niktspecjalny 07.04.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Czyli na zielono x2 .:D:D:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2015 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Cztery Pory Roku na zielono, oczywiście x2 . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6800928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2015 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 http://2.bp.blogspot.com/-0cX18uPHSLw/Ur2sgieQuAI/AAAAAAAAAOM/ansep8nax_Q/s1600/DSC02108.JPG Nie moje.Dwie zielone potrawy.1.Potrawka z brokuła i cieciorki 2.Zupa krem z brokuł i cieciorkihttp://veganisminprogress.blogspot.com/2013/12/moje-postanowienie-noworoczne-to.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6800940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Dziś spróbuję przełamać kiszoną kapustę z sałatą lodową suszoną cebulką i szczypiorkiem na wędzonej golonce wieprzowej.Szczypiorek i lodowa to dodatek. Młode nie nasze ziemniaki w zielonej okrasie :yes:ze skwarką boczku wędzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) http://i.iplsc.com/ostatni-przepis-przed-wakacjami-poledwica-w-szynce-puree-z-z/0002EUSQ8VR5I2SV-C116.jpg polędwica w szynce, pure z zielonego groszku. Czasami robię ale nie wszyscy w domu groszek w tak mocnym wydaniu.Ktoś ciekawie to zaaranżował. No na deser to mnie zaskoczyli i pasuje jak ulał do "zielono mi":rotfl: ciasteczka z zielonego groszku Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny ciasteczka do obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) http://images68.fotosik.pl/778/866c8d0d80e53a53med.jpg Obiecane flaczki z nutą zieloną,Niewołowe.Kurzę cie. http://images70.fotosik.pl/777/0acdafff17b886c7med.jpg Kapuśniak po Gosiowemu .Gotowany na wędzonej golonce i nie tylko.:D:yes: Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 http://images70.fotosik.pl/777/c8866bfb7d0cce7dmed.jpg Zazieleniło się co widać.Kawałki golonki ,lodowa drobno siekana,ciniutki szczypiorek:D,prażona cebulka,ziemniaki młode kraszone skwarką,i zanikający pod spodem kapuśniak.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Takie zrobię i już śmigam po produkty. Następne zielone szaleństwo czyli zielone w maśle utaplane:D, na gorącej grillowej seler naciowy .Coś takiego. 1.http://cdn.203.se/img.php?u=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F-bRzn1a4-sjE%2FVHR47TOOA_I%2FAAAAAAAAKf4%2FrJgw4i4sUGs%2Fs1600%2FPB250018.JPG&c=y&w=640&h=350 2. Mam innego pomysła na pora,choć ten pod pierzynka beszamelowego i to jeszcze zapieczony.Smakowite żarełko..Zielone utrzymane.Robię beszamelowy zielony ale to może kiedy indziej.Ta zieleń prowokuje do wyzwań kulinarnych.Wiecie jak przepysznie to smakuje z pierożkami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 http://images69.fotosik.pl/778/c6e1001fd0375250med.jpg Mam go. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Widzę ,że temat rozpoznawalny ,ponad 200 odsłon od wczoraj dziękuje..Zauważam też ,że co niektórzy śledzą go z ukrycia z powiadomieniami.Tak ma być. Zastanawiam się jak go zrobić.Na grillowana cebulkę?Grillowany na maśle klarowanym,bez,na oleju?Do ryby,mięsa wołowego,wieprzowego,kuraka? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6801946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Państwo wybaczą służbowy wyjazd z wątku .Trzeba przetrzymać stan wiszącej zadumy.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6802311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2015 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Chyba można będzie spróbować.. http://www.gotowanie.ewolbrom.pl/wp-content/uploads/2013/10/DSCF3348.jpg Fajny pomysł na zielone szaleństwo z brokułami w roli głównej.Do tego pasuje mi zielony ryż i lodowa w moim zielonym sosie czyli dżem agrestowy,ocet balsamiczny,oliwa sól i pieprz ziołowy.No sos do lodowej wręcz zajefajny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6804596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jutro zielono mi x2 z ogniska i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6804864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Po cichu przywołam wiosnę.Ognisko jutro.http://2.bp.blogspot.com/-vGlLtfsAvUA/UT5CFYnYjdI/AAAAAAAACwk/-aG_T0tUpkQ/s400/DSC02122_phixr.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-OF08-hAd-wo/UUXcbO42YQI/AAAAAAAADFw/PJ9NZikch38/s1600/IMG_7877.JPGcukinia i indyk z roszponka i cykorią.Tak uczynię także. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6804962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.04.2015 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Te proste składniki w współpracy z ogniskiem dadzą końcowy efekt.Myślę nad zielono mi w pieczeniu kiełbachy na ognisku..Jak rewolucje wiosenne to narcyz musi być i powiem ,że trawy siedziały dwa sezony po tym wystrzeliły .Chyba do moich rewolucji wiosennych. http://images69.fotosik.pl/788/344756ee7878b089med.jpg Dwa ujęcia produktów których użyje do mojej rewolucji na zielono x2.Ten zielony źle mi się kojarzy bo kojaży się ble ble ble. http://images67.fotosik.pl/789/c687a2e5daa18bbbmed.jpg http://images68.fotosik.pl/788/ad01b1db8fb374d8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.04.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Ognicho rozpalone,dary przygotowane,sałatki tyż. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805405 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.04.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak się zaczęło.Od sałatek.http://images67.fotosik.pl/791/73fe3e4e1f1ab84emed.jpghttp://images69.fotosik.pl/790/31a36fb6169a8875med.jpghttp://images70.fotosik.pl/789/34aca1a38d85a4e6med.jpghttp://images66.fotosik.pl/790/cd96d47562faa3bamed.jpghttp://images69.fotosik.pl/790/cc50e1939b4c4eefmed.jpgSałatka ziemniak młody i ogórek małosolny majonez koper.sałatka z selerem naciowym w roli głównej i mój sos z dżemem agrestowym wędzonka i papryka,czerwona cebula i oliwki.sałata ze śmietaną rzodkiewka i szczypior na słodko kwaśno. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805537 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.04.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Na koniec deser.By zielono mi zakończyć.Ptasie mleczko jak za komuny.http://images69.fotosik.pl/790/4701632f1513e25emed.jpghttp://images68.fotosik.pl/790/6771155489b3d595med.jpghttp://images67.fotosik.pl/792/7e4956a49438b6f0med.jpghttp://images67.fotosik.pl/792/f70d17ad710ebaecmed.jpghttp://images67.fotosik.pl/792/6c5346187e2e51a6med.jpghttp://images70.fotosik.pl/789/b988ebe9a0ca3c46med.jpghttp://images70.fotosik.pl/789/79ace504aff1f0fbmed.jpgNa bezach i z brzoskwiniami Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jak zielono mi to zielono.Chórem zakrzyknęli.zupa szczawiowa z jajkiem ale z dodatkiem.Pytam jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nie będzie szczawiowej bo nie ma szczawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/#findComment-6805829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.