SAVAGE7 02.04.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 kochani gdzie? od googli boli mnie głowa. żona jeszcze nie była na mazurach. chodzi o tanie wczasy z dziećmi. jedyny warunek mej połowicy to pełne wyżywienie, a mój to ryby ale na mazurach to chyba nie problem.wrzućcie jakieś propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 13.04.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Podbijam pytanie . Też chciałabym się wybrać w tym roku na Mazury, a propozycji jest tyle, że nie wiem co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.04.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Mazury to tylko na wodzie.Może tygodniowy rejs na jachcie z kapitanem ,pełnym wyżywieniem.Są oferty w necie.2 lata temu było 900zł od łeba.Zdecydowanie lepiej wyglądają Mazury z wody niż z lądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts