pestka56 11.10.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Możesz komponować jaśniejsze odcienie szarości z takimi ostrymi barwami i też będzię pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Piękne te inspiracje, zwłaszcza te pierwsze 4. szarą kanapę można skomponować z każdym kolorem i wymieniać sobie co sezon - nowe poduszki, zasłony, za max 200 zeta można mieć nowiutki salon żaden inny kolor nie daje takich możliwości Etam, nie daje. Zajrzyj do mnie na pinterest https://www.pinterest.com/pin/413064597049302780/ Mam tam trochę perełek, np. taką I jeszcze inne kolorki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ale tylko szarość jest tak neutralna. Inne kolory może da sie połączyć, ale jak widać na powyższych fotkach aż oczy bolą od nadmiaru kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.10.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie mogę się ogarnąć forumowo....no nie mam czasu, pogubiłam się w wątkach... wdomu tez niewiele sie dzieje i nie zanosi sie na to że bedzie lepiej bo mąż nadrabia zaległosci w pracy i nie ma go całymi dniami. Do tego jeszcze akcja z teściami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie mogę się ogarnąć forumowo....no nie mam czasu, pogubiłam się w wątkach... wdomu tez niewiele sie dzieje i nie zanosi sie na to że bedzie lepiej bo mąż nadrabia zaległosci w pracy i nie ma go całymi dniami. Do tego jeszcze akcja z teściami :/ Jak ja Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.10.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Waniliana napisz mi swój nr telefonu to do ciebie zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.10.2015 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Diana ja już wczoraj wygrzebałam Twój, tylko chciałam zapytać czy mogę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.10.2015 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nieodebrane połączenie z końcówką 323 to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.10.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Do mnie zawsze można dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.10.2015 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Mąż mi się odgraża że telewizor wieszać będzie Próbuję ogarnąć ścianę kominkowo-telewizyjną i ni huhu To zdjęcie nieszczęsnej ściany które już kiedyś wklejałam NIe rozmawiałam jeszcze z potencjalnym wykonawcą kominka na ten temat ( bo kasa się kończy) ale po wieeeeelu nocach przespanych z tematem postanowiłam iść w tym kierunku : I nawet wstępnie wybrałam kafle cementowe http://www.kolorymaroka.pl/media/products/2dedb441e9351af6cb781e4ea44fea23/images/thumbnail/big_niebieskie_plytki_podlogowe.jpg?lm=1429694384 CZęść "telewizyjną" chciałabym zabudować mniej więcej w ten sposób, tylko bardziej...surowo..? Plan jest taki żeby schować telewizor i kolumny (!!!) Nie wiem czy dół robić zabudowany, szafkowy, czy też na całości zrobić półki...? NIe wiem też jak sobie poradzić z różnicą głębokości tej wnęki bo do okna jest 29 cm a przy kominku 12 cm które urośnie przecież do wymiaru zabudowy kominka. W dodatku przy oknie w zabudowę będzie mi wchodziła zasłona - chyba że nie pociągnę półek do końca? I jeszcze jedno : przerażona rozmiarem kartonów w których jest sprzet nagłąśniający nie rozpakowałam ich jeszcze więc nie wiem jak wielkie są kolumny ale już zaczynam się zastanawiać......myślicie że można by je trochę w ścianę wkuć żeby tak nie straszyły? Nie mogę znaleźć inspiracji ze sprzętem hifi Edytowane 14 Października 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 14.10.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mąż mi się odgraża że telewizor wieszać będzie Próbuję ogarnąć ścianę kominkowo-telewizyjną i ni huhu To zdjęcie nieszczęsnej ściany które już kiedyś wklejałam NIe rozmawiałam jeszcze z potencjalnym wykonawcą kominka na ten temat ( bo kasa się kończy) ale po wieeeeelu nocach przespanych z tematem postanowiłam iść w tym kierunku : I nawet wstępnie wybrałam kafle cementowe http://www.kolorymaroka.pl/media/products/2dedb441e9351af6cb781e4ea44fea23/images/thumbnail/big_niebieskie_plytki_podlogowe.jpg?lm=1429694384 CZęść "telewizyjną" chciałabym zabudować mniej więcej w ten sposób, tylko bardziej...surowo..? Plan jest taki żeby schować telewizor i kolumny (!!!) Nie wiem czy dół robić zabudowany, szafkowy, czy też na całości zrobić półki...? NIe wiem też jak sobie poradzić z różnicą głębokości tej wnęki bo do okna jest 29 cm a przy kominku 12 cm które urośnie przecież do wymiaru zabudowy kominka. W dodatku przy oknie w zabudowę będzie mi wchodziła zasłona - chyba że nie pociągnę półek do końca? I jeszcze jedno : przerażona rozmiarem kartonów w których jest sprzet nagłąśniający nie rozpakowałam ich jeszcze więc nie wiem jak wielkie są kolumny ale już zaczynam się zastanawiać......myślicie że można by je trochę w ścianę wkuć żeby tak nie straszyły? Nie mogę znaleźć inspiracji ze sprzętem hifi Wani ten kominek z inspiracji jest cudny i kafle, które wybrałaś są w podobnym stylu więc super! A to wykończenie drewnem jest wisienką na torcie Też takie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Kominek będzie sporo odstawał od ściany, więc te 29 cm spokojnie się zmieści. Wani, czy wybrałaś już wkład? Trzeba to rozrysować po podłodze. Wtedy wyjąsni się ile masz miejsca we wnęce binblioteczno-tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.10.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestka na 99% będzie Bianka, nawet bym już ją kupiła ale nie wiem czy starczy kasy na zabudowę. Tzn na wkład mam, na kafle i drewno też ale robocizna może nas przerosnąć.... Inka drewno koniecznie Wstawiłam starą komodę i rozpakowałam sprzęt, jak będę miałą chwilę zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.10.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Komoda 160 cm , wstawiłam żeby złapać perspektywę...NO i częśc nieszczęsnego sprzętu który trzeba tu jakoś wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 14.10.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 piękne kafle! to Purpura? pokaźny sprzęt, dla mnie fajna ozdoba, nie umiem poradzić konkretnie, ale jeśli chcesz je zniknąć może jakieś ażurki? a w sprawie chowania w ścianie/zabudowie widziałam taki myk: źródło https://www.pinterest.com/pin/540432024010096797/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 BLANKA znaczy się? Bo BIANKI nie znam. To jeszcze określ się, która wielkościowo Komódka niezła. Można ją wbudować w bibliotekę. Przyda się jako schowek na szpeja audio-video-muzyczne. Kolor ciemny więc głośniki i reszta świetnie się zakamuflują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.10.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 BLANKA znaczy się? Bo BIANKI nie znam. To jeszcze określ się, która wielkościowo Komódka niezła. Można ją wbudować w bibliotekę. Przyda się jako schowek na szpeja audio-video-muzyczne. Kolor ciemny więc głośniki i reszta świetnie się zakamuflują Blanka, no oczywiście że Blanka, przecież tak mówiłam Coś pisałam że komódka ma zostać? Bo nie planowałam jej zostawiać Niechaj to jakieś kafle znalezione na kolorymaroka . Pisząc o ukrywaniu głośników miałam na myśli raczej ich zakamuflowanie w stopniu pozbawiającym ich przewodnictwa na ścianie a nie całkowite zakrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.10.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Omg jakie wielkie głośniki Kafelki przepiękne ale zobaczyłam ich cenę Kolor Maroka ma wysyłkę min 4m2 użyjesz wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Cena, bo to cementowe, ale są też nieco tańsze Która Blanka??? Ta 8 ĶW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.10.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Kurka, nie planowałam zakupu 4 mkw płytetk.....Cena oczywiście wysoka ale powierzchnia niewielka więc można zaszaleć, szybko ich nie zmienię więc miejsca na kompromis nie ma Kolumny :bash: Tak się kończy jak się mężowi na samowolkę decyzyjną pozwala Chodził, oglądał....oglądał, chodził.....i pewnego dnia po tym stałym rytuale coś tam o promocji i że super i że właśnie mu premia wpłynęła na konto Dzieci już marudziły więc stwierdziłam że niech idzie i kupuje sam.....Przerażenie mnie ogarnęło jak to zaczął do samochodu znosić Pestka babka w salonie proponowała 12 kw Blankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts