AnikoPL 02.10.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Też na niego patrzyłam i też ta szerokość mnie martwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.10.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja jestem coraz bliżej decyzji o zamówieniu tej szarej sofy której zdjęcie wkleiłam. Wymiary ok, cena może być, dostępna od ręki...Napisałam jesczze przed chwilą na wątku Marimag, zobaczę co napisze w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Waniliana, zerknij do wpisu Kasi Gal na jej BLOGU, pisze o kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.10.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Waniliana, zerknij do wpisu Kasi Gal na jej BLOGU, pisze o kanapach Dzięki ! Fajne zestawienie,dwie kanapy wciągam na listę bo priorytetem stała się wygoda po tym jak wczoraj usiadłam na jednej z ładnych kanap i dupę obiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.10.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I jak tam postępy w poszukiwaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.10.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I jak tam postępy w poszukiwaniach? W sumie można powiedzieć ze prawie się zdecydowałam, może jutro raz jeszcze pojadę do AM i sfinalizuję sprawę. Tomkowa wpisa na blogu baaardzo pomógł http://www.agatameble.pl/files/IMS/Alexander/Alexander_sofa.png Bydgoskie meble, Alexander. Pasuje wymiarowo, cena ok, wygodna i w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach. Była na końcu listy a jak ją zobaczyłam to zmieniłam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.10.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Z innej beczki..Teściowie mają do wyboru kupić jakąś tanią kuchnię lub reanimować starą, z drewnianymi frontami. I tu pytanie : co można zrobić z sosną? Malować to, woskować???? Bo ja im radzę żeby wymienili blat, pokombinowali z frontami i zostawili : co drewno to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Kanapa fajna, wizualnie nie straszy, a miała być wygodna drewniane fronty można pomalować, zawoskować, kiedy chyba są bez lakieru. Chyba nie ma co wymieniać jak są solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Lakier można zeszlifować. On bardzo płytko wchodzi w drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 jasne, że można Pytanie czy Wani się chce w to bawić, bo tesciów nie podejrzewam o chęć zabrania się za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 08.10.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 o rety, piękna ta sofa! ja mam baaardzo brzydką i wielką szaroburą sofę, a miała być leciutka wizualnie, na cienkich nóżkach w żywym kolorze.. ale za to jej wygoda jest już wśród znajomych legendarna z sosnowymi meblami można chyba zrobić wszystko, tylko w lakierze jej nie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 W sumie można powiedzieć ze prawie się zdecydowałam, może jutro raz jeszcze pojadę do AM i sfinalizuję sprawę. Tomkowa wpisa na blogu baaardzo pomógł http://www.agatameble.pl/files/IMS/Alexander/Alexander_sofa.png Bydgoskie meble, Alexander. Pasuje wymiarowo, cena ok, wygodna i w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach. Była na końcu listy a jak ją zobaczyłam to zmieniłam zdanie Bardzo się cieszę Sofa śliczna Jeżeli do tego wygodna i wymiar okej, to brać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Z innej beczki..Teściowie mają do wyboru kupić jakąś tanią kuchnię lub reanimować starą, z drewnianymi frontami. I tu pytanie : co można zrobić z sosną? Malować to, woskować???? Bo ja im radzę żeby wymienili blat, pokombinowali z frontami i zostawili : co drewno to drewno A co jest teraz temu drewnu? Zniszczone jest? Sosna jest miękka i podatna na uszkodzenia, rysy, obicia itp. Na czym miałaby polegać reanimacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 W sumie można powiedzieć ze prawie się zdecydowałam, może jutro raz jeszcze pojadę do AM i sfinalizuję sprawę. Tomkowa wpisa na blogu baaardzo pomógł http://www.agatameble.pl/files/IMS/Alexander/Alexander_sofa.png Bydgoskie meble, Alexander. Pasuje wymiarowo, cena ok, wygodna i w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach. Była na końcu listy a jak ją zobaczyłam to zmieniłam zdanie Mam złą wiadomość oglądając krzesła do jadalni trafiliśmy na ta sofe. Mąż usiadł i stwierdził że mega wygodna. A jako że jego delikatne 4 litery odrzucają 99% siedzisk - w całym ogromnym sklepie pasowała mu tylko ta i taka za ponad 11tys. To chyba weźmiemy ta. Mam nadzieję że Ci nie przeszkadza to jeszcze tylko myślimy nad kolorem - do wyboru jest z 50 i wstępnie wybraliśmy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.10.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Aniko no normalnie całą niedzielę mi popsułaś, nie możesz kupić takiej samej ! A tak serio to cieszę się że i u Was znalazła uznanie Co do kolorów my braliśmy pod uwagę tylko te z kolekcji aquaclean i na 99% będzie jasnoszary kolor bo mąż się boi tych intensywnych. Trochę mi szkoda ale już myślę nad dywanem, fotelem i poduchami No i zasłony będą kolorowe Co do kuchni teściowej to z racji jej obrażenia się temat nieaktualny : trudno pomóc komuś kto się do Ciebie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 11.10.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) No wiesz jak to z kobietami bywa - te same kiecki to wrogowie po grób U nas mąż za brudnym niebieskim (taki jakby poprzecierany), ja za intensywnym burdelowym ( ) fioletem. Wiem że mąż przystanie na moją propozycje bo jak to uważa "on się na kolorach i estetyce nie zna" (w sumie to delikatnie, ostrożnie tylko napomknął że ten niebieski mu się podoba), jest jeszcze żółty ale żółty ma być uszatek. Więc prowadzę małżeńską, jednoosobową wojnę na temat koloru czy dać ten który mężowi się podoba - ale nie wiem czy na dużej płaszczyźnie ten przetarty który na skrawku wygląda całkiem fajnie nie będzie wyglądał już brzydko, poza tym to kolejny niebieski i za chwile mogłabym ten dom nazwać "niebieskim domkiem" ;P , czy wybrać to co ja chce bo w sumie nie ma jeszcze w domu fioletu zaplanowanego nigdzie a w kolorowym domu powinien jednak się znaleźć - na ścianach mam uraz do niego a w sumie lubię go. Też wczoraj przejścia z tescimi miałam Edytowane 11 Października 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Fiolet pięknie komponuje się z żółtym. Ale są też inne wspaniałe kombinacje kolorów Te są bardziej dla Wanilii. Dla Ciebie Aniko, wkleję w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.10.2015 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Pestko dziękuję za inspiracje - zaaaawsze miło widziane Tylko jakieś ciemna mi się ta porcja wydaje...? A może ja tak jakoś ciemno wszystko widzę po trudnym weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Piękne te inspiracje, zwłaszcza te pierwsze 4. szarą kanapę można skomponować z każdym kolorem i wymieniać sobie co sezon - nowe poduszki, zasłony, za max 200 zeta można mieć nowiutki salon żaden inny kolor nie daje takich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 11.10.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kupiliśmy sofe. Fioletowa będę miała za ok 5tyg szare też są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts