stann 02.09.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A teraz wersja z biało-szarymi płytkami. Jesteśmy załamani. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stann 02.09.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Osobiście w wc zrobiłbym np coś takiego jak poniżej. Reszta jasna bez faktur. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stann 02.09.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A w łazience półka szerokości 9 cm w strukturze zielony kolor. Ale co z resztą. Wolałbym w szarości nie iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.09.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Zdecydowanie łazienka biało-szara,ale po co ta półka nad wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stann 03.09.2015 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Chcieliśmy zrobić półkę aby można było poustawiać jakieś żele do mycie, szampony i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.09.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Zazwyczaj nikt teraz nie robi takiej "wystawy" i eksponuje wszelkiego rodzaju kosmetyków stąd moje pytanie odnoście półki.Najlepiej je pochować np nad pralką zrobić schowek w razie kąpieli bierzesz co potrzeba potem chowasz.Jeśli już koniecznie półka to dyskretnie schowana na ścianie za umywalką żeby nie rzucała się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stann 04.09.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Kinka dziękuję za radę, czyli zrobić półkę pod tym otworem rewizyjnym z wodomierzami najlepiej??? Pralka jest w osobnym pomieszczeniu w WC i tam będa nad nią pólki ale nie z płytek tylko zwykła szafka. W łazience mi brakowało półek dlatego pomysł z taką długą półką. Można jeszcze wanne zmniejszyć do 1,60 chociaż już mam zamówioną 1,70 i nie wiem czy dam radę zamienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts