Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wstawiaj, wstawiaj... masz piękne, nieszablonowe wnętrza i na pewno będą inspiracją dla niejednego forumowicza który jest na etapie wyboru...

a że wszystko idzie nie tak szybko jakbyście chcieli? może nie do końca jest to po Waszej myśli ale za to macie dłużej przyjemność w dokonywaniu wyborów i urządzaniu Waszego domku :D

Osowa-fajnie ,że znowu jesteś INSPIRACJO Ty nasza.Piękne,niepowtarzalne schody i ciekawe wnętrza -jest na co popatrzeć.Co do wyboru wypoczynków masz rację -mega ceny i do tego czekanie ok.4tyg.powiedż co wybrałaś,bo też muszę w tym tygodniu zdecydować i się męczę :-?

Widzę ,że przybył Ci nowy lokator,może się pogodzą z Bendżim jest bardzo przystojny z pyska ale czy to jest on czy ona? Osowa-fajny jest ten wypoczynek ,muszę tylko na nim usiąść. tyle razy już się rozczarowałam -na oko w porządku-jechałam zamówić i porażka.Co do nowoczesnych kształtów,masz absolutną rację, oparcie do pól pleców daje komfort siedzenienia porównywalny z taboretem.Z kolei bardzo wygodny zestaw np. Kenia w który się poprostu zapadasz ,zupełnie nie pasuje stylistyką.Trzeba znaleść złoty środek.Napisz czy ten jest wygodny bo te poduszki pod plecy to chyba dobry pomysł Pozdrawiam

To fotka od frontu;

Wg mnie front bardzo miły. Przytulny i zapraszający :)

osowa sliczne masz firanki w oknach, czy moglabys zrobic ich zdjecia w przyblizeniu ale od srodka, tak zeby ujaz firanke z rama okienna - bardzo prosze.

Schody masz piekne!!!!!

Witaj Osowa, bardzo się cieszę, że znowu jesteś i to ze zdjęciami swojego pięknego domu :D .

Zrobiłaś niesamowitą niespodziankę! :D

Bardzo ładnie jest u Was i nic się nie martw, że pomału idzie wykańczanie. Najważniejsze, że jesteście u siebie całą rodzinką :D . Dzielna jesteś bardzo z tym "wyjściem z domu", naprawdę :D .

Schody PIęKNE - gratuluję projektu i wykonania. W ogóle wszystko bardzo mi się podoba.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej :D

ja też mam małego kociaka...

do wtorku nazywał się Wera...

a po wizycie u pani weterynarz...

Wero..???

Werek???

okazało się, że to chłopczyk a nie dziewczynka :o :o :o

a tyle osób sprawdzało...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Osowa, dużo osób ma niedokończone budowy i mieszka tak jak Ty.

Ja również :wink:

O naszej elewacji to nie wspomnę, bo chyba będzie dopiero skończona za jakieś trzy lata...

jak spłacimy teraźniejsze kredyty :wink:

ale i tak sie cieszę tym, co mamy, zawsze u siebie to u siebie :wink:

a Ty masz tak pięknie w środku, że nie masz się co martwić o resztę, bo nikt tego nie zauważy patrząc na całokształt.

Rewelacja :roll: :wink: