Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Przejrzałam wszystkie zdjęcia i domek jest śliczny :p .

Widzę też, że jest (o ile się nie mylę) zbudowany ze ściany jednowarstwowej. Proszę powiedz mi na co szczególnie zwrócić uwagę przy pracach ekipy budowlanej, żeby nie zrobili żadnej fuszerki. Boję się tego, bo te ściany wymagają dokładności, a wielu majstrów tego nie robi. W naszych stronach jeszcze mało buduje się w ten sposób.

Dziękuję za odpowiedż. :p

Echhhh Ossowa!!!!

Ależ ty to potrafisz,z niczego zrobić coś przyjemnego dla oka.

Tak przeszło od ponad roku czytuję twój dziennik budowy.I ta bajka w odcinkach bardzo nam się wszystkim spodobała.Jesteś moją idolką na tym forum.

Gratuluję umiejętności i tego specyficznego daru ciepła i poezji,którymi wszytkich zachwycasz.

Pozdrowionka-nagietka.

Pewnie, że się nie rozmazuje. Podłoże musi być suche a farba którą malujesz gęsta, to znaczy nie taka wodnista jak wtedy co malujemy ściany. (Prawda Osowa?) :oops: Osowa mnie ochrzani, że się odezwałam w nie mojej dziedzinie. Albo i nie, bo chyba ma dobre serce i mi wybaczy. Ja się bardzo dużo naoglądałam o podobnych rzeczach na BBC Prime. (Trading Up , Changing Rooms The ultimate interior design challenge ) Ponieważ w pokojach mam tapety to sobie pomalowałam :D wc. Chciałam takie ładne listki i wyszło nie źle. Malowałam farbą „One 1” Duluxa

• 2 weeks później...