anSi 21.05.2015 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 .. .Racja, nie uskutecznia bo go nie pokazuje. Ucz się więc od lepszych od siebie i także nie pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Sio sio nie mendź ,a uczyć powinnaś się ty bo z tych głupot uszczypliwych jedzenia nie będzie:mad::mad:.Po co włazisz tu niemerytorycznie.Ty to masz chyba kłopot kobiecy.Przyssałaś się do mnie jak pijawka.Sio bo kupie mietłe ryżową i zamiete. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2015 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) Do finlania bo ślinotoku dostał z patrzenia na foty.Więc drogi modzie popatrz na zdjęcia takie, które w jednej lub dwóch odsłonach prezentują koniec zmagań pitraszącego żarełko np .takie: http://m.jejswiat.pl/shutterstock-92722804-5c0c199b9c,989,0,0,0.jpg a w porównaniu byś sie nie odwodnił z temi swymi wycieczkami kąsliwymi w innym topiku: http://takpomojemu.blog.pl/files/2013/05/0008.jpg Jak to zrozumiesz nie bedziesz pytał. http://stosmakow.blox.pl/resource/AKK_2014w_40_03.jpg http://stosmakow.blox.pl/resource/AKK_2014w_40_04.jpg Szału nie ma i jajek nie urywa. Bys to dobrze wbił w kalarepę. Zwykła wontorba w trzech wejściach. Edytowane 21 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.05.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Bardzo niegrzecznie i niecelnie .Racja, nie uskutecznia bo go nie pokazuje.Ooo, w końcu trochę samokrytyki. Ty za to pokazujesz. Dodaj jeszcze zdjęcia resztek w zębach. Będzie baaaardzo oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.05.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Przeca to nie są jego dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2015 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) Przeca to nie są jego dzieła A ty kąśliwy inaczej co powiesz o tych???Stek,warzywa ,sałatka z ogórków małosolnych,sosu czosnkowego,oliwek.Grzanki z tostera naturalne zawsze moczone w maślance tak raz dwa trzy.Maja łyknąć ją,a potem do tostera.Misterne by oryginalnie smakowało ale sie daje radę. http://images66.fotosik.pl/908/9bc4f8e66f0a533amed.jpg Stek ma kształt ludzika gdyż wycinkę dałem na wszelki słuczaj spróbować moim kotkom "Błędzie i Koli.". Pożarły.Kiełbaska pieprzowa poddana zostanie eksperymentowi by pokazać finlandii i perm ,że na talerzu można wszystko ale nie wbrew zasadzie bo to syf.Macie wycięty stek i pieprzową kiełbaskę.Etapy jak powstawało by powstał efekt:lol2: http://images66.fotosik.pl/908/826a9a6e6f885549med.jpg Kiełbaska pieprzowa zawinięta jest w wędzony ser królewski.i grilowana z każdej strony.Warzywa dochodzą. http://images66.fotosik.pl/908/bbb0f9f3f45b02c8med.jpg Jest i mój ulubiony czosnek w skorupkach ale oryginalny bo leżał w śmietanie 2 h. http://images68.fotosik.pl/908/a342635ac32467c2med.jpg Teraz dopiero bekonik cieniutki http://images69.fotosik.pl/907/3b89c7898ec1f3c7med.jpg I zawijamy jak świstak w sreberka. http://images66.fotosik.pl/908/e6f1a9ce7c589e7dmed.jpg Jak już to zawiniemy to z powrotem na grill http://images70.fotosik.pl/907/7848aa6db0ed16a9med.jpg http://images69.fotosik.pl/907/15e85b6336f0d9c7med.jpg Te etapy to dla mong....ów by załapali jak to wygląda w praktyce a nie obrusik danko z knajpy i koniec http://images70.fotosik.pl/907/905ce624c79dab84med.jpg Kiełbaska pieprzowa wypuściła sok i bekon skakał na grillu http://images69.fotosik.pl/907/bf0f5cd41d7be7e5med.jpg Przerwałem łapkami olewając stek.Wygląda jak smakuje. http://images69.fotosik.pl/907/f7e0f14ea24d7657med.jpg http://images70.fotosik.pl/907/84440b023cfaed68med.jpg finlandia modzie to ,że nie potrafisz gotować nie oznacza ,że w kuchni jesteś totalnym głąbem kulinarnym coś tam pitrasisz.Pochwal sie to i ja skorzystam bo na razie cukrem się posługujesz li tylko cukrem http://images68.fotosik.pl/908/6ab2b473d89ef86dmed.jpg ........ Edytowane 21 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.05.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ...Sio bo kupie mietłe ryżową i zamiete. Przydałoby się A swoją drogą nic tak nie poprawia humoru jak wejście tutaj Fotki z netu okraszone mało zrozumiałym słowotokiem i wymachiwanie miotełką - niby nicspecjalnego, a pośmiać się można Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6836997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Przydałoby się A swoją drogą nic tak nie poprawia humoru jak wejście tutaj Fotki z netu okraszone mało zrozumiałym słowotokiem i wymachiwanie miotełką - niby nicspecjalnego, a pośmiać się można Tak masz racje ale sio wypadzik wyjażdzik,pal gumeczke.Ty jakaś strasznie namolna jesteś.Wręcz niereformowalna..Nie rozumiesz ,że nie istniejesz w przepisach tylko podjudzasz???. Wiem ,że kobiety nie mówią o wieku swym .Napisz mi na priva.Oświadczam ,że korespondencji w tym konkretnym przypadku nie złamię,menopauza to menopauza i wszystko jasne.Ale gotować trza.:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837039 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.05.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ...menopauza to menopauza i wszystko jasne.Ale gotować trza.:bye: Współczuję, ale.. chyba w Twoim przypadku to andropauza. Znów mylisz pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.05.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) NS-ie ... widzę, że coraz lepiej sobie radzisz i postępy widoczne ... ... za wiele jednak "przekombinowujesz" (było by dobrze, gdybyś poradził się syna w niektórych kwestiach) ... np ... jeżeli lubisz kiełbasę z serem i boczkiem - pokraj ser w cienkie paski, obłóż kiełbasę i zawiń w boczek (mniej bałaganu na gridll'u a efekt identyczny) ... czosnek (z łuską), przesmaruj lekko olejem i piecz pośrednio (lub w piekarniku) ... marynowane czosnku w śmietanie (wg mnie) nie ma najmniejszego sensu (smaku nie zmieni, zawsze smak czosnku będzie dominował) ... czy kształt steak'a powoduje zmiany jego smaku ? ps1 - podawanie sztuki mięsa (obojętnie w jakiej postaci) z kiełbasą (nawet najlepszej ... o zgrozo parówek), ... wybacz ale najlepszym połączeniem nie jest ... (moim zdaniem oczywiście) ps2 - Twoje dania wyglądają apetycznie i coraz bardziej estetycznie, ... idź tą drogą ps3 - ... i nie obrażaj się na Adę (choć kąśliwa ona czasami) ... ale w kuchni radzi sobie doskonale (sam czasami czerpię z Jej pomysłów) pozdrawiam smakowicie, życząc kulinarnych podbojów "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" ... wybacz, ale przez swoje wypowiedzi wywolujesz agresję u innych ... a efekt .... powinieneś sam zauważyć Edytowane 21 Maja 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) NS-ie ... widzę, że coraz lepiej sobie radzisz i postępy widoczne ... ... za wiele jednak "przekombinowujesz" (było by dobrze, gdybyś poradził się syna w niektórych kwestiach) ... np ... jeżeli lubisz kiełbasę z serem i boczkiem - pokraj ser w cienkie paski, obłóż kiełbasę i zawiń w boczek (mniej bałaganu na gridll'u a efekt identyczny) ... czosnek (z łuską), przesmaruj lekko olejem i piecz pośrednio (lub w piekarniku) ... marynowane czosnku w śmietanie (wg mnie) nie ma najmniejszego sensu (smaku nie zmieni, zawsze smak czosnku będzie dominował) ... czy kształt steak'a powoduje zmiany jego smaku ? ps1 - podawanie sztuki mięsa (obojętnie w jakiej postaci) z kiełbasą (nawet najlepszej ... o zgrozo parówek), ... wybacz ale najlepszym połączeniem nie jest ... (moim zdaniem oczywiście) ps2 - Twoje dania wyglądają apetycznie i coraz bardziej estetycznie, ... idź tą drogą ps3 - ... i nie obrażaj się na Adę (choć kąśliwa ona czasami) ... ale w kuchni radzi sobie doskonale (sam czasami czerpię z Jej pomysłów) pozdrawiam smakowicie, życząc kulinarnych podbojów "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" ... wybacz, ale przez swoje wypowiedzi wywolujesz agresję u innych ... a efekt .... powinieneś sam zauważyć Bardzo dziękuję za tę rzeczową wypowiedź i to z ust twoich.Może nie wiesz ale czasami trzeba czegoś tak osobliwego.To pomaga.Dlaczego ty jeśli widzisz coś potrafisz zganić mnie ale i potrafisz pochwalić.Wiesz doskonale ,że zawsze jesteś tu i nie tylko tu w mym przekonaniu na pierwszym miejscu a ten mur który jest cząstkowo (co widać) między nami, jest li tylko pozostałością gdy na salonach kulinarnych bywał houścik ,który mimo ciętego języka i równie brutalnej riposty dużo wniósł w te FM kulinaria brylując w nich smakowicie z doskonałym wyczuciem tego jak podać by kubki smakowe miały rajzę..Co do kiełbasek zaiste macie rację ale uwierz ,że ten efekt końcowy jest bardzo smakowicie zaskakujący.Powiem ci jeszcze jeśli pozwolisz,że takie kiełbasiane roladki zapiekane w piekarniku lub grillowane na jakimś owocowym drewnie(mam trochę gruszy i czereśni) są bardzo lubianym zestawem na moich stołach ,szczególnie wtedy gdy ten spęd lubelski zjeżdża do mnie na wickend .Ukochali sobie moje wariacje-rewolucje i powiem że zawsze czekają co spierniczę, a co znowu przypadnie im do gustu:rolleyes:.Wrócę do tej kiełbaski.Uwierz ,hitem tych obłożeń jest składnik który zwie się kapusta czerwoną.Wystarczy jak w gołąbkach sparzyć ja ale nie we wodzie osolonej ale w czerwonym wytrawnym winie.I wtedy kiełbaska lekko podgrzana na grillu po to by ser dokładnie się jej czepił.Później na grill a potem właśnie w docięte liście pozbawione zgrubień-łyka i zawinięte w cieniutki bekon.Do polania sos na pozostałej bazie wina i żurawiny karmelizowanej.Lub chrzan żurawinowy ,który mam od lat w menu.I szybko o steku bo się rozpisałem.Celowo wyciąłem z niego te nieregularne figury i powiem ,że więcej z niego ciekło ,a na posypkę użyłem przypraw do BB z Krety.Smakował inaczej gdyż przyprawy i skropienie cytryną dały fajny efekt dla podniebienia.Nie był suchy.Sałatka z ogórka małosolnego własnego czosnkowego majonezu i oliwek.I na koniec czosnek i śmietana.Wybacz mi ale spytam używasz grillowanej papryki do sosów np pomidorowych?Wiem ,że tak.Czy używasz czosnku grillowanego w skorupkach a potem już bez nich ,gotowanego w śmietanie poddanego blenderowi i użytego do omasty dla ziemniaków .Nie znam nikogo kto dostanie na talerzu do konsumpcji grilowany czosnek by powiedział ,że jest za bardzo czosnkowy.Jego ostry smak przed nie ma nic wspólnego z jego smakiem po obróbce cieplno grillowej.Spróbuj.Gorąco polecam. serdecznie pozdrawiam i dziękuje za chwile miłej pogawędko wej lekcji. Edytowane 22 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Kochamy w domu powtórki.Niech w rewolucjach będą mego syna pielmieni,które zrobił i pozostałą cześć kiedyś zamroził. Są lekko pogotowane.Zrobię je z głębokiego tłuszczu w zestawie.Robi je na styl uszek jak robią nasi pogranicznicy.Ja wolę tradycyjne lub te ze sposobu pewnego P.Surówka jakaś oryginalna hmmm......będzie.Jego pielmieni są na bazie mięsa wołowego a wiem ,że kocha jak my wszyscy szpon derek to z niego..Wiem ,że nie pasuje tu ale robiłem tort bezowy w bitej śmietanie z malinami.Nie powiem jak smakował bo mnie zjedziecie za chwalenie się.Nienawidzę piec ciast ale jak mus to mus.Dla perm i finlandia zrobiłbym naleśniki z serem z mojego menu,szynką babuni i kawałkami stek jak z mięso z gyrosa.To połączenie gdy w zawiniątku, nie do końca przypominającego naleśnik ,zawiniemy takie składniki ,zapieczemy w piekarniku na pomidorach i polejem ;)na talerzu sosem-kremem borowikowym ten oryginał śnił będzie się wam ze trzy razy. Edytowane 22 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837215 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Produkty są,buraczki się pieką w piekarniku,żeberka na pieczenie w miodzie czekają,pielmieni jako wiodące choć nie do końca podam mojej milady z głębokiej frytury bo lubi i to i żeberka w miodzie.Surówka to :pieczony buraczek ćwikłowy,lodowa,czerwona cebula.Sos do polania myślę.............:rolleyes: Botwinka jutro lub po jutro ale finlandia i perm bardzo odbiegająca od steka ale równie pyszna i z zajebistymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.05.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 http://images66.fotosik.pl/908/9bc4f8e66f0a533amed.jpg Uwaga - to nie jest złośliwość, ani różne podobne nacje. To tylko przykład jak wygląda na ruszcie, "wyrób wędliniarski masowy", w którym zawartość mięsa w mięsie "polepszono" (czymś). To jest kiełbasa "przykurcz" lub "skurczybyk":wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Uwaga - to nie jest złośliwość, ani różne podobne nacje. To tylko przykład jak wygląda na ruszcie, "wyrób wędliniarski masowy", w którym zawartość mięsa w mięsie "polepszono" (czymś). To jest kiełbasa "przykurcz" lub "skurczybyk":wiggle: Wiem ,że doskonale gotujesz i ukłon w twą stronę.Nie jest to złośliwość serwowana przez ze mnie, ani inne opcje nie!!!,........... nacje bo nie rozumiesz słów pisanych.Nacja tu nie pasuje albo nie znasz znaczenia tego słowa.Popatrz teraz......................potrafisz tak zaprezentować syf??????????????????. Wklejam bez opisu każdego zdjęcia.Finał będzie na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) http://images70.fotosik.pl/909/63842a93819cb00amed.jpg http://images69.fotosik.pl/909/7c1cfd5372b74067med.jpg http://images66.fotosik.pl/910/c8b673266e811c33med.jpg finlandia co ty jadasz w takim razie bo na diecie jesteś??? Bydle gówna nie.. Edytowane 22 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Patrz i kubki stuninguj. http://images69.fotosik.pl/909/11611c5d0c878c5amed.jpg Będę ci pisał byś babie swej przekazał i babie perm. bo smaczne i zdrowe żarełko zapodaję. Czyli buraczki już mamy. http://images69.fotosik.pl/909/9fd6750079ce8fcdmed.jpg żeberko się gotuje.Przerywnik z kiełbachą......... http://images69.fotosik.pl/909/1cd61fed975eea07med.jpg Jedziemy dalej .............finlandia dietetyku.......... http://images66.fotosik.pl/910/d62ba0ff005836demed.jpg http://images68.fotosik.pl/910/ad9fc5cf80530e22med.jpg http://images68.fotosik.pl/910/482cf358dff47c7dmed.jpg http://images66.fotosik.pl/910/49c82b8e2fb57eb4med.jpg http://images67.fotosik.pl/910/a263701861f7d319med.jpg Przerywnik dla mej Gosi........finlandia i perm macie takie przerywniki??? http://images68.fotosik.pl/910/aa1e8a74ffb038e7med.jpg Jedziemy dalej............fin ślinisz się???? http://images70.fotosik.pl/909/c00242ef30332756med.jpg Jesteśnijaki w kuchni i to nawet dietetyk ale patrz i ucz się jak można se dać do wiwatu. Obiecana surówka.Burak pieczony ,cebula czerwona i lodowa.Sos winegret zawsze z octem balsamicznym. http://images69.fotosik.pl/909/092dc992cf237c2amed.jpg http://images69.fotosik.pl/909/3a6a394cf34a67b6med.jpg Pielmieni Bartosza na fryturę http://images70.fotosik.pl/909/e59c3cdbf5d38d21med.jpg http://images69.fotosik.pl/909/98469d02b66f06damed.jpg Jeśli finlandia na diecie potrafisz coś lepszego to wbijaj w mój topik. http://images69.fotosik.pl/909/13a831f325597e32med.jpg Nie lubię ale sie robi. http://images67.fotosik.pl/910/beeb4854c3cc7909med.jpg Pielmieni w gorącej kąpieli. http://images67.fotosik.pl/910/d3558c46d5b0083amed.jpg http://images69.fotosik.pl/909/3e9cc12723a08b09med.jpg http://images69.fotosik.pl/909/48122d74358f6d12med.jpg Chef Paul co według ciebie jest złe ale tylko ty ....jeśli zrozumieją.? Edytowane 22 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.05.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 http://images66.fotosik.pl/910/c8b673266e811c33med.jpg Bydle gówna nie.. To jest zajebiste. Co za pomysłowość. A to "Bydle gówna nie" to wisienka na torcie. Trafiło mi sie kiedyś przypadkiem zasiąść na sylwestra w knajpie z pewną panią i jej mężem. Bardzo byli dystyngowani, elegencko ubrani, no robili wrażenie. Do momentu jak wypili ciut za dużo. To co mówili i jak się zachowywali nie da się opisać. Im więcej mówili tym bardziej ujawniała sie ich prawdziwa proweniencja. Jakoś bardzo przypomina mi to co tu czytam. Im więcej NS piszesz tym mniejszą mam ochotę na czytanie tego. Mdli mnie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.05.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ... Chef Paul co według ciebie jest złe ale tylko ty ....jeśli zrozumieją.? Twój komentarz do wyżej przedstawionych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Twój komentarz do wyżej przedstawionych propozycji Już zrozumiałem..Syf ,a ty nie będziesz go promował.Szkoda ,,że nie odpowiedziałeś.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/199806-wiosenne-rewolucje-czyli/page/7/#findComment-6837886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.