Przemek Kardyś 15.05.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 I to jeszcze jakie:) Tak kombinowałem jak wstawić zdjęcia ale coś mi nie szło. To URL skasować i dać IMG? Coś mi nie idzie to dodawanie zdjęć. Cholera to jakieś inne jest. Musisz mieć linka do pliku graficznego i jak go wkleisz w adres w nowym oknie przeglądarki, to powinien pokazac sie ten obrazek. Tu na forum taki link okladasz tymi znacznikamii masz zdjęcia widoczne, aleten onedrive chyba nie zadziała. Ja mamz zdjęcia na imgur.com i tam jest za ddarmo hosting. Może powinieneś spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 15.05.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 (edytowane) Udało się Edytowane 16 Maja 2016 przez JedrulaLSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 15.08.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 ... no super ściągnąles humus, a teraz przez 3 miesiące rozładowujesz tiry z bloczków ??? Czy moze wreszcie racjonalnie podszedłeś do tematu i wzialeś już ekipę i przestaleś się afiszować jako samorób ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ovner 17.08.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja miałem około 800bloczków i 3 murarzy robiło to 4 dni gość krytykuje a sam nie jest w pełni samorobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 22.08.2016 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam, fakt zaniedbałem dziennik! Nie afiszuję się bo idzie bardzo powoli, w pracy mam dużo zajęć i czasu mało na budowę a do tego jeszcze dwójka dzieci. A więc tak po humusie przyszła pora na kopanie fundamentów. Nastepnie zbrojenie się Po rozciągnięciu drutu trzeba to było jakoś pociąć. Potem trzeba było to wszystko zalać betonem, wyliczyłem 41m3 a betoniarnia przywiozła mi 37m3 i straczyło do tego jeszcze w dobrej cenie i na jakość też nie narzekałem wszystkie gruszki takie same. Niestety dzień po akcji wylewania law trafiłem na 10 dni do szpitala i siłą rzeczy wynająłem 2 murarzy, którzy przyszli pod moja nieobecność i wymurowali ściany. Myślę, że to była bardzo dobra decyzja bo gdy przyszło mi wymurować na części garażowej jedna warstwę to kręgosłup bolał mnie 3 dni, tak więc samorobem do końca już nie będę ale na pewno jeszcze okazji napracować się będę miał sporo. A tak wygląda na chwilę obecną, do zimy plan był i jest zrobić stan zero, myślę, że się uda. Garaż. Na wprost salon, po lewej kuchnia Pokoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 16.09.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Witam!Przypadkowy trafiłam na ten dziennik i zorientowałam się, że działka wygląda znajomo. Jakiś czas temu przechodziłam obok Twojej budowy (mój wzrok przykuł najpierw ten nowoczesny dom obok) i zastanawiałam się czy to będzie dom, bo fundamenty wydały mi się bardzo rozległe. Projekt bardzo ciekawy i olbrzymi! Po nicku i avatarze można przypuszczać, że jesteś miłośnikiem motoryzacji, pewnie stąd ten przepastny garażo - warsztat. Źle Ci nie życzę, ale tego domu sam nie wybudujesz jak już większość gości dziennika zauważyła, jakkolwiek kibicuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drapek 16.09.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 zajefajny garaż :D zazdraszczam Chociaż sam mam niewiele mniejszy bo przerobione piwnice że wchodzą mi pod dom 3 auta Ale z tymi 5 latami w ciągu których chciałbyś wykończyć dom może być ciężko jeśli dużo zamierzasz zrobić samemu - no chyba że nie pracujesz U mnie pękły 4,5 roku a zostało do wykończenia poddasze. O podwórku nie wspomnę...I mój dom ma 160m2 (teraz wiem że 30-40m2 za dużo)a nie 200m2. Mimo wszystko życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 16.07.2019 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witaj, jak budowa? Czy udało się ją szczęśliwie zakończyć? Bo nie ukrywam, że interesuje mnie Twoja elewacja ...szczególnie ściana szczytowa.Mamy troszkę podobne domy, tylko mój jest mniejszy i rozważam podobną opcję elewacji u mnie i chciałabym zobaczyć, choćby na zdjęciach jej efekt. Edytowane 16 Lipca 2019 przez ciężkiprzypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 17.08.2019 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Wow, już zapomniałem o tym dzienniku . Budowa jakoś idzie choć nadal nie skończona, plan jest wprowadzić się na wiosnę. Elewacja nawet nie dotknięta, na chwilę obecną walczymy z instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts