Macias 02.07.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Czy uzytkuje ktos taki kociol olejowy.Prosze o opinie i spostrzezenia.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 25.07.2002 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ponawiam pytanie, jestem zdecydowany na kupno.Jest to nowy model w ofercie, wdzieczny bylbym za opinie od kogoskto ma lub zna ten piec.Dziekuje i pozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 30.07.2002 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Ja także chciałbym poznac opinie uzytkowników na temat tego pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 30.07.2002 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Witaj Sebastian,A jak jest twoja opinia.Osobiscie uwazam ze jest wart uwagi, chodzi mi cena do jakosci.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Jak się ma ten kocioł do kotłów Viessmanna. Zamierzam kupić Vitolę. Może wiecie jaka jest między nimi różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 DeDietrich zagoscil w mojej kotlowni.Jeszcze nie uruchomiony, poznaje budowe i zasade pracy w/w pieca.Jak opanuje temat to chetnie sie podziele opinia co do urzytkowania tego pieca.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 16.08.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 tak naprawdę porównać możnaby je dopiero kiedy pracowałyby w tej samej kotłowni, zainstalowane przez tego samego instalatora poważnie - najwięcej zależy od instalacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 16.08.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 mogę ocenić/porównać Buderusa, Viessmana oraz Wolfa. Ale znajomy, który handluje Ditrichem wychwala je pod niebiosa co oznacza że jednak potrzebny mu jest marketing (w domu ma inny kocioł ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Ja bralem pod uwage cene do jakosci.Buderus mialbyc wstepnie ale tanszy jest DeDietrich a porownywalny. Viessman odpadl z przyczyn ekonomicznych. Wolf hmmmladny jest z ta nowa futurystyczna linia i to wszystko. Moze dla tego ze nieznam tej marki. Fakt ze wiekszosc sprzedawcow poleca DeDietricha, ale mysle ze to efekt silnej ekspansji na rynek.Jest to nowy model. To ze w domu ma inny jest zrozumiale ten model jest dopiero od kilku miesiecy.Nie chce chwalic sie czy pisac ze jest lepszy. Tego nie wiem, zobacze w urzytkowaniu i wtedy sie wypowiem. Wiem jedno ze cena jak i parametry sa podobne do Buderusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 On 2002-08-16 12:32, tom soyer wrote: tak naprawdę porównać możnaby je dopiero kiedy pracowałyby w tej samej kotłowni, zainstalowane przez tego samego instalatora poważnie - najwięcej zależy od instalacji! Masz racje zeby porownac musialyby pracowac w tym samym domu. Informujac ze mam taki piec nie chce twierdzic ze tylko on i nic wiecej. Zapewne z czasem znajda sie osoby ktore moga sie zainteresowac tym piecem. A majac go u siebie i urzytkowujac bede mogl cos na ten temat powiedziec. Przyblizyc koszt ogrzewania odnoszac sie do konkretnej powie. grzewczej(mojego metrazu) i ilosci osob zamieszkujacych. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Macias dnia 2002-08-16 12:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 19.08.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Ja jeszcze nie dokonałem zakupu kotła ale do końca września muszę się zdecydować. W grę wchodzi jednofunkcyjny z zasobnikiem. Viessman - za drogi, rozważam:, Buderus, Vaillant, De dietrich i Sounier Duval (Niedźwiadek) - ten ostatni jest zachwalany przez mojego instalatora - cena i to co ma "w sobie" są interesujące. Naprawdę wielka zagwostka!!! Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek opinie bardzo bardzo proszę o podzielenie się nimi. Gdybym miał więcej czasu to poczekałbym na to co powie Macias bo De Detrich też mi "pasi". Serdecznie pozdrawiam i liczę na odpowiedź. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Sebastian dnia 2002-08-19 14:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Czy ten de dietrich ma jakąś stronę w Internecie?TOMek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.08.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 no właśnie też nie mogę znaleźć autoryzowanej strony deDietrich. Ale żeby nie było złudzeń to nie jest niemiecki kocioł a bodajże włoski (?) - nie dyskryminując oczywiście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2002 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 http://www.dedietrich.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.08.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 dzięki mario - francuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts