Ania i Bartek 06.04.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam. Moi rodzice chcą pojechać na 7-10 dni nad morze pod koniec maja. Lubią spacerować i szukają (tzn. ja mam im znaleźć) noclegu w pensjonacie, kwaterze prywatnej, spa i hotele odpadają. Pytanie: czy pod koniec maja w mniejszych miejscowościach, typu Dziwnów, Dźwirzyno, Niechorze, Rewal (jesteśmy z Wielkopolski, a nad morze ma być jak najbliżej) lub jeszcze mniejszych w ogóle są ludzie? Jakieś otwarte kawiarnie, trochę turystów? Czy lepiej wybrać im Kołobrzeg?Będę wdzięczna za jakieś wskazówki i opinie osób, które nad morzem w podobnym okresie już byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 wejdź na Grupeo i tam poszukaj .....są fajne propozycje za mniejsze pieniądze niż w obleganych terminach (my wielokrotnie korzystaliśmy z ofert i zawsze byliśmy bardzo zadowoleni ) http://www.grupeo.pl/travel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.04.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ew-ka dziękuję, choć chodzi mi o informację, czy o tej porze w mniejszych miasteczkach są już turyści, otwarte cokolwiek oprócz jednego spożywczego?Czy lepiej wybrać Kołobrzeg, Międzyzdroje, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) my bywamy w maju na Helu w Juracie ....faktycznie -nie są wszystkie knajpki otwarte, więc może wybierzcie troszkę większe miejscowości ( zobacz Świnoujście maja fajną ofertę i do Niemiec blisko ...można robić rowerowe wycieczki ) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.04.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 13.04.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 A może Darłowo? O tej porze roku nie powinno tam być dużo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.04.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Zarezerwowałam w Niechorzu, sporo tam spacerowych możliwości, i kolejka, będzie dobrze:) Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts