Maluszek 04.10.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Osowa - pięknie Ogromnie mi się podoba bo to moje ulubione kolorki i bardzo lubię taki styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.10.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Osowa - przyjedź do mnie Robisz po prostu cudeńka Czy mogłabym wkleić w Twoim wątku zdjątko mojego kominka i zadać kilka pytanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.10.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Osówko - dzięki To wklejam: http://foto.onet.pl/upload/38/7/_341827_n.jpg Mam nadzieję, że pamiętasz resztę mojego salonu i jadalni (zdjątko w Twoim wątku o jadalniach) bo ściany na tamtym zdjątku są bardziej zbliżone do rzeczywistości niż na tym. Po lewej stronie kominka jest wyjście na taras. Chciałabym pomalować kominek na kolor ścian (teraz jest biały i to mi za bardzo nie pasuje a taki miał być tzn. biały) a może powinien być ton jaśniejszy lub ciemniejszy. Dookoła władu chciałabym zrobić taką ramkę jak na poniższym zdjęciu http://foto.onet.pl/upload/6/35/_343842_n.jpg tzn. wewnątrz czarne coś (jeszcze nie znalazłam kamienia - może marmur) a dookoła chciałabym obłożyć taką ramką z miedzi (taka jakby potłuczona młotkiem - nie byłaby gładka). A i jeszcze ramka ta musi większa niż na tym zdjęciu tzn. musi sięgać do podłogi bo nasz pies lubi tam leżeć i cały dół kominka jest już brudny i porysowany pazurami. Czy miedź to dobry pomysł? Pan który robił nam kominek proponował czarny marmur z czerwonymi żyłkami. Co o tym sądzisz? A może właśnie taką czerwoną ramkę? Tylko czy by to kolorystycznie pasowało do wnętrza? Czy na obudowie kominka - mogę coś powiesić (jakiś obraz albo zdjęcie), czy może to już będzie przesadą i zostawić kominek tylko z tą ramą? A czy potem wystrój dopasowywać do kominka czy na odwrót? Czy mogę do tego mojego saloniku wstawić meble z ratanu tzn. sofkę i fotele i czy to będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 No tom w końcu namierzył zdjęcia. Piknie wyszedł ten szmelc na dachu. A i robótki podziwiam. I przestaję się dziwić, że Rekinka drażniłaś. Weś go jeno trochę oszczedź bo to dopiero kominy, a tu trudna droga przed wami (znając charakterek i gust). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A co z lampą? Bo obecna tak jakoś nie pasuje do wizji kanapy w naturalnych barwach...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.10.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Niezbyt mi się śpieszy - raczej tego w tym roku już nie będziemy robić bo pieniążków zabrakło. Chciałabym tylko mieć jakiś pomysł i tego się trzymać - więc masz tyle czasu ile chcesz dzięki ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.10.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 reflektuję na potomka! zgłasza się chętna Osowa, piękny klinkier, powiedziałabym, ze to grafit, ale moze w palecie nazywają go czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 05.10.2004 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 06.10.2004 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.10.2004 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Osówko - jesteć cudem i dzięki za miłe słowa Na tym zdjęciu kominek wygląda dosyć potężnie ale teraz jak po jego prawej stronie postawiliśmy telewizor i sprzęt grający jakby troszkę zaginął. Zatanawiam się jeszcze jak połączyć ten kominek z jakąś szafeczką na TV albo może zrobić osobną szafkę - myślałam o jakiejś półce (bardziej o grubej belce z drewna) niekoniecznie połączonej z kominkiem. A kolor powinien być o ton czy dwa tony ciemniejszy? Oglądałam dużo lamp ale większoś była z wykończeniami metalowymi. Nie zauważyłam miedzianych - może dlatego, że takich nie szukałam. A gdyby nie udało mi się znaleźć takowych to czy zmienić ramkę kominka na coś innego? A czy obraz dobierać do koloru ramy kominkowej? Jaka szkoda, że tak daleko mieszkasz :( bo raczej na odległość to trudno coś zaprojektować - prawda? Przyjedź do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.10.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 osówko - przyyyyyyyyyyyyyyyyjedź W życiu bym na to nie wpadała, żeby ten kominek tak wyglądał - extra Cudeńko Jesssu ale masz talent Ale przy tych kolorach oznaczałoby to, że ramka wokół kominka musiałaby być pomalowana tak? I trzebaby było zrezygnować z miedzi. A jeszcze to jakim kolorem zrobić wnętrze przy samym wkadzie - chodzi mi o ten szary kolorek - czy też go pomalować w tym samym kolorze co cały kominek czy też takowy brązik? I czy wtedy zostawić tak jak jest czy jeszcze wieszać to coś powyżej wkładu? A o ile tonów ma być ciemniejszy ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.10.2004 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts