zyhu 19.09.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 ja poprostu stare i niepotrzebne rzeczy wyciorałem - szafa się przeluźniła a i tak w tych łachach nie chodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 08.11.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 W sklepie z odzieżą używaną owszem, można kupować odzież roboczą. Jednakże lepiej jest skorzystać z profesjonalnej odzieży dobrej marki. Takie ubranie jest bezpieczniejsze. Wiem o tym, bo sam się przekonałem o tym. Można kupić w sklepach internetowych np. http://sklep.aspil.pl/ albo w każdym większym mieście lub hurtowni. Ten sklep to dziady - nie stać ich nawet na porządną reklamę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk Kuliński 25.02.2018 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Przy odzieży roboczej warto zwrócić uwagę aby nie maiła jakiś luźnych, odstających elementów - może być pochwycone przez ruchome części narzędzi i będzie tragedia. Taki już standard to ozywanie bluz z kapturem i sznurówkami. Jeżeli używamy palnika to też warto zainwestować w odzież trudnopalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugetsu 06.03.2018 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Sprawdz snickersa, solidna marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystiangebicki 04.06.2020 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 dokładnie, Snickers Workwear moge śmiało polecić każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil24 15.12.2020 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) A ja Ci polecam Ubieramy się tak w firmie. Jesteśmy zadowoleni. Edytowane 22 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 17.12.2020 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A ja Ci polecam ubrania robocze! Ubieramy się tak w firmie. Jesteśmy zadowoleni. A ja nie polecam bo to spamerzy. Ahahahahah A co do wątku to najważniejsza jest kamizelka cieple gacie i buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lalon228 16.03.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 (edytowane) Ostotnio kupiłem spodnie robocze w dobrej cenie, mają dobre ubranie i nie tylko, zamawiałam już przez 2 rok s tego sklepu. Zauważyłem że w sklepach internetowych taniej. jek coś rzucam link skąd zamawiam, może przyda się Edytowane 16 Marca 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdamagdamagd 07.04.2022 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Zajrzyj na https://pro-materials.pl/, duży wybór i tylko sprawdzone firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts