scandiloft.pl/pl/meble/1798-sofa-bloomingville.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.10.2015 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Fajna, niestety szukam czegoś trochę mniejszego - do 170 cm bo chcę zestawić dwie Przejrzałam na szybko i widziałam też ciekawy stół ale 65 cm szerokości tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts