Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tuluza na finiszu czyli Wanilia ucieka na wieś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mamik drzwi miały być trochę inaczej zrobione. Półka miała być widoczna tylko na dole

DZięki Wam za miłe słowa :) Szerszy kadr będzie jak sprzątnę półkę parapetową :cool:

A teraz.....funkcjonalnośc Paxa kontra miłość od pierwszego wejrzenia....

http://img19.staticclassifieds.com/images_tablicapl/270812063_1_644x461_stara-szafa-antyk-po-renowacji-mikolow.jpg

Mam ochotę wsiadać w auto i jechać kupić szafę ;)

Zadzwoń i zaoferuj trochę więcej ;)

Przeszło mi to przez myśl ale tym samym niejako zobowiązuję się do zakupu...bo jeśli babka podziękuje tamtemu klientowi to wypadałoby szafę kupić - a jak mi się na żywo nie spodoba? Tyle że mam 150 km do przejechania po nią więc jak pojadę to raczej żeby kupić, chyba żeby coś było wybitnie nie tak

http://olx.pl/oferta/stara-szafa-antyk-po-renowacji-CID628-IDaLQow.html#a69166551e

Tu więcej zdjęć

Tak, czy inaczej i tak musisz tam pojechać ;) Oferujesz wyższą cenę i jedziesz ze szczerym zamiarem zakupu. Jeżeli na miejscu okazuje się, że coś jest nie tak, to szczerze odpowiadasz, że Twoja oferta dotyczyła szafy, z którą wszystko jest okej. W ogłoszeniu brak jest wzmianek o jakichś niedoskonałościach. W rozmowie najlepiej wypytać, czy rzeczywiście jest w świetnym stanie i czy renowacja objęła też wnętrze mebla. Na zdjęciach wygląda bardzo dobrze

Bardzo fajna ta szafa. Kiedyś kupiliśmy taką starą, wszystko się fajnie rozkłada na części, potem składa jak klocki i skręca śrubami. Nawet płyty z tyłu nie były przybijane, tylko spasowały się z resztą ścianek. Bardzo łatwa do transportu. :yes:

ps. Wani, nic dzisiaj nie słychać o kłopotach na A4, zakopianka tylko stoi:D

Nie będę robić świństwa potencjalnemu kupcowi który jest już pewnie w drodze. Sama bym nie chciała żeby mi ktoś taki numer odwinął. Gdyby kupiec miał przyjechać np jutro to spoko, teraz już za późno, poczekam co będzie ( czyli spisuję szafę na straty) , będę szukać dalej jakby co