Piotr Wawa 06.04.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam, w załączniku projekt propozycja mojego architekta zagorspodarowania działki. Czy z własnego doświadczenia mógłby mi ktos poradzić czy takie umiejscowienie budynku jest ok? Głównie chodzi mi o odleglośc od sąsiada, czy 4 metry jest ok, czy jednak warto oddalić się nieco dalej, budynek sąsiada jest dość wysoki, salon mam zaplanowany od północnego zachodu także chciałem miec tam jak największą przestrzeń, kosztem ogrodu o0d wschodu? Drugie pytanie czy 9,3m od granicy dzialki z ulicą jest w porządku czy jednak coś tu zmienić?Dodam, że działka 61/3 też jest moja. Byłbym wdzięczny za wszelkie porady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 06.04.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ja mam budynek 6 metrów od granicy działki, wszystko zależy czy chcesz mieć ogród z przodu czy z tylu.Jak budujesz garaż w bryle, to 9 metrów z podjazdem jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts