Ew-ka 11.11.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Jak szerokie będziesz miec tarasy ? Sprawiają wrażenie ogromnych !!!! Przepraszam Ewuniu , że przoczyłam Twoje pytanie ....wybaczysz ? Tarasy nie są zbyt szerokie - bynajmniej tak mi się wydaję ;250 cm , jednak kształt , który jak "czułe ramiona " otacza dom daje takie wrażenie - i o to mi chodziło ..... Buziale Tobie ? wybaczyć ? Zawsze .... A co do tarasów ...myślałam ,że są szersze ....moje maja 3,10 m i wydaje mi sie ,że nie są zbyt szerokie ( np stół i krzesła naokoło nie za dużo miejsca zostanie Ale to może tylko złudzenie ....\ rogale jadłaś ?Przeca dziś Marcina !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 11.11.2004 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 dzieki , jestem okropnie zmarznęta - właśnie wróciłam z budowy - murowaliśmy ( tzn Henio murował , ja byłam za pomocnika ) luksfery w garażu ( jak witraż -tylko ,że kwadratowy) ale kawusia ? czemu nie .... A może czekolada z wiśniówką ( pycha) http://m.onet.pl/_m/febf163b88b35b5598d4b81e5d896cb5,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.11.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 I praca wre u Ciebie w ekspresowym tempie – czyżbyś wspomniała coś o swym stroju z pejczem fachowcom ? w życiu .... coś Ty, to same młode chłopaki ..... zobaczyliby ryczącą 40-kę toby zwiali, a nie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Osowa! Wielkie słowa uznania. Zazdroszczę talentu (ale tak zdrowo).Naprawde jesteś wyjątkowa !!!!! Często czytam Twoje posty. Jak to robisz , ze masz na wszystko czas? A jak obowiązki domowe, gotowanie itd.? Może masz równie fajnego i pomocnego faceta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 19.11.2004 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Szybko pootrzepuj bo się połamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.12.2004 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 10.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 podpatruję sobie ostatnio na Twój wątek - śliczne te wnętrza projektowane przez Ciebie - masz talent Licząc na Twoje doświadczenie chciałam prosić o drobną podpowiedź.... Między kuchnią a przedpokojem mam kawałek ściany (pozostałości po ścianie nośnej), ściana ma szerokość 120 cm, chciałam w niej wyciąć dwa podłużne - pionowe otwory - "na wylot" (pionowe, bo będą nawiązywały do wyglądu drzwi wewnętrznych) - zamierzam tam postawić (lub zawiesić) różne bibeloty - chciałam tam umieścić również halogeny, na jednym z Twoich zdjęć popatrzyłam takie umieszczone "na dole" - czy przy otworach "na wylot" takie podświetlenie będzie dobrze wyglądać??? - czy może jednak zrobić je tradycyjnie "od góry"??? Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.01.2005 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.01.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Chciałabym się tylko tak na chwilkę wtrącić: Osowa, ależ Ty masz piękny dom!!!! Wiele domów mi się podoba na forum i nie tylko, ale Twój jest cudny po prostu i jeszcze ten taras...Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.01.2005 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.01.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ojej , ale się zaczerwieniłam ... dziękuję Ci Nie masz pojęcia jak mnie podbudowałaś - zwłaszcza , że ten dom zaprojektowałam całkowicie sama od najmniejszego szczegółu do największego detalu wyrysowałam i zaniosłam do pracowni - tak więc to dosłownie MÓJ dom ... Sama?!! Poważnie??! No to powiem coś więcej. Na ogół podobają mi się domy o prostej bryle, typu Klementynka (mój Podrzutek też nie jest skomplikowany ), ale Twój dom ma COŚ. Jest jak z bajki. A jeszcze znając Twój talent, to efekt końcowy będzie z pewnością rewelacyjny. Gratuluję takiego noworodka. Dokonałaś czegoś fantastycznego, kobieto! Czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.01.2005 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 11.01.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 dziękuję za podpowiedzi odnośnie otworu w ściance - chyba jednak halogeny będą od góry (a może jednak zrobię tylko wnękę a nie dziurę hmmm.....) A co do uwag Jagny - jak najbardziej się zgadzam - Twój dom ma to "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 12.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witam, może będę powtarzała zdania poprzedników, ale tez jestem pod wrażeniem talentu OSOWA. Naprawdę widac, ze nie jest to wyuczone. Masz niesamowite wyczucie smaku oraz gustu, a przy tym ogromne pomysły. Życzę wielu takich, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R. 14.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Do OSOWY: Podoba mi się Twoje rozwiązanie małej łazienki. Mam te sam problem (moja łazienka 1,4/1,4). Może masz jakieś ciekawe pomysły. U mnie ma się dodatkowo zmieścić pralka (0,4/0,6m). Zastanawiam się jeszcze, za względu na mało miejsca w przedpokoju, nad drzwiami suwanym do łazienki. Co o tym myślisz? Z czego wykonana jest ścianka z luksferami? z G-K? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.01.2005 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 08.02.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Do Osowy: wlasnie odkrylam forum muratora i twoj watek. Strasznie spodobaly mi sie przerobki w kuchni jakie zrobilas dla swojej klientki. Sama tez zastanawiam sie nad zrobieniem czegos w rodzaju szafki z plyt gipsowo-kartonowych. Moj mezczyzna zwrocil mi jednak sluszna uwage, iz wneki powinny miec jakies specjalne wykonczenie (specjalna farba?), bo inaczej bedzie problem z wycieraniem kurzu, razem z nim zetrze sie polowe farby, albo wetrze sie go w nia. Czy mozesz cos powiedziec na ten temat? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts