Emila3000 08.11.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 moim zdaniem ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.11.2015 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) boski kolorek krzeseł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też mi się bardzo podoba, chyba będzie ok do dębowego stołu? Wolałabym wzór w ten deseń ale nie mogę namierzyć...pewnie się za mało staram http://starychmebliczar.pl/wp-content/uploads/2013/10/DSC01433.jpg A tu szafka pod tv do kupienia w UK. NAwet mi się podoba i chodzi mi trochę po głowie http://i.ebayimg.com/images/g/lHsAAOSwl9BWIpvh/s-l1600.jpg Edytowane 8 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.11.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 O podłodze mi nie mów bo pewnie za pół roku będziemy ją kłaść Krzesła świetne. Famag też mnie nęci a z krzesłami to jak u mnie ze stołem. Przeszukuje najnowsze oferty na olx chyba 2 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.11.2015 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 A czego szukasz? ja ostatecznie zamówiłam u stolarza i drżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.11.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Wani, a zerknij na TO ogłoszenie Tylko nie wiem, czy jedno ma sprzedawca, czy więcej.. A TUTAJ nowe, z Radomska, bardzo podobne, ale aż żal by było malować edit: i jeszcze TAKIE Edytowane 8 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.11.2015 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jedno to krzesło.... Szczerze mówiąc mam nieodpartą ochotę na zakup krzeseł gotowych, żebym nic nie musiała przy nich robić Zaoszczędzony czas wykorzystam na sen ( w nocy) i zabawę z dziećmi ( w dzień) Trochę juz jestem zmęczona, za dużo tego wszystkiego na raz, nie wyrabiamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Wspaniale, że tyle dała Ci wizyta u Zduna. Celowo piszę z dużej litery Z piecykiem będzie pięknie Ciekawa jestem jaki model Wam doradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.11.2015 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Wspaniale, że tyle dała Ci wizyta u Zduna. Celowo piszę z dużej litery Z piecykiem będzie pięknie Ciekawa jestem jaki model Wam doradził. Doradził żebyśmy szukali jednak oryginalnego skandynawskiego piecyka, choćby Jotul. W grę wchodzi również używany piecyk który można zawieźć do Zduna żeby go odrestaurował, sprawdził itd Zapytałam znajomych w Szwecji i Norwegii jak wygląda z dostępnością takich piecyków. Ze Szwecji miałabym transport, gorzej z Norwegią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Tak właśnie myślałam - Jotul Harmony. Mnie się on ogromnie podoba. Nie jestem pewna, ale zdaje się, że forumowa Prababka ma właśnie Jotula od wielu lat i jest z niego bardzo zadowolona. To solidna firma i ma też dobre wzornictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.11.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Wani, proszę używane: http://www.blocket.se/simrishamn?q=jotul&cg=2000&w=3&st=s&ca=23_13&is=1&l=0&md=th Cenę dzielimy na dwa. Dałam do szukania całą Szwecję, można tak jak na OLX wybrać region, lub miasto. Edytowane 9 Listopada 2015 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.11.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 cześć Wanilko:hug: przybiegam tu z mojego wątku, bo czytałam, że kuchnia urządzona - przepraszam nie mam czasu czytać całego wątku - a bardzo chętnie zobaczę efekt końcowy:) Fajnie wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.11.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ana co tam u Ciebie słychać? coś wiadomo z działką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.11.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 cześć Emi:hug: nie chcę tu zaśmiecać wątku Wanilki, postaram się dziś napisać w swoim:yes: jesteśmy nadal w wielkim rozkroku, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.11.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 to chyba niezdrowe tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.11.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 to chyba niezdrowe tyle czasu też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.11.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 też tak myślę obym tylko po tym czasie stanęła na dwie nogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ana, póki potrafisz podnieść się ze szpagatu, wszystko dobrze się skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 OK, ja tu z inspiracyjkami kominkowymi, coby Wani nie szukała pokominkowym TU http://singletrackworld.com/forum/topic/opening-up-the-inglenook-woodburner-stove-progress-pics/page/3 znajdziesz zdjęcia pokazujące jak zrobione jest wejście rury w komin w przypadku wkucia się z wnęką kominkową w komin. W necie i na pintereście jest dużo zdjęć pod „inglenook stove”, ale większość jest delikatnie mówiąc taka sobie. Mam kilka pokazujących ładne możliwości, więc proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 JOTUL Harmony na kilka sposobów Te dwa ostatnie są obudowane kamieniem – STEATYT to najlepszy materiał na ciepłą obudowę kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts