osowa 16.07.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.07.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.07.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 wstawiaj, wstawiaj... masz piękne, nieszablonowe wnętrza i na pewno będą inspiracją dla niejednego forumowicza który jest na etapie wyboru... a że wszystko idzie nie tak szybko jakbyście chcieli? może nie do końca jest to po Waszej myśli ale za to macie dłużej przyjemność w dokonywaniu wyborów i urządzaniu Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Osowa-fajnie ,że znowu jesteś INSPIRACJO Ty nasza.Piękne,niepowtarzalne schody i ciekawe wnętrza -jest na co popatrzeć.Co do wyboru wypoczynków masz rację -mega ceny i do tego czekanie ok.4tyg.powiedż co wybrałaś,bo też muszę w tym tygodniu zdecydować i się męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Widzę ,że przybył Ci nowy lokator,może się pogodzą z Bendżim jest bardzo przystojny z pyska ale czy to jest on czy ona? Osowa-fajny jest ten wypoczynek ,muszę tylko na nim usiąść. tyle razy już się rozczarowałam -na oko w porządku-jechałam zamówić i porażka.Co do nowoczesnych kształtów,masz absolutną rację, oparcie do pól pleców daje komfort siedzenienia porównywalny z taboretem.Z kolei bardzo wygodny zestaw np. Kenia w który się poprostu zapadasz ,zupełnie nie pasuje stylistyką.Trzeba znaleść złoty środek.Napisz czy ten jest wygodny bo te poduszki pod plecy to chyba dobry pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 kotek jest przecudowny (jestem fajnka europejskich! niech sie wszystkie rasowce chowaja! )) to chłopczyk jest czy ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To fotka od frontu; Wg mnie front bardzo miły. Przytulny i zapraszający osowa sliczne masz firanki w oknach, czy moglabys zrobic ich zdjecia w przyblizeniu ale od srodka, tak zeby ujaz firanke z rama okienna - bardzo prosze. Schody masz piekne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2008 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witaj Osowa, bardzo się cieszę, że znowu jesteś i to ze zdjęciami swojego pięknego domu . Zrobiłaś niesamowitą niespodziankę! Bardzo ładnie jest u Was i nic się nie martw, że pomału idzie wykańczanie. Najważniejsze, że jesteście u siebie całą rodzinką . Dzielna jesteś bardzo z tym "wyjściem z domu", naprawdę . Schody PIęKNE - gratuluję projektu i wykonania. W ogóle wszystko bardzo mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.07.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.07.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 18.07.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 (...) . zaś gres polerowany to firma Ceramstic. A możesz zdradzić który to numer bądź nazwa (chodzi mi o ten jaśniejszy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kotek to on macie jakieś pomysły jak się ma nazywać? Może jakieś "ludzkie" imię? Najlepiej dwusylabowe, bo najłatwiej zawołać Np. Jaruś? Albo to drugie? ))))) Jaruś, znowu nas..... poza kuwetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 18.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 -->Zielonooka Kotek to on macie jakieś pomysły jak się ma nazywać? Mój znajdek został nazwany - Puchatek (ma nawet takie same kolorki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja też mam małego kociaka... do wtorku nazywał się Wera... a po wizycie u pani weterynarz... Wero..??? Werek??? okazało się, że to chłopczyk a nie dziewczynka a tyle osób sprawdzało... Osowa, dużo osób ma niedokończone budowy i mieszka tak jak Ty. Ja również O naszej elewacji to nie wspomnę, bo chyba będzie dopiero skończona za jakieś trzy lata... jak spłacimy teraźniejsze kredyty ale i tak sie cieszę tym, co mamy, zawsze u siebie to u siebie a Ty masz tak pięknie w środku, że nie masz się co martwić o resztę, bo nikt tego nie zauważy patrząc na całokształt. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts