Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uff, Osowa, ulzyło mi, jak oglądałam twoje pierwsze zdjecia z mieszkania i zobaczylam te cuda, to pomyslalm sobie, ze to straszne, ze tak mi Bozia talentu nie dała i nie mam takich manualnych uzdolnien, a teraz jak wiem, ze jestes projektantem i zajmujesz sie tym zawodowo, jakos mi lzej :lol: , w koncu ja nie musze sie znac na tym, co ty robisz zawodowo i od tego zeby nasze domy wygladaly tak ładnie mamy wlasnie profesjonalistow!

Osowa wszystkie Twoje pomysly, poczawszy od ogrodu, kwiatow, pomalowanych scian, polozonych kafli, kredensu, wspaniale pomalowanych butelek i doniczek, firaneczki, zaslony w oknach... az do lazienki sa po prostu CUDOWNE!! :p Wszystko co wymysilas i zrobilas jest przepiekne wprost przsliczne!! Masz styl, ktory ja tak bardzo uwielbiam :) Mam do Ciebie tez kilka pytan: w niedlugim czasie bedziemy z mezem malowac nasze nowe mieszkanko-chcielibysmy zrobic to sami:) czy jest jakas stronka gdzie krok po kroku mozna obserwowac jak tworzy sie ciekawe zrory na scianach? Np. dzieki tekrurce-tak jak zrobilas w sypilani? lub moze jakies inne ciekawe pomysly? A ja tak uwielbiam okna, ze oprocz tych prawdziwych wychodzacych na dwor tworze "sztuczne" na scianach :) -chyba cos ze mna nie tak :oops: i dlatego zamist np duzego obrazu w sypialni mam po prostu "okno"(oczywiscie bez szyb:) ). Ostatnio wpadl mi do glowy taki pomysl aby zrobic luk w scianie (cos podobnego jak w tej lazience)-tylko, ze chcialabym aby jego kwaredzie po prostu wystawaly-yak jakby byly nalozone na sciane-wiesz moze z czego moglabym to zrobic?-z gipsu?

Och... jeszcze raz zachwycam sie Twoimi zdolnosciami-szkoda, ze wsrod mioch znajomych nie mam kogos takiego jak Ty, z ktorym moglabym usiasc w miom mieszkanu i porozmaiwac o tym co w nim zmienic? :)

Bardzo interesujące fotki tu widziałem (zwłaszcza ta z wieczornym ogniskiem :wink: )

Chata bedzie na prawde fajna - w moim guście , ale dach to chyba was zrujnuje :wink: .

Dobrze wiedzieć, że mamy (my biedni forumowicze bez talentu dekoratorskiego ) taką osobe, która pobudzi naszą wyobraźnie i pomoże w potrzebie.

osowa -o czymś takim myślę przy schodach na poddasze. Super to wygląda , podświetlenie z dolu , światło-cienie , już to widzę u siebie :lol:

A w pokoju zaś marzy mi się u góry ,pod sufitem oświetlenie schowane za półką lub deską - światło spływa po ścianie , a ściana z kamieni- i co Koleżanka na to ?

A może też projektowałas i masz zdjątka ? Byłoby super :D