Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

a Ty masz tak pięknie w środku, że nie masz się co martwić o resztę, bo nikt tego nie zauważy patrząc na całokształt.

Rewelacja :roll: :wink:

celnie ujęte!!!

powoli, powoli i wykończysz tak jak trzeba, zgodnie z marzeniami, potrzebami.

Co robisz z sundevillą, że tak ładnie Ci kwitnie? U mnie same zielone listki :( .

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

otwierając drzwi widać juz jak cudnie u ciebie, dom bez elewacji? normalka, u nas ma takie 3/4 osiedla :lol: większość zostawia to na czas niekoreślony, my ostatnio poszliśmy na łatwiznę i pomalowaliśmy sobie tylko dom (koszt 300 zł za farbe gruntowa z pigmentem i farbe akrylowa na to) i wygląda o niebo lepiej a za małe pieniądze ;) za kilka lat połozymy dopiero tynk strukturalny, jak zrobią drogę no i jak będzie kasa, narazie są ważniejsze wydatki bo dom tez niewykończony i ogrodzenia nie ma i kafli na tarasie... o rany mogłabym wymieniać i wymieniać a mieszkamy już 2,5 roku 8) :lol:

Hej Osowa! :D

Ty to umiesz zrobic powrot! :D W wielkim stylu! :D

Co ja mam duzo gadac, szczeka mi opadla! Pieknie u Was i tak przestrzennie!

Przypomnisz nam co to za projekt? Jesli dobrze pamietam, sama dom projektowalas. :D

podobny :o :o

Tylko Słoneczko ten trawkę woli...

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Upolował i zjadł :o swoją pierwszą mysz i z tej okazji syn zrobił mu zdjęcia i poczęstował buteleczką do zabawy :p

A trawkę też lubi. Wciąż wspina się na mój fotel komputerowy i kradnie źdźbła żubrówki, której pęczek wisi na ścianie. Pewnie mu spasowała do tej buteleczki :D

podobny :o :o

Tylko Słoneczko ten trawkę woli...

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Upolował i zjadł :o swoją pierwszą mysz i z tej okazji syn zrobił mu zdjęcia i poczęstował buteleczką do zabawy :p

A trawkę też lubi. Wciąż wspina się na mój fotel komputerowy i kradnie źdźbła żubrówki, której pęczek wisi na ścianie. Pewnie mu spasowała do tej buteleczki :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

mój kociak skrzydłokwiaty mi najchętniej pożera :roll:

i to nie liście, tylko łodygi mu spasowały :evil:

• 2 weeks później...

mój kocurek też goni Bruna :lol:

skacze mu po ogonie, po głowie, gryzie go po łapach :o :lol: :lol: :lol:

i śpi w jego koszyku i podjada z jego miski...

a Bruno spokojnie i z dystansem...

poprostu ucieka jak najdalej od kota :lol: :lol: :lol: :lol:

kartony się kiedyś skończą, nie masz się co martwić :wink:

jest ich coraz mniej do przenoszenia, więc to już plus :wink: :lol:

tylko potem trzeba je jeszcze opróżnić i poupychać gdzieś zawartość... :roll: :lol: :lol: :lol: