osowa 21.04.2005 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Joasiu - chyba każda dziewuszka chciałaby mieć taką kuchnię u siebie w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.04.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 21.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no jeśli to jest zabawka, to zazdroszczę tej dziewczynce Ja zawsze chciałam mieć mały sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.04.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.04.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Osowa, ta kuchnia, to zabawka no wygląda prawie jak żywa... tzn. prawdziwa Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 21.04.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Oczy mi się w oczodołach nie zmieściły. Znalazłam koło klawiatury, wsadziłam z powrotem i pytam złośliwie : a po ile takie cudo? Bo kurczę, bardzo profesjonalnie kuchnia wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Kurcze Osowa co z ciebie za baba?? Użadzasz wnetrza, projektujesz, malujesz, wiersze piszesz, zdjecia robisz ladne, kwiaty Ci rosna jak w raju...Czy jest cos co nie potrafisz, albo Ci sie nie udaje? Znajdz cos bo ja wpadne w kompleksy... A tak powaznie, gratuluje pomyslow i sily zyciowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 A ja napiszę tak: zastanawiam sie po co dziecku taka kuchnia... Kurcze.. gdzie tu miejsce na wyobraźnię? Ja bym mojemu dziecku czegoś takiego nie zafundowała..Poza wszystkim zastanawia mnie aspekt finansowy, bo chyba nienajtańsza to zabawka... No ale pewnie i z moim punktem widzenia wielu się nie zgadza. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.04.2005 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 25.04.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Udało mi się spełnić marzenie mojej gwiazdeczki [/img] jasne jasne! To tak jak z kolejkami dla tatusiów Ja się (na razie) gapię w sklepach na Barbie, i obawiam się, że jak już kupię mojej córce, to jej nie dopuszczę do zabawy :D Kto częściej przesiaduje w tej kuchni, przyznaj się Osowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.04.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Osowa, roztaczasz wokół siebie tyle ciepła, że aż Ci zazdroszczę Zazdrość to paskudne uczucie, ale nie mogę się go pozbyć patrząc na Twoje dokonania, na realizację marzeń, nie tylko swoich, ale i Twoich córeczek Ze wzruszeniem wróciłam do swojego pierwszego posta http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41711&highlight=, w którym tak życzliwie zostałam przywitana, m.in. przez Ciebie i piszę z ręką na sercu, dobrze mi tu z Wami http://www.gifyzosi.friko.pl/smiles/145.gif Niech Ci się w życiu darzy! http://privat.bluezone.no/birgitf/chest.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam wszystkich bardzo gorąco. Mam nadziej, że nie przeszkadzam i pozwolicie zaistnieć w tak ciekawej grupie jak Wasza. Kilka stronek juz widziałem ale takiego ciekawego i ciepłego przekazywania różnych informacji to jeszcze nigdzie nie spotkałem. Jesteśmy dopiero na etapie załatwiania pozwoleń ale, mam ndzieję, że już niebawem ulegnie to zmianie. więc pytam: puk, puk, czy można zawitać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.04.2005 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Bardzo dziękuję za pozwolenie i jeszcze raz gorąco witam wszystkich. Najprawdopodobniej tak będzie wyglądała nasza chałupka: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=51&id_autora=1&spacer=2&proj=BERBERYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.04.2005 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 28.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Plany na chwilkę obecną podpowiadają kolor: czarny, ciemny grafit, lu ciemny szary, z dwoma kolorami elewacji w jasnych odcieniach szarości. Życie zweryfikuje co ile i dlaczego ale plan jest ciekawy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_01 29.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 OSOWAZazdroszczę Tobie ( oczywiście w pozytywnym tego slowa znaczeniu) pomysłowości, twórczości i wytrwałości. Ja już od paru miesięcy noszę się z zamiarem pomalowania kwiatków w pokoju córeczki na jednej ze ścian, ale jak na razie brak mi czasu, jak również brak czasu a potem to już zwalam na brak szablonów. Jeszcze raz GRATULACJE - wyobraźnię masz imponującą, oby tak dalej.... i oczywiście czekamy na dalsze zdjęcia z wykończeniówki. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 http://dom.gazeta.pl/czterykaty/1,57580,2608843.html Moze to cos dla Ciebie? Zycze Sukcesow! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.04.2005 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts