Emila3000 24.10.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ejjj to nie kichać proszę na mnie nie chce się od Was zarazić Nie mam miejsca na ścianach na lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.10.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tomkowa, zapisałam sobie stronę w ulubionych, może kiedyś warto się pobawić, bo świetnie wygląda to lustro. Dziękuję i się cieszę, że wam się podoba, bo nie planowałam wydać kasy na lustro. Za miesiąc montaż kuchni i leżę i kwiczę finansowo Zwłaszcza, że muszę dodatkowo zmienić stół, bo ten co mamy jest za duży. Dziewczyny, co powiecie o jakości inspirowanych Eamsów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Nio, tak myślałam, że w ten sposób da się je zrobić Trochę precyzyji i cierpliwości i gotowe. Gorzej jeśli chciałabyś bardziej wymyślny kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.10.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nio, tak myślałam, że w ten sposób da się je zrobić Trochę precyzyji i cierpliwości i gotowe. Gorzej jeśli chciałabyś bardziej wymyślny kształt. Bardziej wymyślny kształt to nie problem, jeżeli cięcia luster będą proste Można to lustro zrobić np. heksagonalne, okta itp. Gorzej, jeśli się wymyśli krągłości, wtedy będzie problem i z ramą (chyba, że mamy gotową starą i robimy tylko wypełnienie), a przede wszystkim bardzo wzrosną koszty lustra. Szklarz sporo sobie policzy za fazowanie. Już się orientowałam w sprawie Zobaczcie TU w jakiej cenie można kupić fazowane gotowe lusterka. Szlag mnie trafia, że nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.10.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Waniliana, chciałam się przywitać przeczytałam o Twoich zmaganiach z drzwiami do szafy, natknęłam sie na olx na ogłoszenie, nr 165449987 drzwi z demontazu, poniemieckie, może z Twoim talentem jakoś je wykorzystasz? p.s. mandala przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.10.2015 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Mamik bardzo mi miło A drzwi...do szafy nie będą pasować niestety ale między salonem a wiatrołapem Jutro dzwonię, dzięki! ps. Mam już wszystko przygotowane do końcowej obróbki mandali, czekam tylko aż mąż skończy kuć w ścianach bo przed nami wieszanie okapu i jakieś oświetlenie nad blatami trzeba uskutecznić Edytowane 25 Października 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.10.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Jak dorwę tego ciula koparkowego który miał dziś rano rozwieźć 20 ton grysu pod kostkę które leży pod garażem to mu nogi z d...y powyrywam. Termin umówiony tydzień temu, mówiłam że MUSIMY to rozwieźć bo w piątek montaż drzwi garażowych ; tak tak, oczywiście, wtorek z rana mu pasuje. Ale czy na pewno, żebyśmy nie zostali z tą górką....Na pewno. No więc wracam do męża, właśnie ją rozgarniamy łopatami.Jak ja go dorwę....bo telefonu nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Grabie są lepsze, skuteczniejsze i mniej odcisków na dłoniach potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.10.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 na odciski polecam rękawiczki na rower, takie żelowe Wani :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.10.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Jak ja go dorwę....bo telefonu nie odbiera Lepiej dorwij, bo przez telefon siła perswazji mniejsza Ech ci fachowcy i umawiane z nimi terminy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wszystko mnie boli, serio. Zaparłam się wczoraj i jak mąż w pracy był starałam się jak najwięcej rozwieźć żeby on później w nocy nie musiał walczyć. System grabiowy nie dał rady bo to taki kopiec kreta był więc łopatą na taczkę i wysypywałam kilka kroków dalej - masakra. Z przyjemniejszych rzeczy to jutro montaż szafek w łazience i drzwi garażowych. Drzwi wymyślne nie będą ale drewniane jednak, jakoś mnie te panelowe odrzucały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wszystko mnie boli, serio. Zakwasy sobie zafundowałaś Po takim wycisku gorąca kąpiel dobrze robi, łagodzi objawy bólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Kopałam kiedyś kurchan ziemno-żwirowy. Odciski miałam przez pół roku i to piętrowe. Dzielna jesteś Wanilio My ostatnio dosypaliśmy 3 tony pięknego kanciastego żwiru na podjazd. Pan był miły i podjechał pod garaż, a potem odjechał unosząc coraz wyżej pakę. Całkiem nieżle rozsypał, ale jednak były to kopce. Grabie się świetnie sprawdziły przy rozgarnianiu i wyrównywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 U nas nie było jak rozsypać z wywrotki bo linie telefoniczne czy jakieś tam wiszą. Jak wywrotka stanęła tak wysypała, wszystko na kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 I... udało się rozprowadzić żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 I... udało się rozprowadzić żwir? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 U nas jest tak – 25 mb. W tym roku zaczęliśmy nieco poprawiać. Jest ułożony krawężnik z podkładów kolejowych i dosypaliśmy ładniejszy kliniec. Także nie ma już tej trawki po bokach między kamyczkami a rabatą i jest w sumie 3,5 m szeroko. Ale zielony pas po środku zrobię na nowo tylko nie trawiasty, a z różnych niziutkich zadarniaczy. (To zdjęcie sprzed 2 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 tak Dzielna Dziewczynka U nas teraz też "pas zieleni" mamy na podjeździe, ale docelowo przy kładzeniu kostki granitowej zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 My nie chcieliśmy brukować. Od początku był pomysł, że albo będzie trawa na geokracie, albo taki „pasiasty” podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 My nie chcieliśmy brukować. Od początku był pomysł, że albo będzie trawa na geokracie, albo taki „pasiasty” podjazd. Zawsze chcieliśmy nasz okoliczny strzegomski granit. A pas zieleni likwidujemy, bo podjazd do nas jest stromy i na tym pasie różne rzeczy w zimie się dzieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts