Violeet 20.03.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A ja dziś na obiadem mam właśnie zielono, bowiem królować będzie zupa krem z brokuła. Drugie danie to groszek podduszany z marcheweczką i kalafiorkiem skąpane czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2016 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A ja dziś na obiadem mam właśnie zielono, bowiem królować będzie zupa krem z brokuła. Drugie danie to groszek podduszany z marcheweczką i kalafiorkiem skąpane czosnkiem Choć nie widzę tego ale cudownie jest to wypowiedziane.Wielki ukłon w twoją stronę ponieważ jeszcze nic cię nie przerasta ani duma ani pycha. Serdecznie pozdrawiam i proszę o więcej.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.03.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Choć nie widzę tego ale cudownie jest to wypowiedziane.Wielki ukłon w twoją stronę ponieważ jeszcze nic cię nie przerasta ani duma ani pycha. Serdecznie pozdrawiam i proszę o więcej.;)Jeżeli Violeet niewiele z tego zrozumiałaś to się nie dziw. Tu nikt tego gościa nie rozumie. Kląska tak sobie, czy go proszą czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A ja dziś na obiadem mam właśnie zielono, bowiem królować będzie zupa krem z brokuła. Drugie danie to groszek podduszany z marcheweczką i kalafiorkiem skąpane czosnkiem Deser ? ... zielony Sainit Patrick Day ? :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts