malux20 10.05.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Lolku zastanow się. Jakie glupoty piszesz a potem bądź mniej sarkastyczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 14.05.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 mocno wybiegasz w przyszłość zakładając to, co chcesz instalować za 10-15 lat. technologia w miejscu nie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taddow 07.06.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam, by nie zakładać nowego tematu na forum podpytam fachowców o zasobnik C W U. Mam kupione solary z zasobnikiem 300 l. Jest to zestaw który proponowała firma energa. Jest tam podwójna wężownica ale nie znam dokładnie ich powierzchni. W nowo budowanym domu chciałbym mieć tylko pompę ciepła powietrze powietrze + właśnie ten już kupiony zestaw. Moje pytanie więc brzmi: Czy istnieje możliwość powiązania jednego z drugim by pompa służyła głównie do podłogówki a w skrajnych przypadkach wspierała by grzanie cwu w zimie gdy solary nie dadzą rady. W jednym sklepie powiedziano mi że te zasobnik co mam nie nadaje się do współpracy z PC bo ma za "krótką " wężownicę. Proszę o opinię w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 07.06.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 W jednym sklepie powiedziano mi że te zasobnik co mam nie nadaje się do współpracy z PC bo ma za "krótką " wężownicę. Proszę o opinię w tej sprawie A może jednak masz jakiekolwiek dane techniczne/nazwę tego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts