niktspecjalny 03.03.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 skusiłem - a może to miało być bryzgane serwatką z własnoręcznie wyciskanej gomółki ? Nie odpowiadam z reguły spiekom choć ich lubię.Zapytam.Jako upadły anioł tego zacnego forum masz swędzenie??? Jeśli w tym co piszesz są błędy .....,a są , to z chęci powstrzymania przed obrażaniem kogokolwiek wyczuwasz ,że jesteś ...........kiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.03.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 skusiłem - a może to miało być bryzgane serwatką z własnoręcznie wyciskanej gomółki ?Oj filutku! Dodam kolejny składnik. Tak to: sól! Napięcie wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.03.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jeśli w tym co piszesz są błędy .....,a są , ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.03.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam. http://www.mojewypiekiinietylko.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG_8322_zmiana-rozmiaru.jpg http://images76.fotosik.pl/386/25abd4f84da4da69.jpg http://images75.fotosik.pl/386/31395695ec312b96.jpg http://images78.fotosik.pl/386/bf2257b926d9b459.jpg http://www.mojewypiekiinietylko.com/wp-content/uploads/2015/06/IMG_9838_zmiana-rozmiaru.jpg http://www.mojewypiekiinietylko.com/wp-content/uploads/2015/06/IMG_9850_zmiana-rozmiaru.jpg http://www.mojewypiekiinietylko.com/wp-content/uploads/2015/06/IMG_9854_zmiana-rozmiaru.jpg http://images76.fotosik.pl/386/596fc1cf4704aed6.jpg Krewetki kokosowe na puree z mango Krewetki w krochmalu plus cierniki dla porównania i to zupa i to. http://images77.fotosik.pl/386/63ee1adf6abeaccf.jpg http://images76.fotosik.pl/386/d68f0a9fcd189e83.jpg Wybieram te z głębokiego tłuszczu te niezdrowe.Choć ta w czerwonych pomidorach bardzo odstaje od szarości i koloru krochmalu.Takie mam subiektywne zdanie. Jeśli zamiast tego pływającego krochmalu potrafisz pan zrobić coś takiego niestrawnego z głębokiego tłuszczu to chylę czoła.To drogi panie super inspiracja o wizualnym kontekście nie wspomnę.Inspiracja pochodzi z tego źródła.Za dużo pan czytasz i nie ta literaturę .By pouczać należy być w tym kozakiem.Lepiej może z tymi konikami to lepiej panu wychodzi, je to kocham pasjami i mam w tym udział. http://www.mojewypiekiinietylko.com/2015/06/krewetki-kokosowe-na-puree-z-mango/ Masz coś przeciwko prawdziwej orientalnej zupie? http://s11.postimg.org/4m2l9px2r/zupa_morska_5.jpg ps Jesteś prawdziwym klinicznym przypadkiem...Może wizyta w prywatnej przychodni Marcina? Naprawdę powinieneś się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Masz coś przeciwko prawdziwej orientalnej zupie? http://s11.postimg.org/4m2l9px2r/zupa_morska_5.jpg ps Jesteś prawdziwym klinicznym przypadkiem...Może wizyta w prywatnej przychodni Marcina? Naprawdę powinieneś się leczyć. Proszę pana .Tak mam coś na przeciw temu krochmalowi bo z orientalną zupą nie ma nic wspólnego.Panie weź pan może żonę do swojej przychodni. To jest zupa orientalna np. http://beta.mojegotowanie.pl/media/cache/default_view/uploads/media/default/0001/65/bd8d73f7271f15de34456adb4c01179e2bb23117.jpeg http://cdn.doradcasmaku.pl/dynamic/ff/69/b7/ac/2656190ac27b869ed70dba25/img_2601_fit-978-460.jpg http://2.bp.blogspot.com/-d6TLe_dah3M/UK3dUrVOggI/AAAAAAAADTE/ZyumLUtbS-o/s1600/DSC_0684.JPG Widać tą różnice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.03.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dalszy ciąg, bo pewnie nie możecie się już doczekać. A teraz... Banan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2016 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dalszy ciąg, bo pewnie nie możecie się już doczekać. A teraz... Banan! [ATTACH=CONFIG]348702[/ATTACH] Może stek bo z banana to każdy głupi zrobi coś .Ty ze steka nie potrafisz nic..Ale pokaż zobaczę co zrobisz z banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.03.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 No i kolejny zaskakujący, przyznacie składnik: Koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.03.2016 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Proszę pana .Tak mam coś na przeciw temu krochmalowi bo z orientalną zupą nie ma nic wspólnego.Panie weź pan może żonę do swojej przychodni. To jest zupa orientalna np. http://beta.mojegotowanie.pl/media/cache/default_view/uploads/media/default/0001/65/bd8d73f7271f15de34456adb4c01179e2bb23117.jpeg http://cdn.doradcasmaku.pl/dynamic/ff/69/b7/ac/2656190ac27b869ed70dba25/img_2601_fit-978-460.jpg http://2.bp.blogspot.com/-d6TLe_dah3M/UK3dUrVOggI/AAAAAAAADTE/ZyumLUtbS-o/s1600/DSC_0684.JPG Widać tą różnice??? Dwie sprawy. 1. Sprawdź czy masz macice i piersi, bo najwyraźniej myszlisz ze masz, panie niespecjalny. 2. W Chinach byłeś? Bo ja byłam i zamieszczam potrawy z tego kraju. Chłe, chłe, chłe, panie niespecjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2016 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dwie sprawy. 1. Sprawdź czy masz macice i piersi, bo najwyraźniej myszlisz ze masz, panie niespecjalny. 2. W Chinach byłeś? Bo ja byłam i zamieszczam potrawy z tego kraju. Chłe, chłe, chłe, panie niespecjalny. Panie tu jest Polska i jeżeli chcesz pan karmić ludzi li tylko krewetkami z krochmalem rodem z Chin to przepraszam jest pan w błędzie. http://1.bp.blogspot.com/-u84VREKt4pY/UOm60ZJEAQI/AAAAAAAAJ2M/a2s4fh4nYX0/s640/tajska+zupa+z+mlekiem+kokosowym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.03.2016 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Panie tu jest Polska i jeżeli chcesz pan karmić ludzi li tylko krewetkami z krochmalem rodem z Chin to przepraszam jest pan w błędzie. http://1.bp.blogspot.com/-u84VREKt4pY/UOm60ZJEAQI/AAAAAAAAJ2M/a2s4fh4nYX0/s640/tajska+zupa+z+mlekiem+kokosowym.jpg Chłe, chłe, chłe "pani niespecjalny", raczej głupota i bezguście z twojej strony. ps zawsze u zródła... http://s12.postimg.org/dx7n3r8jh/chiny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2016 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witam. Panie pan to potrafi.Zupa tajska na mleku kokosowym i kurczaku z dolnych jego partii , a pan ,że głupota i bezguście. :D:D.Myślę ,że takowej pan nie jadasz.Moja żona i owszem.Po takiej kolejnej niestosownej narcystycznej ocenie zawieszam z panem kontakt do odwołania.Miałem jeszcze chwilę słabości by porozmawiać o konikach ale widać nie ma z kim.Przepraszam za "kim". Dzisiaj zrobię wątróbkę drobiową w szaszłyku,z miodem i jakąś surówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 04.03.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witam. Panie pan to potrafi.Zupa tajska na mleku kokosowym i kurczaku z dolnych jego partii , a pan ,że głupota i bezguście. :D:D.Myślę ,że takowej pan nie jadasz.Moja żona i owszem.Po takiej kolejnej niestosownej narcystycznej ocenie zawieszam z panem kontakt do odwołania.Miałem jeszcze chwilę słabości by porozmawiać o konikach ale widać nie ma z kim.Przepraszam za "kim". Dzisiaj zrobię wątróbkę drobiową w szaszłyku,z miodem i jakąś surówkę. Pusta istoto jak pozostałość po mleku kokosowym. Jak widać mleko kokosowe było z puszki. Może jednak wizyta u mojego Marcina w jego prywatnej przychodni jest dobrym rozwiazaniem twoich problemów, Marcin jest bardzo drogi ale o zdrowie powinieneś dbać bez wzgledu na cenę. Na obiad serwowałam Marcinowi dziczyzne w czerwonym winie z borowikami. ps była super pyszna http://s10.postimg.org/7vyd9fyll/dziczyzna2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam. Brudnych syfiastych Pani Aniu patelni już dosyć.Wiem czas to skończyć.Ten pan tak ma .Ale do rzeczy. http://images75.fotosik.pl/391/3cbf7c9a2f5b9cf5.jpg http://images78.fotosik.pl/390/4164bf0ed6dd2d08.jpg Ten łosoś jest w sosie koperkowym.Dość przyzwoity smak. http://images77.fotosik.pl/391/2372b52dc345aa3f.jpg Obiecany szaszłyk dość smaczny, a łosoś przebija go swą wyrazistością.Ta ryba to nie ciernik w krochmalu i tu stanowczo trzeba powiedzieć nie. Do konia i białogłowy przystępuj śmiało. Jeżeli będziesz jeździł na ogierze, twoje klacze pozostaną jałowe Jeżeli los ci sprzyja, nie spiesz się; jeżeli koń jest dobry, nie popędzaj go batem. Kobyłę najpierw trzeba pogłaskać, a dopiero potem ujeżdżać. ........i wiele innych.:lol2: Edytowane 4 Marca 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2016 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam. Specjalnie dla moda finlandia bo mnie obraził ,ale nie chowam urazy.http://images75.fotosik.pl/391/869b4e75498fe433.jpghttp://images78.fotosik.pl/391/a8c4d439c2039035.jpgSTRONNICZOŚĆ. Nie wycinaj tego będą wiedzieli kim jesteś i dla kogo jest to kierowane . Edytowane 4 Marca 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2016 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witam. Rozbisurmaniło się nam towarzystwo wzajemnej adoracji ,a to są tylko moje wiosenne rewolucje.Sobota będzie coś ekstra no i oczywiście zapowiadany stek a jako delicje zrobię tort bezowy także zapowiadany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.03.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) O Boziu co to jest? Wyglada jak szaszłyk z "pawia".E tam! Zatykasz nos, zamykasz oczy i wsuwasz popijając bimbrem, by zabić smak. Jak, po raz kolejny nie wyszło to ma się zmarnować? Edytowane 5 Marca 2016 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2016 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) E tam! Zatykasz nos, zamykasz oczy i wsuwasz popijając bimbrem, by zabić smak. Jak, po raz kolejny nie wyszło to ma się zmarnować? Ciebie to żona opuściła!!! Popatrz, stek w innej odsłonie.Się maceruje..Ciągniesz się za mną jak glut po firance(green może być do wpisu :)) http://images76.fotosik.pl/394/dfd6f083e4b55808.jpg http://images77.fotosik.pl/394/4d0dad218602d583.jpg http://images77.fotosik.pl/394/3c2140872ea91b8b.jpg http://images77.fotosik.pl/394/49c0e9228330b624.jpg http://images78.fotosik.pl/393/f3ae974460da4bc3.jpg http://images76.fotosik.pl/394/8ca0a35cd9b61fc5.jpg http://images78.fotosik.pl/393/d9601e34c80b6b9e.jpg http://images77.fotosik.pl/394/62c1cc978cf75029.jpg http://images78.fotosik.pl/393/edfe0ba35ed484ec.jpg Szperm ty to taki wrzód na du ....pie.Nie potrafisz ,a ma boleć. Edytowane 5 Marca 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 fajne perm podajesz z keczupem czy z czystym glutaminianem sodu ? NS potwornie zmarnowane frytki, jakby lekko wcześniej używane. Zapas mięcha i tłuszczu w sam raz na małą przekąskę Widać - na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2016 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Moja inspiracja na jutrzejsze śniadanie. Chyba pasuje do tematu, bo sobie nazwałam wiosenno-rewolucyjne nie mogę się doczekać pokaże Wam jutro w trakcie. Albo już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.