ficate 28.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, mnie tez zainteresował ten domek (a doklanie w wersji bez garażu). Byłabym wdzięczna o jakies inf. od osób, które buduja/budowały ten domek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 07.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No i udalo mi się znaleźć projekt , w którym właściwie wszystko nam pasuje - i stylistyka i rozkład pomieszczeń. Nie obędzie się bez drobnych zmian, między innymi taras na elewację zachodnią, gdyż mamy wjazd od południa oraz likwidacja daszku z tyłu i spiżarni, ale ogólnie wszystko nam się podoba. http://projektydomow.newtrader.pl/ar_tomaszek_ii.htm Jeśli macie jakieś uwagi do tego projektu, będę wdzięczna. Niestety na forum chyba nikomu się ten projekt nie spodobał, gdyż nikt go nie buduje. Prosze o wszelkie uwagi i sugestie zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 08.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/post2538748.htm?highlight=#2538748 No tak samotna to nie jesteś... ficate ma ten sam projekt na uwadze.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 08.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ficate niestety nie wybrała tego projektu ja już Tomaszka zamówilam, bo już nie mam siły szukać, a tomaszek ma tylko 1 wadę według mnie - łazienkę bez okna. Taras przeniosę sobie na zachód i zlikwiduję zadaszenie nad obecnym tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 09.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Może ktoś ma jeszczer jakies uwagi do Tomaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 15.06.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Własnie dotarł do nas Tomaszek:) Może macie jakieś sugestie co można zmienić, ulepszyć w ramach adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 09.08.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Czy ktoś jeszcze zdecydowal się na Tomaszka II?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts