rolmik 05.04.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) witam szukam do nowej kuchni piekarnika i indukcji na tzw siłę gdyż mam podciągnięte kable co możecie polecić? chciałbym płytę z 3 polami 2 kółka i 1 podłużne z płyt Hotpoint-Ariston KIO 632 C C Bosch PIC645F17E Whirlpool ACM 816 BA piekarnika nie znalazłem Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez rolmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenada77 20.04.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 A szukałaś w sklepach internetowych? Ja osobiście takie sprzęty w internecie kupuje i jestem bardzo zadowolona. Teraz czeka mnie zakup lodówki i powoli szukam. Słyszałam ze w electro.pl mają fajny wybór i kuchenek i piekarników no i lodówek też Warto zajrzeć- może coś wybiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.04.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Nie znajdziesz piekarnika "na siłę" (chyba, że zaczniesz szukać w rozwiązaniach przemysłowych do gastronomii), podobnie, jak nie znajdziesz płyty "nie na siłę". Każdy piekarnik i każdą płytę da się podłączyć do "siły", to tylko kwestia połączeń, a zarazem zagadnienie dla podłączającego sprzęt elektryka, Ty po prostu wybierz sprzęty, które Ci pasują wizualnie, funkcjonajlnie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 01.05.2015 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Serenada77 ja tylko w necie szukam na ceneo nie byłem przekonany do sieci ale kumpel przekonał bo oszczędził ok 500zł w porównaniu do stacjonarnych Jacek.P wiadomo trzeba tylko dobrze instrukcje czytać co do funkcjonalności to piekarnik klasa A+/A++ prowadnice teleskopowe , podstawowe programy, bez bajerów , łatwa w obsłudze codziennej płyta jak pisałem wyżej 2 pola okrągłe 1 podłużne żeby można było postawić brytwanke czy coś podłużnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.05.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Tylko jak się ma problemy z przeczytaniem cudzego imienia, to instrukcja może być barierą nie do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 01.05.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Wybacz wodzu mysle 1 pisze 2 a gadam o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 02.05.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 a może byś tak coś doradził w kwestii agd ?założyłem nawet temat z całym zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.05.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Wybacz, ale pytasz o konkretne modele, a ja za słabo znam rynek żeby coś tu doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamBiały 13.05.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nie maja sensu takie pytania, bo każdy bedzie zachwalał co innego Płytę indukcyjna każdą możesz podłączyc pod siłę. Ale możesz też pod 220. Piekarnik chyba tylko 220... Jeśli chodzi o indukcję - szukaj takie z boosterem. Wielkość pól zależy od tego w czym i jak często gotujesz... Do codziennego gotowania wystarczają 4 pola z kołami - dwa duże, dwa małe. I tyle. Osobiście mam electroluxa. Jest juz ponad dwa lata i odpukać nic się nie dzieje... Piekarnik. Warto patrzeć na taki, który ma wysuwane, teleskopowe prowadnice - bardzo to wygone. Niezłe sa te które umozliwiaja czyszczenie wnetrza przy pomocy pary. Reszta to też zalezy od tego co chcesz robić, czy potrzebujesz grilla, rożna etc. Ja mam Amicę i też jestm zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts