buleczka_77 26.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Przyjmę ziemię np. humus, bez gruzu, z wykopów pod dom (za niewielką opłatą). Zwrócę za transport-kwota do uzgodnienia. Okolice Piaseczna-Wola Gołkowska tel 604 625 755 Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 27.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 ile potrzebujesz tej ziemi???ja jestem z okolic Piskórki.własnie po wykopach.j.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 27.06.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Czesc zlap firme Jotbul transportowa oni za darmo przywiaoza lub jedz na lubna do Baniochy tam znajdziesz Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 29.06.2004 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Wyjdzie pewnie z 5-8 cieżarówek - tak mi zdaję a moze jeszcze wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 30.06.2004 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Janusz,i co z ta ziemia? Zadzwon to pogadamy...Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 30.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Ja tez bardzo chetnie kupie ziemie z wykopów - do Milanówka. Potrzebuje kazda ilosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 13.07.2004 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Ciągle czekam na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 20.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ja tez potrzebuj eziemi do zasypania fundamentow! Potrzebuje ok 50 m3. Olsen!Moglbys zprecyzowac o zo chodzi z ta Lubna ? Pozdrowionka z Pyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonP 21.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 W Starej Iwicznej przy drodze z Piaseczna do Lesznowoli po prawej stronie facet handluje ziemia, ale nie znam ani cen ani warunków. Codziennie tamtedy przejezdzam. Ma rozne rodzaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 05.08.2004 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Podciągam ogłoszenie... Ciągle jestem "bezziemna". Kupić to pewnie, że można, ale jak ma komuś zalegać, a mi się przydać to zawsze sie można dogadać Bo ziemia droga i jak policzę ile mi trzeba - ok. 8-10 samochodów i pomnoże to przez 300-400 zł to .......BRRRRRRRRRR no jeszcze ze dwa lata i uzbieram Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.08.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 poszukaj działki, na której widać świeże góry ziemi (zwałka)wbij tam patyk z kartką (taka chorągiewka) z tekstem "potrzebuję ziemi - mój nr tel. xxxxx) - Ja tak zrobiłem w zeszłym roku. Zadzwonili gostkowie, którzy wozili z budowy w Warszawie i zwalali komuś na działkę. Za 20 zł od wywrotki zgodzili się zwalać gdzie indziej.Z tym że to ziemia z wykopu - żółta - gliniasta (gdzieś z 50% to glina). Ale za to półdarmo. W zeszłym roku zwieźli mi tego 32 wywrotki za coś koło 700 zeta w sumie. Ostatnio widziałem jakieś wywrotki przy tej drodze, którą się jedzie z Lesznowoli do Wilczej Góry (taka wykładana płytami sześciokątnymi z betonu - przez las). Za lasem po lewej jest jakaś duża baza i tam chyba handlują ziemią (może być drogo - ale zapytać możesz), a po prawej jest działka, na którą coś zwalali.Można też zatrzymywać wywrotki z ziemią, albo spisywać ich numery telefonów (z reguły mają na drzwiach). Ktoś mówił, że można też pojechać na łubną i tam kolesi zwinąć (zamiast bulić za zwałkę na wysypisku zwali u ciebie i jeszcze dostanie kasę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts