pestka56 03.04.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Moja córka i jej facet nie z tych uważnych. Ja często zostawiam w zlewie różne resztki warzywno-owocowe i znikam latem w ogrodzie na cały dzień. Nie przebarwia sie. A widziałaś te w ukośne paski na porcelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.04.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Moja córka i jej facet nie z tych uważnych. Ja często zostawiam w zlewie różne resztki warzywno-owocowe i znikam latem w ogrodzie na cały dzień. Nie przebarwia sie. A widziałaś te w ukośne paski na porcelanie http://arte.sklep.pl/dane/middle/1/14f5f8ca45ed48328a78c27cf7febe97.jpg Takie? fajne ale paskowy wzór chyba nie... to może rzeczywiscie zlew Ikea..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Taki drogi ten mój zlew? Bez sensu;) Ale domsjo nie powinien się przebarwiać - to ceramika przecież. Ja w moich umywalkach czasem resztę farby do włosów zostawię i wszystko schodzi jak ta lala:) Na pewno jest łatwy do utrzymania w czystości - a do czerwonej lodówki bardziej biały pasuje moim zdaniem - będzie tak świeżo i czysto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dwa w jednym: http://akcs1.m3.pl/gfx/_zdjecia_wspolne/sklep_oferta/0/949/949948/mgalka_361_porcelana_chrom_polysk_ferretto___index_4023055038.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.04.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dwa w jednym: http://akcs1.m3.pl/gfx/_zdjecia_wspolne/sklep_oferta/0/949/949948/mgalka_361_porcelana_chrom_polysk_ferretto___index_4023055038.jpg Zbyt elegancki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Grunt, że masz w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.04.2015 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tak sobie myślę....że mam znajomą która maluje ceramikę, może kupić gładkie i poszaleć z farbami?Coś czuję że się zabietam za tą kuchnię od tyła strony ale musiałam sobie jakis lekki temat znaleźć. Kafle mnie chyba póki co przerastają....Ale chyba zrezygnuję z kolorowych na rzecz ścian neutralnych i pójdę w kolorowe dodatki, tj. właśnie uchwyty, zasłonka/roleta itd. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) To tzw. Shaker Kitchen. Chyba tak nazywają się ze względu na rodzaj osadzenia drzwiczek w szafkach i to to, że są malowane. Nie wiem na pewno Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Shaker to styl w meblarstwie stworzony przez szejkersów, protestancką grupę religijną. Cechuje się prostotą i wysoką jakością wykonania. Mam ogromny sentyment do tego stylu (pisałam kiedyś u siebie na wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzięki Iw Ale jak patrzę na te shaker style kuchnie w necie, to niektóre wcale proste nie są. Dlatego zaczęłam tę nazwę kojarzyć z ksztaltem frontów – rama + gładkie wypełnienie, a do tego wszystkie są malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 zaczęłam tę nazwę kojarzyć z ksztaltem frontów – rama + gładkie wypełnienie Faktycznie, wygląda na to, że to typowy dla nich wygląd frontu meblowego, a także drzwi. Bardzo ładne. Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy nie mogłabym w ten sposób przerobić starej sosnowej szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://s3.ifotos.pl/img/zyczenia-_wenneqx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.04.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 DZiękuję Bejaro Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://blogi.newsweek.pl/wp-content/uploads/%C5%BByczenia-wielkanocne-A.D.-2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.04.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://osczasu.pl/podstrony/pobierz.php?id=2419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.04.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.04.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołego Alleluja:) http://imageshack.com/a/img912/6716/1EWjUz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.04.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 DZiękuję za życzenia _ przyznaję się że ze mnie nieświąteczny typ Jutro przyjeżdżają moje kafle. I pomiar kuchni mam. Zapowiada się intensywnie. Tematu kuchni nadal się boję...Zamierzam przedstawić to co tu wymyśliłyście. Nie dostałam odpowiedzi od babki nt opcji bielenia frontów woskami/ olejowoskami więc nie wiem czy kuchnia cała w bieli wchodzi w grę. Jeśli nie to pewnie zostanę przy nturalnym dębie olejowanym ze złamaną bielą na górze. Tyle że mi tej góry ubyło Jak teraz rozmieścić kolor?? Pestka masz może jakiś zdj takiego białego olejowanego drewna? Chyba zanim podejmę decyzję powinnam poprosić o wykonanie próbek? Co powinno być zawarte w umowie? Zastanawiam się też o ile powinna się zmniejszyć cena po odjęciu tych szafek po lewej stronie. Przeliczyć to jakoś procentowo? Jakoś mam wrażenie że opcja tańszej kuchni wykonawcy średnio się spodoba i będzie się starał utrzymać cenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.04.2015 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Pomiar odwołany....Może chociaż płytki przyjadą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.04.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 witam się Waniliano nie wiem na czym dokładnie stanęłyście i czy to pytanie jest jeszcze aktualne.... Jeszcze jedna myśl ; zdaje się że wolnostojąca lodowka nie może być przysunięta do samej ściany? Może rzeczywiście zrobić tylko schowek na miotłę z listwą maskującą? Ma ktoś coś takiego? Ewentualnie foto jak to by wyglądało ja tak mam, bo moja lodówka wolnostojąca nie mogła stać przy samej ścianie.... raz, że wchodziłaby mi w światło okna, a dwa, że uchwyt przeszkadzałby w otwarciu drzwi na maksa (i wtedy nie mogłabym wyjąć ani półek, ani szuflady na warzywa ) mam więc za lodówką wąską szafkę na miotłę, środki czystości i inne duperele Pomiar odwołany... może to i dobrze, bo widzę, że koncepcje jeszcze ewoluują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts