Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osowa

Bardzo Cię proszę wklejaj jak najwięcej zdjęć swojego mieszkanka, a później domku. Twoje propozycję są dla mnie ogromną inspiracją. Przestaje kupować poradniki typu " Jak urządzić dom" . Pomysły będę czerpać z Twoich aranżacji. Czekam codziennie z niecierpliwościa na nową porcję zdjęć w Galerii.

Pozdrawiam Paty.

Osowa ale masz talent manualny, cho, cho, mnie niestety Bozia nie dał, cóż może byłam nie w tej kolejce :cry: a i pracowitośc nie od parady.

Nawiązując do twojego innego wątku na forum, kochana, skoncz ty może to samodzielne użeranie się z materią i kładzenie po nocach kafelków itd, potzrebny tu mąż od zaraz!!! Do roboty!!!! :wink:

Osowa,

Imponujesz mi energią i pomysłami.

Jak czytam Twoje posty, to mam nieodparte wrażenie, że słucham Hanki Bielickiej.

Tak sobie pomyślałam, że może te Twoje kłopoty z "decyzyjnością" męża wynikają z prostego faktu, że ludzie się dobierają na zasadzie przeciwieństw.

Życzę Tobie aby energia jaką posiadasz towarzyszyła Ci do końca budowy, żeby ten temat Cię nie zamęczył (trzeba dużo samozaparcia - wiem coś o tym) i pisz proszę jak najwięcej.

Pozdrowienia z Krakowa!

Ja też nie widzę rysunków, ale wszystkie zdjątka widzę i jestem pod wielkim wrażeniem. Rzeczywiście to dzieła sztuki te Twoje okna, zresztą w mieszkanko też włożyłaś mnóstwo pracy. Super, super... nie mogę się doczekać kiedy pokażesz wnętrza swojego wymarzonego domku. Pozdrawiam i życzę dalszego zapału do wystroju wnętrz :)