osowa 01.05.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ojejku! bardzo, bardzo przepraszam Wszystkich!!!! wybaczcie, mam ograniczony dostęp do sieci i rzadko tu zaglądam, ale jestem w szoku! że pamiętaliście! jesteście cudowni!!!! wzruszyłam się niesamowicie. Przyjmijcie choć spóźnione, ale jak najbardziej od serca życzenia wszytkiego najlepszego!!! serdecznie raz jeszcze dziękuję za słowa, pamięć i pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 06.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj OSOWA! Gdzie Twoje zdjęcia? Instaluj net u siebie i wracaj na stałe! Pozdrawawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witaj Super, że wróciłaś do nas, bardzo się cieszę. Pokazuj się częściej i wklej jakieś zdjęcia domku. Pamiętam cię jako utalentowaną kobitkę Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts