Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łazienka małżeńska potrzebna?

Jestem za  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestem za

Recommended Posts

No cóż - dla mnie dziecko nie jest jakimś podgatunkiem i należą mu się prawa do wanny w takim samym stopniu jak dorosłym domownikom. Myślę jednak że to kwestia podejscia do życia, a nie budowlana. Po prostu odmienne podejście niż moje b. mnie zdziwiło, ale jeśli faktycznie tak uważacie, to jest to Wasza sprawa i mnie nic do tego.

Z drugiej strony faktem jest, że w i w moim przypadku dzieci nie będą od razu miału dostępu do łazienki z wanną...

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No cóż - dla mnie dziecko nie jest jakimś podgatunkiem i należą mu się prawa do wanny w takim samym stopniu jak dorosłym domownikom....

Hmm, no cóż....najplepszy dowód, że nie wszystkim Bozia dała poczucia humoru po równo, ale to może i dobrze, bo by nam nudno było :roll:

Co nie zmienia faktu, że u moich synów wanny nie będzie, bo nie ma takiej potrzeby 8)

No cóż - dla mnie dziecko nie jest jakimś podgatunkiem i należą mu się prawa do wanny w takim samym stopniu jak dorosłym domownikom....

Hmm, no cóż....najplepszy dowód, że nie wszystkim Bozia dała poczucia humoru po równo, ale to może i dobrze, bo by nam nudno było :roll:

Co nie zmienia faktu, że u moich synów wanny nie będzie, bo nie ma takiej potrzeby 8)

Raczej dowód na to, że poprzez pisany tekst nie zawsze daje się zawrzeć wszystkie treści... mniejsza o to.

Mnie się wydaje, że małżeńska łazienka jest zbędna w niewielkim domku (nasz: 115m2). Jedna w zupełności nam wystarczy, tym bardziej, że jest obok sypialni. Im więcej łazienek, tym więcej sprzątania, mycia, szorowania,itp. Co do dwóch umywalek w jednej łazience, to są tego plusy, kiedy człowiek się bardzo spieszy, ale jestem zdania, ale do tej pory mieliśmy jedną umywalkę i świetnie sobie dawaliśmy rady, a wspólne mycie to sama przyjemność :wink:

A te 24m to już znaczna przesada!!! Szkoda miejsca i pieniędzy na urządzanie tak ogromnej łazienki

• 2 weeks później...

Wojtku62!

To projekt AGM 0201 proj. G> Miąski z Krakowa. Był wyróżniony w konkursie Dom dostępny 2002.

Ma ok. 150 metrów i wolnostojący garaż (na nasze życzenie - podójny)

Jest w katalogu ale nie można go znaleźć w internecie.

Jak chcesz mogę wysłać projekt i rzuty na priv.

(bo nie mam stronki a nie wiem jak go inaczej wrzucić :oops: )

Pozdrawiam serdecznie

17.09.2005

już jest w necie - to projekt "Na skraju" z kolekcji Muratora"

W naszym hipotetycznym na razie :oops: domku bardzo chciałabym mieć łazienkę dostępną ze sypialni rodzców. Wiecie, z trójeczką dzieci trudno o intymnosc w niektórych :wink: sytuacjach...

Pytanie do KvM.Czy zechciałbyś opisać Twój projekt ,względnie podać link,bo widze,że u nas "parametry" rodzinne podobne? :D

pozdrawiam,nata

• 2 weeks później...