franco78 02.04.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, Zostały Tobie kanały i chcesz sprzedać, oddac? Zabrakło kilku metrów kanału i nie chcesz kupować całego zwoju? Oczywiście temat może dotyczyć innych elementów wentylacji. Piszcie tutaj w tej sprawie i żadnej innej, nie róbmy śmietniska. Proponuję zawsze dodawać info o lokalizacji oraz możliwości ewentualnej wysyłki, czy w grę wchodzi tylko odbiór osobisty. Mam nadziję, że temat się przyda (sam już wiem , że trochę kanału zabraknie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco78 07.05.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam,czy ma ktoś z Was na sprzedaż kanały z Termokontrol? Zostało coś z instalacji?Mieszkam pod Poznaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 07.05.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam, czy ma ktoś z Was na sprzedaż kanały z Termokontrol? Zostało coś z instalacji? Mieszkam pod Poznaniem. Zostało mi około 70m peflexa 75/63 (pełen zwój i trochę) i jedna skrzynka rozdzielcza 12x75/160. Odbiór osobisty z okolic Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco78 09.05.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Witam, czy ma ktoś z Was na sprzedaż kanały z Termokontrol? Zostało coś z instalacji? Mieszkam pod Poznaniem. Okazało się, że zabrakło dosłowne 5m kanału:( Wykonałem sporo telefonów do okolicznych firm instalujących wentylację i w końcu się udało! Podjechałem do instalatora, który był właśnie na budowie i sprzedał mi 5m (za 50zł). uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 05.09.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Ma ktoś w okolicach Kraków-Myślenice resztki rur 75mm Termokontrol? Brakło mi 10m... Edit: Nieaktualne, teraz mam na zbyciu 30m rury. Edytowane 18 Września 2015 przez rgal zakupiłem rolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts