pestka56 29.10.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 To jest argument za Ale na tym granicie nie będziecie się ślizgać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Myślę, że nie - u sąsiada sprawdza się genialnie. A na trawie robi się masakra jak choć 0.5 cm śniegu spadnie, błoto, ciapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 U nas jest tak – 25 mb. W tym roku zaczęliśmy nieco poprawiać. Jest ułożony krawężnik z podkładów kolejowych i dosypaliśmy ładniejszy kliniec. Także nie ma już tej trawki po bokach między kamyczkami a rabatą i jest w sumie 3,5 m szeroko. Ale zielony pas po środku zrobię na nowo tylko nie trawiasty, a z różnych niziutkich zadarniaczy. (To zdjęcie sprzed 2 lat)[ATTACH=CONFIG]335503[/ATTACH] Pestka Ty chyba z jedneko końca ogrodu na drugi rowerem jeździsz? Pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nio, rozpędzić to się nie rozpędzę, ale rowerkiem można jeździć Cały ogród to tylko 2000m2. Wygląda tak groźnie bo fotka to panorama, więc troszkę rozciągnięta na boki. Kliknij na zdjęcie i wybierz pokaż obraz, to otworzy się prawie na cały ekran. Lepiej zobaczysz moje trawy po prwej stronie i liliowce. A trawnik mam taki sobie. Nie podlewam i ledwie dbam, żeby go chwasty nie pożarły. Tylko na zdjęciach jakoś znośnie wychodzi, a i to jak skoszony My po płaskim, Pusiu, i mieliśmy parę niezłych samochodowych przygód zimą. Łopata zawsze była w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 My po płaskim, Pusiu, i mieliśmy parę niezłych samochodowych przygód zimą. Łopata zawsze była w bagażniku. Łopata, linka do holowania i worek z pisakiem - mieszkam w ekstremalnie zasypywanym miejscu i bez ekwipunku się nie ruszam. Nienawidzę zimy, śniegu, zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.10.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Pusia a na co Ci worek z pisakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A my lubimy jak napada i jest tak Choć mieliśmy parę „zatonięć” samochodem w śniegu, gumę 7 km od domu i zamarzniętego diesla..... to tęsknimu do śniegu. Raz nawet drzwi rano nie dało się otworzyć tak nas zawiało. Dobrze, że mamy też wyjście przez kotłownię. (Trójkątny dach z dwoma kominami na ostatnim zdjęciu, to mój domek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ktoś się zna na drzewach i powie mi co znaleźliśmy dziś w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Pusia pisaki wozi bo jak w aucie jej się zdarzy utknąc to koloruje te odstresowujące cuda Pestka piękna zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Spytaj Elfir o te znaleziska Widziałaś to zdjęcie (2-gie od góry) http://www.brit.co/moroccan-decor/ Zima, taka jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Drugie od góry chyba już się gdzieś przewinęło w moim wątku Rozgryzłaś mnie : jedno oko na maroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wydawało mi się, że wklejałaś inną fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wydawało mi się, że wklejałaś inną fotkę. Kurcze to chyba nawet nie ja wklejałam? W każdym razie znam to zdjęcie, a może to kafle znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.10.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pusia a na co Ci worek z pisakiem ? Ale czujne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.10.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Pestko, patrzyłam na te zdjęcia i myślałam że to aktualne "letko" się zlękłam A zdjęcia z linku wszystkie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.10.2015 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 No to mam szafki w łazience. Nie, nie pokażę. Mam ochotę zamknąć wątek - im bardziej się staram tym bardziej boli ze ktoś to spieprzy. Moze to pogoda, może te szafki, może orzeziębienie ale boję się buzię otworzyć bo czai się tam krzyk. Tak...chce mi się wyć i krzyczeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.10.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jak to? Stolarz robił szafki i spieprzył? Aż tak? No to niech zabiera to, co zrobił i robi od początku! U mnie drzwi stolarz robił trzy razy, aż były takie, jak chciałam. Waniliana, nie możesz płacić za coś, co nie spełnia Twoich oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wani, ty za łagodna jesteś Pogoń partacza, niech robi jeszcze raz. U Szocik żle zrobili szafę i skończyło się tak, że musieli wykonać nową, a starą przystosowali w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nie da się tego poprawić? Ja też miałam taki zonk, że wyszłam z łazienki i popłakałam jak dziecko się przed domem. Trzeba było zrywać 10 metrów mozaiki, ale widok skutej cieszył mnie bardziej niż jej widok wcześniej. Wykrzycz złość, wypłacz żal, wróć do łazienki i popatrz co należy poprawić, a potem zadzwoń i poproś spokojnie o te poprawki. Nie załamuj się. To tylko szafki, które można poprawić lub wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.10.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Pamiętacie jak miało być? Skopane są 3 (!) rzeczy. Okazuje się że nawet mój mąż nie wie że drzwiczki miały być montowane inaczej....to że miały być gładkie pamięta...Stolarz nie potrafił odpowiedzieć jak wpadł na pomysł żeby zrobić ramiaki....Zrobił tak bo tak robią, rzekomo inaczej drzwi z drewna będą zbyt ciężki i się będą obwieszać. NO i dlaczego plecy wnęki są białe też nie wie... Podumywalkowa wygląda jeszcze gorzej i z pewnością jedzie do poprawki w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts