Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKARB Osowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W życiu nie przypuszczałam , że to sprawi mi tyle przyjemności !!!!

W KOŃCU MAM TEN MÓJ WYMARZONY KLIENKIER !!!

A ile Ci tam tego było :roll: normalnie przeszło moje wyobrażenie - Raj klinkieru : od wyboru do koloru jak w bajce . Różne faktury i wzory !!

Na pierwszej fotce mój półówek "pod wielkim wrażeniem" - ta ciemna paleta z przodu to właśnie nasza cegiełka :lol: :

MUHR - pełna , barwiona w masie produkcji niemieckiej ( i w miarę przyzwoita cena )

http://foto.onet.pl/upload/4/27/_333651_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/27/26/_333642_n.jpg

osowa

czy to w Baranowie go znalazlas? ja tez zastab´nawiam sie nad cokolem czarnym ale tego typu klinkier zawsze byl piekielnie drogi. bede wdzieczny za info.

Tak , to jest właśnie Baranowo -Poznań Centrum klinkieru Budmar

Cena myślę , że jak na to co dziś w sklepach przyzwoita - zwłaszcza , że to barwiona przez masę ( czyli jeśli przydaży się coś niefortunnego - to nie będzie się tak rzucać w oczy )

tutaj mapka jak dojechać

Dziurawka -2,50 zł

Pełna -3,30 zł

Naprawdę jest w czym wybierać , a z czarnych jest jeszcze Matrix- wierberga oraz Postdam- CRH i jeszcze jakaś nie pamietam nazwy (ale była diabelsko droga ponad 6 zł )

Napewno znajdziesz coś dla siebie , ja zostałam stałym klientem- wybiorę się w przyszlości na zakupy na elewacje oraz brukówke .

Pozdrówka i daj znać jak coś kupisz :p

bardzo dobrze znam budmar, juz robilem tam zakupy.

dziwie sie ze dziewczyny nie zadzwonily do mnie za maja cos ciekawego i przed wszystkim tanszego niz Matrix.

sprobuje zajrzec tam jutro. jesli nie wybiore klinkieru kupie czarny tynk elewacyjny.

Bo już ostatnio mam ciągle nerwy z tą budową - czyt. kłopoty z murarzami :( , problemy z projektem ...itd .

Ale przecież bez tego :wink: nie byłoby takiej frajdy z tego budowania . prawda ?

3maj się :p

Ano. Ja zawsze myślę tak: za jakiś czas (mam nadzieję, że już za rok) usiądę sobie przy kominku, zapomnę na chwilę o ratach w banku ( :wink: ) i powspominam z moim mężusiem, przy dobrym winie (dziecko na górze zamknięte w pokoju :wink: ), jak to się denerwowaliśmy a jak to teraz jest cudnie.. jak dobrze było się trochę pomęczyć... Ech, Osówko, będzie gut. Zobaczysz. :D

Oczywiście, że będzie :D Chyba to tak już tak musi być tzn. co by to była za budowa bez problemów? Teraz mi tego troszkę brakuje - taki spokój a jeszcze niedawno jeździło się po hurtowniach, szukało materiałów, wykonywło tysiące telefonów ... Brakuje mi tego.

Maluszku, Ty wiesz chyba jaka jest rada na nudę? To już z Magi ustaliłyśmy - trza brać się za kolejnego potomka. :D :wink:

Po Tomka?

Lubię być dziadkiem :D