szuszkin 02.04.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 czy może mi ktoś autorytatywnie powiedzieć czy rzeczoznawca morze przy wycenie domu (do podziału majątku) policzyć w jednej rubryce koszt transportu materiałów po czym w nastopnej doliczyć koszty zakupu. czy kosztami zakupu nie są koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.04.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) czy może mi ktoś autorytatywnie powiedzieć czy rzeczoznawca morze przy wycenie domu (do podziału majątku) policzyć w jednej rubryce koszt transportu materiałów po czym w nastopnej doliczyć koszty zakupu. czy kosztami zakupu nie są koszty transportu. Koszt zakupu to nie tylko transport - także załadunek, wyładunek, ubezpieczenie. Jak są wątpliwości że transport zdublowano - podnieść i czekać na wyjaśnienie. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupiterek96 14.08.2015 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) W takiej sytuacji, to najlepiej skontaktować się z innym rzeczoznawcą i po prostu porozmawiać. Dobrze by było, gdyby ten rzeczoznawca miał już spore, kilkuletnie doświadczenie w swojej branży. Wtedy można mieć pewność wiarygodności, fachowości. Ja korzystałem z porad na [sPAM] i byłem zadowolony. Wszystko dokładnie wyjaśniono mi i mogłem dalej działać. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts