Maluszek 17.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Osowa - tak się cieszę, że w końcu udało Ci się znaleźć ten czarny klinkier Ładniutki ci on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 szukajcie a znajdziecie ...fajnie że się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.09.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 W życiu nie przypuszczałam , że to sprawi mi tyle przyjemności !!!! W KOŃCU MAM TEN MÓJ WYMARZONY KLIENKIER !!! A ile Ci tam tego było normalnie przeszło moje wyobrażenie - Raj klinkieru : od wyboru do koloru jak w bajce . Różne faktury i wzory !! Na pierwszej fotce mój półówek "pod wielkim wrażeniem" - ta ciemna paleta z przodu to właśnie nasza cegiełka : MUHR - pełna , barwiona w masie produkcji niemieckiej ( i w miarę przyzwoita cena ) http://foto.onet.pl/upload/4/27/_333651_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/27/26/_333642_n.jpg osowa czy to w Baranowie go znalazlas? ja tez zastab´nawiam sie nad cokolem czarnym ale tego typu klinkier zawsze byl piekielnie drogi. bede wdzieczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Tak , to jest właśnie Baranowo -Poznań Centrum klinkieru Budmar Cena myślę , że jak na to co dziś w sklepach przyzwoita - zwłaszcza , że to barwiona przez masę ( czyli jeśli przydaży się coś niefortunnego - to nie będzie się tak rzucać w oczy ) tutaj mapka jak dojechać Dziurawka -2,50 zł Pełna -3,30 zł Naprawdę jest w czym wybierać , a z czarnych jest jeszcze Matrix- wierberga oraz Postdam- CRH i jeszcze jakaś nie pamietam nazwy (ale była diabelsko droga ponad 6 zł ) Napewno znajdziesz coś dla siebie , ja zostałam stałym klientem- wybiorę się w przyszlości na zakupy na elewacje oraz brukówke . Pozdrówka i daj znać jak coś kupisz bardzo dobrze znam budmar, juz robilem tam zakupy. dziwie sie ze dziewczyny nie zadzwonily do mnie za maja cos ciekawego i przed wszystkim tanszego niz Matrix. sprobuje zajrzec tam jutro. jesli nie wybiore klinkieru kupie czarny tynk elewacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 17.09.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 OSOWA, podziwiam podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Tym bardziej, że sama tak nie potrafię. I cieszę się, że wytrwałaś trudny czas i dopięłąś swego - z tym klinkierem. A co do fotek: dołączam się do próśb: jak najwięcej. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.09.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Łoj trzymałam ci ja kciuki za ten klinkier i porozumienie z rekinem.. Cieszę się straszelnie, ze się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 19.09.2004 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Gratulacje Osówko! I dalej takiej wytrwałości i upartego dążenia do celu życzę. Możesz być z siebie dumna dzielna kobietko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.09.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Osówko - warto było tyle szukać tego klinkieru. Trzymam kciukasy za dalsze budowanie już bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.09.2004 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Osowa jakie piekne te kominy i trzymam kciuki za dalszą pomyślnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Bo już ostatnio mam ciągle nerwy z tą budową - czyt. kłopoty z murarzami , problemy z projektem ...itd . Ale przecież bez tego nie byłoby takiej frajdy z tego budowania . prawda ? 3maj się Ano. Ja zawsze myślę tak: za jakiś czas (mam nadzieję, że już za rok) usiądę sobie przy kominku, zapomnę na chwilę o ratach w banku ( ) i powspominam z moim mężusiem, przy dobrym winie (dziecko na górze zamknięte w pokoju ), jak to się denerwowaliśmy a jak to teraz jest cudnie.. jak dobrze było się trochę pomęczyć... Ech, Osówko, będzie gut. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.09.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Oczywiście, że będzie Chyba to tak już tak musi być tzn. co by to była za budowa bez problemów? Teraz mi tego troszkę brakuje - taki spokój a jeszcze niedawno jeździło się po hurtowniach, szukało materiałów, wykonywło tysiące telefonów ... Brakuje mi tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Maluszku, Ty wiesz chyba jaka jest rada na nudę? To już z Magi ustaliłyśmy - trza brać się za kolejnego potomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.09.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Maluszku, Ty wiesz chyba jaka jest rada na nudę? To już z Magi ustaliłyśmy - trza brać się za kolejnego potomka. Po Tomka? Lubię być dziadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.09.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Agnes - chyba już się nie skuszę ale gdyby jakimś trafem to Tomku bardzo chętnie wykorzystam Cię jako dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 A może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Opal - Ty mnie słońce nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts