Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

http://s21.postimg.org/9wfcocovb/DSCF7002.jpg

 

No to czekamy na jeszcze.Między tymi pokazami wklejał będę swoje by równoważyć.elektronika już jest laptopy itp.Teraz lampa mocna.Ładne zestaw podoba mi się.Pytają mnie czy to zaświeci jak się mrożonka u grilluje???Wkleiłbym swa tarasowa ale w pajęczynach :wave:

Wklejaj do woli. Tylko pamiętaj, ja nie jestem tłustą mleczną krową z Teneryfy. Jestem miłą sympatyczną piekną kobietą.........

Wyciąłem Pa.Jak facet z facetem to może być głupio.

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szukając inspiracji mej rewolucji na zielono poszedłem medytować w mych zielonych czeluściach przydomowych.;):D:D:D

http://images66.fotosik.pl/863/2824c49361d81021med.jpg

 

http://images67.fotosik.pl/864/fc62bcbb14034947med.jpg

 

Mała przegryzka na zielono.Taka śniadaniowa rewolucja taka prościunia.Ser owczy na maśle.Z tym oto proszkiem z Kanarów.Rewelacja.Choć nie powiem....dodaję do wielu potraw.Kto był ten wie co to jest.

 

http://images67.fotosik.pl/864/198ad715ae325b8dmed.jpg

 

http://images68.fotosik.pl/863/bbbe37f99ed2a377med.jpg

 

http://images67.fotosik.pl/864/b75e624862489768med.jpg

 

.Następnie jajo wiadomo od jakiej kury.

http://images69.fotosik.pl/863/45cd09a1cb7eff8cmed.jpg

 

Parówka w bekonie a ,że pada w urządzeniu pomocniczym z grillem

http://images67.fotosik.pl/864/f578386122ffbae5med.jpg

 

http://images66.fotosik.pl/863/af0dd2d08a058006med.jpg

 

Musztarda własna i oglądalność za którą Państwu dziękuję.

  • Odpowiedzi: 67
  • Odwiedzin: 3.732

niktspecjalny

Dzisiaj 11:19 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/lastpost-right.png dla porównania inna taki spontan by zobaczyć jak to działa na Państwa.

.............................................................................................................................................

 

  • Odpowiedzi: 450
  • Odwiedzin: 67.820

anSi

03-05-2015 18:15 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/lastpost-right.png

http://images66.fotosik.pl/863/6d5bf4807291b7a3med.jpg

 

Serio?!

 

 

 

Ns, marzy ci się Atelier Amaro, a ty zwykła nicośniespecjalna jesteś. Przestań robić z siebie wała.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W zielono mi na śniadanie paróweczki poprzeplatane wiadomo czym.Na obiad jakaś zupka i coś na drugie.:).Parówki bardzo lubimy to jeść mi nie wolno.:phttp://www.seromaniacy.pl/uploaded/serowe-porady/944d/944d4b27ce5ff06c0a204614ebf9b283.jpg

MODEROWANO

 

p.s http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/obiady/zupa_jarzynowa_z_salata/717976-1-pol-PL/zupa_jarzynowa_z_salata_popup_watermark.jpg

zzzzzzzupa jarzynowa bo mam rodzinę z Belgii ,a mała Imani bardzo lubi.A za paróweczkami wprost przepada.

[/i]

Edytowane przez finlandia
Zgodnie z zapowiedzią rozmowa na tematy porządkowe została usunięta.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Kiedyś może wkleję temu dżentelmenowi parówki z parówek w sosie marchewkowo-kalifornijskim.

Czyli własne jelita a w nich ulubione mielone parówki z moimi dodatkami i ten niepowtarzalny sos.

 

Masz zamiar prezentować swoje wnętrzności ?

Estetyka wypowiedzi dorównuje tej kulinarnej :)

Edytowane przez Zochna
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Masz zamiar prezentować swoje wnętrzności ?

Estetyka wypowiedzi dorównuje tej kulinarnej :)

 

Zosiu nie idź za ich głosem.Jesteś taka miła jak nie piszesz takich epitetów.Doszukujesz się w przepisie smaku czy chcesz mnie obrażać przez takie zaczepki słowne.Co ostatnio gotowałaś estetycznego dla swojej gawiedzi jak to Chef Paul zaznacza???Pokaż porównam ze swoim , a nie bawisz się w tani poklask dla elyty.Co do jelit.Jelita są z własnego wieprza :poczyszczone przez masarza nie te ze sklepu.:no:

 

p.s jeśli cie to dalej zainteresuje a widzę ,że brniesz w tym to powiem skąd mam własnego wieprza.:D:D:D.Zaświadczam ci ,że nie z własnej hodowli.

Edytowane przez niktspecjalny
wieprz dla zochny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam w wiosennych moich rewolucjach. Dzięki za 5000 tysięcy odwiedzin p. finland.moderowałeś bu zabłysnąć u elyty.Wstyd czy obawa???.Walencjał mię to to.:pAleeeeeee.

Piękny poranek i wyjazd na zakupy.Spotkanie rodzime z fajnym żarełkiem.Fajna sceneria do robienia fotek z nim w roli głównej.Jeszcze raz dziękuje odwiedzającym mój topik.;););)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jest się z czego pośmiać. Czemu nie? Kononowicza obejrzało zdaje się około 5 milionów.

 

Pamiętasz jak powiedziałem ,że ten śmiech udzieli się moim fanom i napiszą jaki jesteś prościusieńki.:).Ciebie nikt nie ogląda bo straciłeś popularność strasząc syfiastym miechem dla psa.:):wiggle:.Odstraszyłeś ludzi pisząc jakie to twoje gotowanie ma problemy.:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pamiętasz jak powiedziałem ,że ten śmiech udzieli się moim fanom i napiszą jaki jesteś prościusieńki.:).Ciebie nikt nie ogląda bo straciłeś popularność strasząc syfiastym miechem dla psa.:):wiggle:.Odstraszyłeś ludzi pisząc jakie to twoje gotowanie ma problemy.:)
Kononowicz ma 5 mln fanów. Dużo ale jak będziesz dalej pisał w podobnym stylu to osiągniesz podobną popularność.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kononowicz ma 5 mln fanów. Dużo ale jak będziesz dalej pisał w podobnym stylu to osiągniesz podobną popularność.

 

Tak to już jest drogi przeciwniku.Pokazując coś na talerzu nie oznacza ,że musi być smaczne gdy oglądający patrzy na to.Ty dodajesz do tego swoje wypociny jaki to syf serwują w sklepach miast pokazywać te swoje osiągnięcia ,które zasługują by w wątku kulinarnym ktoś to to zobaczył.Fala krytyki z ust twoich tłumaczy tylko jaki jesteś niedouczony i popadasz w zły nastrój bardzo obraźliwie tłumacząc moje gotowanie ,które w odróżnieniu od ciebie poparte jest opisem choćby miał to być zwykły serdelek-parówka.Krytykujesz mnie a pisanina twoja to stos bzdur nie na tema zważywszy na fakt ,że uważasz się za tego co to postradał wszystkie rozumy kulinarne.Musisz to leczyć.Jeśli chodzi o popularność,którą w wątku kulinarnym źle znowu interpretujesz.Jeśli poza stekiem ,który ludziom się znudził albo jest za drogi na ich kieszenie zobaczą coś innego co chciałem podkreślić w wątku o mięsie z naszej krowy mlecznej itp. to popularność twa będzie większa??? Oni cie oleją, a właściwie już olali.Ty tak jak finlandia promujesz jakiś bzdurny regulamin sam bardzo odbiegając od tego prawidłowego od niego.W twoim wątku nikt nie pisze z poza elyty co właśnie jest poza regulaminem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ta prostota jest taka a twoja???Wskaz mi numerem posta.Masz przykład bez steka.

http://images66.fotosik.pl/897/0f87cd45738ca86amed.jpg

w kuchennych mych rewolucjach w zielono mi:

I teraz jeśli ja napiszę ,że są to pieczarki z rusztu,grzanki i nawet niewidoczne krewetki z dwoma rodzajami sosów i napiszę ,że wszystkim smakowało i że w przeciwieństwie do ciebie piesek zajadał i się ślinił na widok grzanki i krewetki to jest różnica w tym syfie co kupiłeś i wypisałeś jakieś androny na steka temat.??? Ja widzę i to wielką.

