TomKa 18.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a Ty masz tak pięknie w środku, że nie masz się co martwić o resztę, bo nikt tego nie zauważy patrząc na całokształt. Rewelacja celnie ujęte!!! powoli, powoli i wykończysz tak jak trzeba, zgodnie z marzeniami, potrzebami. Co robisz z sundevillą, że tak ładnie Ci kwitnie? U mnie same zielone listki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.07.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Bardzo dziekuje za zdjecia, firanki sa sliczne, najbardziej mi sie podobaja te w pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ja kotka nazwalabym np. Gucio (Gutek:)) albo Rufus albo benek nie wiem czemu albo jakoś "dostojnie" np. Klemens albo Kornel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 20.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 otwierając drzwi widać juz jak cudnie u ciebie, dom bez elewacji? normalka, u nas ma takie 3/4 osiedla większość zostawia to na czas niekoreślony, my ostatnio poszliśmy na łatwiznę i pomalowaliśmy sobie tylko dom (koszt 300 zł za farbe gruntowa z pigmentem i farbe akrylowa na to) i wygląda o niebo lepiej a za małe pieniądze za kilka lat połozymy dopiero tynk strukturalny, jak zrobią drogę no i jak będzie kasa, narazie są ważniejsze wydatki bo dom tez niewykończony i ogrodzenia nie ma i kafli na tarasie... o rany mogłabym wymieniać i wymieniać a mieszkamy już 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.07.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 OSOWA !!!!!!!!!!!!!!!! Jak miło Cię znowu widzieć , witaj !!!!!!!!!!!!!!! Cudowności domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 miło widzieć, tylko znowu gdzieś zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.07.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 no, to się wakacjuj i zaglądnij czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hej Osowa! Ty to umiesz zrobic powrot! W wielkim stylu! Co ja mam duzo gadac, szczeka mi opadla! Pieknie u Was i tak przestrzennie! Przypomnisz nam co to za projekt? Jesli dobrze pamietam, sama dom projektowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.07.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.07.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jaki podobny do naszego http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961-10860.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 podobny Tylko Słoneczko ten trawkę woli... śliczne oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 podobny Tylko Słoneczko ten trawkę woli... Upolował i zjadł swoją pierwszą mysz i z tej okazji syn zrobił mu zdjęcia i poczęstował buteleczką do zabawy A trawkę też lubi. Wciąż wspina się na mój fotel komputerowy i kradnie źdźbła żubrówki, której pęczek wisi na ścianie. Pewnie mu spasowała do tej buteleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 podobny Tylko Słoneczko ten trawkę woli... Upolował i zjadł swoją pierwszą mysz i z tej okazji syn zrobił mu zdjęcia i poczęstował buteleczką do zabawy A trawkę też lubi. Wciąż wspina się na mój fotel komputerowy i kradnie źdźbła żubrówki, której pęczek wisi na ścianie. Pewnie mu spasowała do tej buteleczki mój kociak skrzydłokwiaty mi najchętniej pożera i to nie liście, tylko łodygi mu spasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ale piękna ta Twoja sypialnia, już zachwyca, a jak jeszcze meble dostawisz uwielbiam burgund (jako kolor ) ale się zastanawiałam czy nie za ostry do sypialni, ale u Ciebie jest miło i przytulnie, a nie ostro, że znów będę myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 08.08.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witaj Osowa masz ładne płytki przy wejściu jak na zdj na górze. możesz napisać jakie to są?Z góry dziękuje za odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a tak wogóle to znów znikłaś... jak tam kotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 mój kocurek też goni Bruna skacze mu po ogonie, po głowie, gryzie go po łapach i śpi w jego koszyku i podjada z jego miski... a Bruno spokojnie i z dystansem... poprostu ucieka jak najdalej od kota kartony się kiedyś skończą, nie masz się co martwić jest ich coraz mniej do przenoszenia, więc to już plus tylko potem trzeba je jeszcze opróżnić i poupychać gdzieś zawartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 12.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 kocham kotki "krówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts