Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze Osowa co z ciebie za baba?? :o Użadzasz wnetrza, projektujesz, malujesz, wiersze piszesz, zdjecia robisz ladne, kwiaty Ci rosna jak w raju...Czy jest cos co nie potrafisz, albo Ci sie nie udaje? Znajdz cos bo ja wpadne w kompleksy... :cry: :cry: :cry:

A tak powaznie, gratuluje pomyslow i sily zyciowej! :wink:

A ja napiszę tak: zastanawiam sie po co dziecku taka kuchnia... Kurcze.. gdzie tu miejsce na wyobraźnię? Ja bym mojemu dziecku czegoś takiego nie zafundowała..Poza wszystkim zastanawia mnie aspekt finansowy, bo chyba nienajtańsza to zabawka... No ale pewnie i z moim punktem widzenia wielu się nie zgadza.

Pozdrowienia. :D

Udało mi się spełnić marzenie mojej gwiazdeczki :p

[/img]

:D jasne jasne!

To tak jak z kolejkami dla tatusiów :D

Ja się (na razie) gapię w sklepach na Barbie, i obawiam się, że jak już kupię mojej córce, to jej nie dopuszczę do zabawy :D :D :lol:

Kto częściej przesiaduje w tej kuchni, przyznaj się Osowa!

Osowa, roztaczasz wokół siebie tyle ciepła, że aż Ci zazdroszczę ;)

Zazdrość to paskudne uczucie, ale nie mogę się go pozbyć patrząc na Twoje dokonania, na realizację marzeń, nie tylko swoich, ale i Twoich córeczek :oops:

Ze wzruszeniem wróciłam do swojego pierwszego posta

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41711&highlight=, w którym tak życzliwie zostałam przywitana, m.in. przez Ciebie i piszę z ręką na sercu, dobrze mi tu z Wami http://www.gifyzosi.friko.pl/smiles/145.gif

Niech Ci się w życiu darzy! http://privat.bluezone.no/birgitf/chest.gif

:D :) Witam wszystkich bardzo gorąco.

Mam nadziej, że nie przeszkadzam i pozwolicie zaistnieć w tak ciekawej grupie jak Wasza.

Kilka stronek juz widziałem ale takiego ciekawego i ciepłego przekazywania różnych informacji to jeszcze nigdzie nie spotkałem.

Jesteśmy dopiero na etapie załatwiania pozwoleń ale, mam ndzieję, że już niebawem ulegnie to zmianie.

więc pytam: puk, puk, czy można zawitać?????

OSOWA

Zazdroszczę Tobie ( oczywiście w pozytywnym tego slowa znaczeniu) pomysłowości, twórczości i wytrwałości.

Ja już od paru miesięcy noszę się z zamiarem pomalowania kwiatków w pokoju córeczki na jednej ze ścian, ale jak na razie brak mi czasu, jak również brak czasu a potem to już zwalam na brak szablonów.

Jeszcze raz GRATULACJE - wyobraźnię masz imponującą, oby tak dalej.... i oczywiście czekamy na dalsze zdjęcia z wykończeniówki.

Buziaczki