 

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://images67.fotosik.pl/898/7aedc793ac0a7d7bmed.jpg

dla efektu by podkreślić tobie perm gdzie jest granica w prostym daniu dla wszystkich a tym twoim co na odległość już w tekście pisanym jedzie beznadzieją i ohydą wręcz obrzydlistwem bo komuż przypadnie do gustu twój nietuzinkowy styl jak cały czas jesteś roszczeniowy, szukasz swych produktów po to by w konsekwencji napisać ,że nawet pies nie tyka tego co stworzyłeś.O czymś to świadczy nie uważasz???.

 

Takie grzanki-sandwicze w zielono mi i śniadanie na zielono mi jadasz czy szprycujesz się stekiem gumowym???

http://images70.fotosik.pl/897/ebb92ddb55650f3amed.jpg

 

Jajecznica na serdelkach w oleju truflowym i szczypiorkiem by wolna była;)

http://images67.fotosik.pl/898/b995c0060bef64edmed.jpg

 

http://images66.fotosik.pl/898/b580a7d6e278259fmed.jpg

 

Śniadanie w zielono mi proste z jajecznica ze szczypiorkiem,rzodkiewka własna,sandwicze własne,wędlina własna i własne salami z osła,ser kozi,jaja na miękko,masło czosnkowe,pomidor sparzony z szalotką i miodem z octem balsamicznym,sałatka z lodowej,kurczaka,ser żółty,grzanki,majonez własny z czosnkiem utarty.

 

http://images66.fotosik.pl/898/b6173a6121f252b2med.jpg

 

ty jadasz coś podobnego czy tylko stekami się faszerujesz???

 

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://images67.fotosik.pl/898/7aedc793ac0a7d7bmed.jpg

dla efektu by podkreślić tobie perm gdzie jest granica w prostym daniu dla wszystkich a tym twoim co na odległość już w tekście pisanym jedzie beznadzieją i ohydą wręcz obrzydlistwem bo komuż przypadnie do gustu twój nietuzinkowy styl jak cały czas jesteś roszczeniowy, szukasz swych produktów po to by w konsekwencji napisać ,że nawet pies nie tyka tego co stworzyłeś.O czymś to świadczy nie uważasz???.

 

Takie grzanki-sandwicze w zielono mi i śniadanie na zielono mi jadasz czy szprycujesz się stekiem gumowym???

http://images70.fotosik.pl/897/ebb92ddb55650f3amed.jpg

Nie wiem czy jest sens ale spróbuję.

Istotą tematów kulinarnych jest prezentowanie albo czegoś oryginalnego albo przybliżanie tego co, naszym zdaniem warto spróbować, bo np jest znane w świecie, w Polsce nie. Nie ma tego w twoich postach. Zamieszczasz zdjęcia tego co jesz na śniadanie, obiad i kolację prezentując to ze szczegółami jako wielkie osiągnięcie kulinarne. Jest to wszystko niestety równie oryginalne jak dania z baru mlecznego. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Nawet jeżeli w tym tłumie pojawi się coś ciekawego to nie zostanie zauważone wśród tych wszystkich parówek, sosów "nie wiadomo po co" i podobnych. Dobija twój komentarz bez cienia samokrytyki za to pełen dziwacznych i często niezrozumiałych sformułowań i co tu gadać prymitywny dosyć. Zamieszczaj coś co jest oryginalne, coś co urzeka formą i smakiem a nie wszystko jak leci. Pisałem ci już kiedyś, że podobały mi się twoje "relacje" ze spożywanych gdzies tam na wycieczkach potraw. Nie kłamałem. Było to wszystko czego tu brakuje. Ja tu wchodzę, by się pośmiać i zadumać nad kondycją ludzkiej natury. Myślę, że wielu innych podobnie. Nie wchodzę tu, by podziwiać twoje kulinarne "osiągnięcia". Być może są nimi dla ciebie ale dla innych nie czego nie możesz najwyraźniej zrozumieć.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W wiosennych rewolucjach niedługo skończę gotowanie by zacząć letnie rewolucje czyli???. Ale na razie póki co w wiosennych trochę fast-food z moją ukochaną Imani.

http://images69.fotosik.pl/897/64eeeb9c4153d07emed.jpg

 

Zrobię na zielono kiedyś longera jest taki prosty.Takiego,którego nie widać.Jest w pudełku.:);)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...