tomek1950 06.09.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Osowa, cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.09.2004 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 09.09.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Oj mamy ochotę, mamy! Oglądanie zdjęć wnętrz to to, na co najbardziej mam teraz ochotę (w temacie budowy oczywiście) Osowa, jak masz więcej zdjęć, wrzucaj je tutaj szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Osowa - oczywiście, że pokazuj swoje projety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 09.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Jestem za ... a nawet za Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 09.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 uff, Osowa, ulzyło mi, jak oglądałam twoje pierwsze zdjecia z mieszkania i zobaczylam te cuda, to pomyslalm sobie, ze to straszne, ze tak mi Bozia talentu nie dała i nie mam takich manualnych uzdolnien, a teraz jak wiem, ze jestes projektantem i zajmujesz sie tym zawodowo, jakos mi lzej , w koncu ja nie musze sie znac na tym, co ty robisz zawodowo i od tego zeby nasze domy wygladaly tak ładnie mamy wlasnie profesjonalistow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.09.2004 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Osowa - gratulacje, ciesze sie razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwinea 12.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Osowa wszystkie Twoje pomysly, poczawszy od ogrodu, kwiatow, pomalowanych scian, polozonych kafli, kredensu, wspaniale pomalowanych butelek i doniczek, firaneczki, zaslony w oknach... az do lazienki sa po prostu CUDOWNE!! Wszystko co wymysilas i zrobilas jest przepiekne wprost przsliczne!! Masz styl, ktory ja tak bardzo uwielbiam Mam do Ciebie tez kilka pytan: w niedlugim czasie bedziemy z mezem malowac nasze nowe mieszkanko-chcielibysmy zrobic to sami:) czy jest jakas stronka gdzie krok po kroku mozna obserwowac jak tworzy sie ciekawe zrory na scianach? Np. dzieki tekrurce-tak jak zrobilas w sypilani? lub moze jakies inne ciekawe pomysly? A ja tak uwielbiam okna, ze oprocz tych prawdziwych wychodzacych na dwor tworze "sztuczne" na scianach -chyba cos ze mna nie tak i dlatego zamist np duzego obrazu w sypialni mam po prostu "okno"(oczywiscie bez szyb:) ). Ostatnio wpadl mi do glowy taki pomysl aby zrobic luk w scianie (cos podobnego jak w tej lazience)-tylko, ze chcialabym aby jego kwaredzie po prostu wystawaly-yak jakby byly nalozone na sciane-wiesz moze z czego moglabym to zrobic?-z gipsu? Och... jeszcze raz zachwycam sie Twoimi zdolnosciami-szkoda, ze wsrod mioch znajomych nie mam kogos takiego jak Ty, z ktorym moglabym usiasc w miom mieszkanu i porozmaiwac o tym co w nim zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Bardzo interesujące fotki tu widziałem (zwłaszcza ta z wieczornym ogniskiem ) Chata bedzie na prawde fajna - w moim guście , ale dach to chyba was zrujnuje . Dobrze wiedzieć, że mamy (my biedni forumowicze bez talentu dekoratorskiego ) taką osobe, która pobudzi naszą wyobraźnie i pomoże w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.09.2004 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 osowa -o czymś takim myślę przy schodach na poddasze. Super to wygląda , podświetlenie z dolu , światło-cienie , już to widzę u siebie A w pokoju zaś marzy mi się u góry ,pod sufitem oświetlenie schowane za półką lub deską - światło spływa po ścianie , a ściana z kamieni- i co Koleżanka na to ? A może też projektowałas i masz zdjątka ? Byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Cudny ten tarasik, a widok z okna córci... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.09.2004 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.09.2004 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Osowa...masz niewyczerpane pokłady twórcze Masz juz jakieś wizje swojego domku od wnetrza? Ale sobie w nim poszalejesz...już zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.09.2004 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 masz święta rację, u siebie bez przerwy bym coś zmieniała ...co drugi dzień podoba mi sie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.09.2004 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts