Sylwiusz28x 06.04.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam wszystkich w lany poniedziałek ☺ Tak na biegu że tak to ujmę pomyślałem o zdjęciu demontarzu dzwi kuchennych , ale co dalej ?Myśle o niby połączeniu kuchni z pokojem , ale brakuje mi pomysłu co jak już dojdzie do demontarzu dzwi.Czy ktoś z was podsunie mi jakiś nie szalony pomysł nawet z fotografią , słabą mam wyobraźnie jak na tę chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 06.04.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Zastanawiasz się jak obrobić szpaletę po usunięciu framugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.04.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Zastanawiasz się jak obrobić szpaletę po usunięciu framugi? Zastanawia się co zrobić ze zdjętym skrzydłem drzwi. Ile można to w rękach trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiusz28x 07.04.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Zastanawiam czy robić drzwi łukowe albo co innego , ale co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.04.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 z tymi łukami... pomijam stronę estetyczną- ale z punktu widzenia technicznego zasięgnij języka fachowego - bo to zwykle są betonowe nadproża są nad otworami tego typu.Z tymże ogląd raczej organoleptyczny trzeba zrobić, to raz, a dwa jakiekolwiek doradzanie w ciemno - bez zdjęć pomieszczeń, Twoich upodobań i gustów, na niewiele się zda, co najwyżej znów koledzy uruchomią swoje poczucie humoru:D dotyczące demontażu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.04.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No ale tu trzeba raczej powiększać otwór po tych drzwiach. Młodsze pokolenia dzięki jankeskim dodatkom do pasz olbrzymieją. Za nic nie chcą naśladować wzrostem tytana PiSu . Meble tez co jakiś czas transportować będzie trzeba. A swoją drogą jaka ściana nośna czy działowa? A na topie będą drzwi typu Sulejman , niedoszłe hurysy sprzed ekranów juz powoli uwielbiają. Zatem jeśli działówka to kasujemy pod sufit z regipsów i kształtownika robimy fikuśny kształcik podwójnego łuku. No i zostaje filigranik z grubej sklejki. bierzemy własne lub cudze niedorostki i papier pakowy dopasowany do naszych łuczków, składamy na pół i jeszcze raz na pół wedle uznani i bawimy się nożyczkami w . Wycięte cudo dopasujemy do sklejki , odrysowujemy i zbędne wycinamy . Dopieszczamy papierem ściernym jeszcze warstwa powierzchniowa I odganiamy się od rodziny i sąsiadów pragnących mieć w domu podobne cudo. Uwaga grozi zakupem puf, dywanów etc.Dla masochistów dwie sklejki z plexi w środku i doświetlamy ledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts