mmikka 02.11.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Wani, mogę z prywatą się wcisnąć? Nie komodową tylko stołową. Jaki stół bardziej będzie pasował do białych lakierowanych mebli kuchennych? Taki czy taki czy zupełnie inny? Przykładowe zdjęcia skopiowałam z Internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.11.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Oba pasują. Białe meble są neutralne i możesz przy nich postawić wszystko co zechcesz. Zależy, czy ma być bardziej, czy mniej nowocześnie. Ja wzięłabym ten okrągły, nawet z tym krzesłami. Tylko pokombinowałabym z pokryciem siedzisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.11.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Pestko, dziękuję Siedziska pewnie kiedyś byłyby szare. Latem wydłubywanie zszywek z 6 krzeseł przypłaciłam tzw. łokciem tenisisty. Też dałam szary kolorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Mmika ten okrągły stoł ma świetne krzesła, to do kupienia? Ja bym brała edit : teraz na kompie widzę że krzesła mają fajne oparcia i średnio do nich pasujące kanciaste siedziska... Edytowane 3 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Tomkowa już zaglądam na stronę, mimo ze na komorce A potem wstawie zdjecie jakixh ja poszukuje krzeseł, mam dwa do zrobienia z wystawki po jakiejs babci, chcialabym wszystkie takie lub podobne i nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Konkretnie, to ten chciałam kupić, tutaj nogi w krzesłach bardziej mi się podobają.I chyba piękny brąz jest. Jedyny minus, to średnica stołu -110 cm . Teraz taśmą na podłodze wykleiłam sobie ten stół i przyszłe meble. Lodówka na styk by się na oścież otwierała. Ten drewniany jest 135x90, wpasowałby się dobrze. Ten trzeba olejować. Jest 50% tańszy i mam lampę, która by chyba do niego pasowała. Tylko ten okrągły bardziej mi się podoba Oba stoły z tego samego miasta, więc jazda po nie taka sama. Tylko coś mój chłop nie chce teraz stołu kupować. Raz już kupiliśmy fajny i okazał się za duży. I diabelnieeeeeeeeeeee ciężki. Wani, czekam na te twoje krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 MMika ja jestem u rodziców, muszę się na swoim kompie podłączyć żeby zdjęcia dodać - pewnie wieczorem zdobędę hasło do neta Mnie się podobają te krągłości w krzesłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Pozostaje mi chłopa przekonywać Do reszty mieszkania bardziej ten okrągły by mi pasował :yes Sprzedająca pani wyjechała, jak nie sprzeda komuś innemu w tzw. międzyczasie, to może będzie mój. Wkleję jeszcze dwa, które mi sprzątnęli sprzed nosa i Wani, może wcześniejsze fotki, bo tylko zaśmiecam twój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 [ATTACH=CONFIG]335997[/ATTACH] Konkretnie, to ten chciałam kupić, tutaj nogi w krzesłach bardziej mi się podobają.I chyba piękny brąz jest. Jedyny minus, to średnica stołu -110 cm . Teraz taśmą na podłodze wykleiłam sobie ten stół i przyszłe meble. Lodówka na styk by się na oścież otwierała. Ten drewniany jest 135x90, wpasowałby się dobrze. Ten trzeba olejować. Jest 50% tańszy i mam lampę, która by chyba do niego pasowała. Tylko ten okrągły bardziej mi się podoba Oba stoły z tego samego miasta, więc jazda po nie taka sama. Tylko coś mój chłop nie chce teraz stołu kupować. Raz już kupiliśmy fajny i okazał się za duży. I diabelnieeeeeeeeeeee ciężki. Wani, czekam na te twoje krzesła. PIĘKNY jest ten komplet. :yes::yes: Fi 110 cm to jest minimum stołu dla 4 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Mmikka nie zaśmiecasz pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Spójrzcie na to :jawdrop: Dla takich bym się nawet zapożyczyła Ale takie cuda to się chyba w pl nie pojawiają, co? Aniko to chyba do Twojej łazienki stołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 A teraz prośba o szybką poradę bo o 23 WW znika z komodą, o tą: http://static.westwing.pl/i/NL-DU749WWAQE3MNL-1-newproduct.jpg To co już mam do salonu ( tzn mam zamówione bo fizycznie jeszcze nic....) Stół taki tylko dębowy Krzesła mają być takie, choćbym miała na uszach stanąć W szarym kolorze chyba...? (nie mogę znaleźć zdjęcia....grrrrr) Kanapa w szarym neutralnym kolorze http://www.agatameble.pl/files/IMS/Alexander/Alexander_sofa.png I taki pomysł na kominek CZy ta komoda mi się tu wpasuje? To pytanie do Was Krzesłą pewnie na komórce mam, potem uzupełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Komoda nie pasuje Kominek jest też z innej bajki niż sofa i stół, ale jest eye-catching w tym wnętrzu. Drugi mebel z innego stylu, będzie konkurował. To jak 2 grzyby w barszcz. Albo komoda, albo kominek Edytowane 3 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.11.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Zgadzam się z Pestką, że komoda nie pasuje. Ale sofa, kominek i stół jak najbardziej ze sobą grają. Na wstawionych fotkach pięknie ta morska sofa komponuje się z kolorystyką obudowy kominka. A jakie kafle mają być u Ciebie? Do tego stołu (ale też i do sofy), co wybrałaś świetnie by pasowała komoda Architekt z Tamo:) Żródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Tomkowej komoda świetna. Mnie bardziej się podoba niż ta z WW. Ale ja się nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Tylko kłopot ze stołem i komodą Tomkowej jest ten, że powinny sięzgadzać kolorem choćby w przybliżeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.11.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Tylko kłopot ze stołem i komodą Tomkowej jest ten, że powinny sięzgadzać kolorem choćby w przybliżeniu Jaki kłopot? Waniliana napisała, że chce stół dębowy, a komoda Tamo jest wykonana z litego drewna dębowego pokrytego olejem. TU więcej o niej informacji Edytowane 3 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 KAnapę kupiłam bo jest wygodna Stół wybrałam z lekko skośnymi nogami bo zależy mi na tym by był lekki - salon jest mały i nie wstawię masywnego stołu. Kominek to wciąż kwestia otwarta, mam nadzieję coś zdecydować w tym tygodniu Komodę Tamo widziałam i podoba mi się ale coś za mocno dryfuję w stronę stylu skandynawskiego. Podoba mi się ale nie do końca tego chcę. Niestety jednak muszę się zgodzić że komoda i kominek będą ze sobą konkurować. Zaczęłam nawet sę zastanawiać czy nie wrócić do opcji z kozą Czas działa na moją niekorzyść, komoda dziś znika a ja nie podjęłam decyzji więc good bye my love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wani, pokaż krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.11.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wani, pokaż krzesła Pewnie się będziecie ze mnie śmiały.....żaden szczyt designu Chodzi mi o ten prosty wzorek wycięty w oparciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts