niktspecjalny 13.04.2015 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Będą zielone gołąbki z zielonym ryżem. z mięsem mielonym z łopatki ponieważ gdyż takowe mam w posiadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jedziemy na zielono z gołąbkami.http://images67.fotosik.pl/794/98f66f9164a5f0c0med.jpghttp://images69.fotosik.pl/793/0219dbd4fc35da6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Gołąbki na zielono.http://images67.fotosik.pl/794/670885e808827848med.jpghttp://images68.fotosik.pl/793/e738b3010ada4b8fmed.jpghttp://images70.fotosik.pl/792/02aefce8ccda74a4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) http://images70.fotosik.pl/793/0978b373a398da64med.jpghttp://images66.fotosik.pl/793/2956af9edf520959med.jpghttp://images67.fotosik.pl/795/3181fa21f9b8e703med.jpghttp://images70.fotosik.pl/793/bc4843ff3217bebcmed.jpg Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Podlane rosołem i pieczone -duszone w naczyniu żaroodpornym w 200 stC przez 130 min.I jeszcze deser.:yes: http://images66.fotosik.pl/794/2e19693a80c4a4d5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 http://images66.fotosik.pl/794/e602404296408c5dmed.jpgprzepraszam ale beza odpadła od brzoskwini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Zupa ogórkowa i spróbuje z trzema ogórkami na skrzydełkach oczywiście.Myślę nad dodatkiem.Niech będą grillowane kąski z tych skrzydełek,to podkreśli ostrzejszy smak.Tym razem nie zabielę i będzie ogórkowa z duża ilością warzyw,ogórków,grillowanych skrzydełek i koperku.Śmietana do użytku jak kto woli.Zabieli sam przed konsumpcją..Miały być kieszonki z zielono mi z polędwicy wieprzowej ale nie wiem czy polędwica będzie.;)Zielono mi do kieszonki to nic innego jak : 1.blanszowany siekany brokuł 2.siekana natka 3.fasolka szparagowa 4 i mój przebój czyli dżem agrestowy. Wszystko smażymy na rozgrzanym maśle dodając pod koniec dżem agrestowy no i w rzeczy samej odrobinę octu balsamicznego by mdłość zabić w zarodku..Jak się składniki w sklepie spełnia nie omieszkam dokonać prezentacji.Gosia obiecała mi jak zaprzestanę tej smażeliny i grillowiny to dostane dół od pidżamy:rotfl: Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Zapomniałem wkleić zielono mi gołąbkowe na talerzu.Przepraszam. http://images68.fotosik.pl/795/516402122ed48a9bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Na razie poprzestanę na grillowej ogórkowej;);).Idę nastawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Składowe grillowej-ogórkowej z trzech rodzai ogórków.Najpierw wywar na skrzydełkach. http://images70.fotosik.pl/795/b93861c5dfe23849med.jpg http://images69.fotosik.pl/795/f78f5321a5de83aamed.jpg http://images69.fotosik.pl/795/94c1bc87fd5bee0dmed.jpg http://images66.fotosik.pl/796/34947b63bda49cc5med.jpg skrzydełka przygotowane do obróbki grillowej http://images70.fotosik.pl/795/0472e1cba49b66d2med.jpg http://images67.fotosik.pl/797/4d40cc9d330e32cemed.jpgObrane skrzydełka przed grillowaniem bez tłuszczuhttp://images69.fotosik.pl/796/2605057adf7d8ebfmed.jpgTarte trzy rodzaje ogórków.1.małosolny2.kiszony3.szklarniowy Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Na masło dobrze rozgrzane.http://images66.fotosik.pl/796/dc27abd01e46b1fbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Grillowane części ze skrzydełek do zupki.http://images66.fotosik.pl/796/dc71bb93b5d23067med.jpgProsta zupka z razowym chlebem z tostera i masełko.http://images69.fotosik.pl/796/88bee56ad65cb338med.jpghttp://images70.fotosik.pl/795/f785e03ee86faa0emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Przepraszam przerwa bo strasznie zniesmaczony jestem..Kuźwa tłusto i to jeszcze bardzo nieapetycznie.Było już tak fajnie, już chciałem to zaakceptować, ale przykro mi nie mogę.Wybaczcie ,nawet tych moich prostych dań nie porównam bo mi wzrok odebrało..Wpadnę do wątku jak ochłonę.:no: Dołu od pidżamy nie dostanę chyba ,że zakończę smażeniny tłuste.:cry: Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ochłonąwszy coś wam wkleję.Pasuje i tutaj.Bo ni to obiad ni to przegryzaj ka. ale w smaczności może konkurować ze szczurzym ogonem.Fe. http://images68.fotosik.pl/798/d1ae0661d4161313med.jpg Gołąbki zjedli ale pozostała kapusta z wyłożenia przesiąknięta przyprawami.Nikt z państwa jej nie lubi???. My się zabijamy kto ja zje ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Mod przeniósł mi watek ,który not a bene umarł w Hyde Parku to wkleję to to tutaj.http://images69.fotosik.pl/798/4c6d548c41a59b44med.jpgWybrałem najtłustsze kawałki od szynki.Popatrzcie jak na Plancie one się smażą.Na Plancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 http://images68.fotosik.pl/798/267a2d481370ffb1med.jpgPieprz i sól na grubo mielono.Efekt jest i smak nie powtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 http://images68.fotosik.pl/798/182a93fab95042e0med.jpgtego się nie pisze ale szynka smażona w delikatnym jej otłuszczeniu smakuje wybornie i nie potrzeba wołowego szczurzego steka ociekającego tłuszczem.Mamy lepiej z szynką.Ona ocieka Plantą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 To samo ale w innej odsłonie.http://images67.fotosik.pl/800/af1bc64a4123c074med.jpgDwa inne kawałki od szynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pomidor z prażoną cebulka i octem winnym,olejem truflowym..i szynka na Plancie.http://images68.fotosik.pl/798/2dd19ca8d24d9623med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 To jest pyszne. w skali 1 do 10 .Obstawiam 5 z minusem.Inna skala inne żarełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.