zyziax 06.04.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Chciałam zapytać bardziej doświadczonych Forumowiczów o ocenę rozplanowania kuchni a dokładniej płyty indukcyjnej przy oknach, które są nisko - praktycznie przy blatach? Czy proponujecie inne umiejscowienie płyty ze względu na te okna? Z góry dziękujemy za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.04.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 a lochlaniacz gdzie powiesisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyziax 07.04.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Okap bedzie sufitowy lub wyspowy ale bedzie na pewno, w domu bedzie tez rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 08.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Skoro okna jak widzę uchylne to wydaje się że nie ma problemu. Ja mam indukcję niedaleko okna i jest ok, ale jednak nie tak pod oknem jak w Twoim przypadku. Ale cały czas wydaje mi się że może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts