waniliana 23.10.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Do lustra przekonywać nie musiałam Nawiązałam kontakt ze sprzedawcą, czekam SZafa bez lustra to chyba dobry pomysł, muszę poszukać delikatniejszego wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dostałam wycenę wycięcia nakładki ze sklejki grubości 1 cm, wymiary 110x60 cm. Krzyknęli 900 zł netto A ze sklejki grubości 3 mm 240 zł netto. W sumie to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Sama więc widzisz, że cena za Twoje lustro jest bardzo przyzwoita Chyba sobie tę nakładkę sama z tektury wytnę. I wcale nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.10.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 prędzej chyba wyżynakrą ze sklejki.... i w sumie pewni to wykonalne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Myślałam już o wyrzynarce, ale nie zrobi się nią tego tak precyzyjnie, jak ploterem, niestety. Kombinuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.10.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wani, podczytuję od dawna, chciałam tylko powiedzieć, że lustro bardzo fajne. Teraz przez was, będę myśleć o sklejce i wyrzynarce. Migotania rzęs dostałam jak zobaczyłam jjany szafę i trzepię nimi dalej:) Magnatem malowałam również. Zaczęłam od próbki. Po kilku dniach lałam na ścianę olej i mazałam keczupem. Zmyło się tak samo dobrze z Magnata jak i z Beckersa. Ostatecznie wybrałam Magnat, bo kolor grafitowy marmur jest piękną,głęboką szarością. Kupiłam też białą ceramiczną, ona wpada w krem. Widać wyraźnie różnicę pomiędzy nią a śnieżką na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.10.2015 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Mmikka Szafa Jjany jest wspaniała, to prawda A ja już wiem wszystko co chiałam wiedzieć dziś zamawiam lustro - powinno być przed świętami Że też na wszystko trzeba tyle czekać No i ucieszyłam się z opinii o Magnacie bo wczoraj kupiłam Miał być jasny piryt ale zobaczyłam próbki i wzięłam.....grafitiwy marmur Stwierdziłam że jak wyjdzie zbyt ciemny to dodam trochę białej ceramicznej bo mi zostało po kuchni Tomkowa wycena masakra ALe ja tam w Ciebie wierzę że sobie poradzisz "własnymi rencami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.10.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Wani, kolor powinien się tobie spodobać, fajny jest. Ja mam 1,5 ściany pomalowanej grafitem reszta tym białym. Lustro...... dzisiaj kupiłam i nie umiem wygooglować podobnego, Sama jestem ciekawa, czy nie przepłaciłam, ale to wszystko wasza wina, bo ta ''lustrzyca'', to chyba zakaźna choroba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 W googlu w wyszukiwarce grafiki jest możliwość szukania przez podobieństwo do zdjęcia. Jeśl masz fotkę tego lustra z nie zmienioną nazwą, to znajdziesz inne i porównasz ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.10.2015 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Zakaźna lustrzyca, haha - muszę się zaszczepić bo kasy na leczenie nie mam Znalazłaś lustro? CHętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.10.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) jeżeli się uda, to wstawię fotkę lustra, nigdy w życiu nic tutaj nie wstawiałam. Ok, poszło, uffff Pestko, fotka moja, lustro kupione na targu. Pochwalę się jeszcze karafką na otarcie łez kupiłam:) Edytowane 24 Października 2015 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 o w morde :o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) :jawdrop: Gdzieś Ty taki targ boski dorwała. Pewnie jakiś Krakus zbankrutował, że takie cudo w wolnym handlu się pojawiło Spróbuję poszukać przez googla, ale ponieważ to Twoja fotka, może być ciężko. Jest taki sklep Joss@Main. Poluję tam na inspiracje i cieszę oczy, bo jeszcze się nie odważyłam coś kupić. Pewnie cło by mnie zabiło. To ich wybór luster na dzień dzisiejszy https://www.jossandmain.com/v/search/display_keyword_search_results?keyword=mirror Nic takiego nie znalazłam, ale może przez porównanie popatrz na ceny u tego gościa z Allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=26244&us_id=9620024 Edytowane 24 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pestko my wczoraj z mężem wymyśliliśmy, że może do Niemiec zamawiać z hameryki, tam mają CHYBA mniejsze cło. Muszę to jeszcze wybadać, bo słabo mi się robi, że trzeba zapłacić połowę wartości produkty, no kurde z jakiej racji?????????? w końcu moja bateria do wanny zniknie ze sklepu i co ja zrobię z tymi rurkami wystającymi z podłogi? nic innego nie będzie pasować :mad: ciekawe ile by kosztowało samodzielne zmontowanie takiego lustra rama ozdobna, do kupienia, można wykorzystać jakaś ze staroci - mam chyba nawet taką, znalazłam na strychu obraz przedstawiający golą babę na rykowisku :wtf: fazowanie lustra nie problem, ciekawe czy wytną w takim kształcie? muszę się podpytać mojego stolarza. i czymś to połączyć do kupy? coś a'la witraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pestko :mad::mad: Niech Cie..!!!!!. przepadłam w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.10.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Krótki pobyt w Szwecji, napisałam targ, bo to nawet nie był loppis. Własnie wracając z loppisu obok, zobaczyliśmy otwarty dzisiaj meblowy sklep, od wielu lat zamknięty.... hahaha jak to brzmi.... Do niesprzedanych dawno temu mebli dołożyli szmelc, mydło i powidło. Lustro na nasze po targach z panem 520 zł a karafka 20 bez targowania:)Nawet tyle kasy ze sobą nie mieliśmy, pan odłożył nam to lustro i wróciliśmy po nie za godzinę. Od razu mówię, że to były pojedyncze egzemplarze.Karafka zapyziała była, ale kwasek cytrynowy w mig dał radę. Lustro 80x60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Emi, ja tak chciałam zrobić, właśnie w pozyskaną z piwnicy ramę dać lustro. Tylko rama za duża nad ikeowską szafkę na buty, Myślę, że to wstrzeli się idealnie. W Majstrze są fazowane tafle lustra, jak ktoś ma ten sklep, to można pooglądać przed zakupem. Pewnie w innych budowlanych także są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 są w innych budowlanych i w ikei też są, tylko one są chyba inaczej fazowane te od szklarza będą takie kryształowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tomkowa, niedawno podawała link do firmy gdzie robią lustra na zamówienie także z fazowaniem. Tak w ogóle, to ja zamierzam sama sobie wykonać kolekcję ram do luster i obrazów. Tylko niech ja się pozbędę tych rodzinnych obrazów mojego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 a te obrazy nie są w żadnych ładnych ramach??? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.10.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Mmikka, przepiękne lustro!! Moja lustrzyca (btw, wiecie, co ta choroba oznacza u panów? )trwa nieprzerwanie od kilkunastu lat i uważam, że to piękna choroba i wcale nie zamierzam się z niej leczyć W przyszłym wcieleniu będę szklarzem Joss&Main jest super, ale ja kocham Pottery Barn. Moim obiektem westchnień było zawsze ich lustro Eagan Multipanel Mirror. Marzyłam, że zawieszę je nad sofą Oczywiście jedyny sposób na posiadanie takiego cuda, to hakerka i pewnie kiedyś ją zrobię Dla gotowych na wyzwanie podaję pomysł jak samodzielnie zrobić to przecudne lustro: TUTAJ Edytowane 24 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts