niktspecjalny 09.05.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) http://s21.postimg.org/9wfcocovb/DSCF7002.jpg No to czekamy na jeszcze.Między tymi pokazami wklejał będę swoje by równoważyć.elektronika już jest laptopy itp.Teraz lampa mocna.Ładne zestaw podoba mi się.Pytają mnie czy to zaświeci jak się mrożonka u grilluje???Wkleiłbym swa tarasowa ale w pajęczynach Wklejaj do woli. Tylko pamiętaj, ja nie jestem tłustą mleczną krową z Teneryfy. Jestem miłą sympatyczną piekną kobietą......... Wyciąłem Pa.Jak facet z facetem to może być głupio. Edytowane 9 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.05.2015 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak już sobie wklejamy to oglądnijcie z kumplami to.Teraz już wiemy dlaczego tak jecie te steki a nie kanapeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.05.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Szukając inspiracji mej rewolucji na zielono poszedłem medytować w mych zielonych czeluściach przydomowych.:D:D http://images66.fotosik.pl/863/2824c49361d81021med.jpg http://images67.fotosik.pl/864/fc62bcbb14034947med.jpg Mała przegryzka na zielono.Taka śniadaniowa rewolucja taka prościunia.Ser owczy na maśle.Z tym oto proszkiem z Kanarów.Rewelacja.Choć nie powiem....dodaję do wielu potraw.Kto był ten wie co to jest. http://images67.fotosik.pl/864/198ad715ae325b8dmed.jpg http://images68.fotosik.pl/863/bbbe37f99ed2a377med.jpg http://images67.fotosik.pl/864/b75e624862489768med.jpg .Następnie jajo wiadomo od jakiej kury. http://images69.fotosik.pl/863/45cd09a1cb7eff8cmed.jpg Parówka w bekonie a ,że pada w urządzeniu pomocniczym z grillem http://images67.fotosik.pl/864/f578386122ffbae5med.jpg http://images66.fotosik.pl/863/af0dd2d08a058006med.jpg Musztarda własna i oglądalność za którą Państwu dziękuję. Odpowiedzi: 67 Odwiedzin: 3.732 niktspecjalny Dzisiaj 11:19 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/lastpost-right.png dla porównania inna taki spontan by zobaczyć jak to działa na Państwa. ............................................................................................................................................. Odpowiedzi: 450 Odwiedzin: 67.820 anSi 03-05-2015 18:15 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/lastpost-right.png http://images66.fotosik.pl/863/6d5bf4807291b7a3med.jpg Serio?! Ns, marzy ci się Atelier Amaro, a ty zwykła nicośniespecjalna jesteś. Przestań robić z siebie wała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.05.2015 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) W zielono mi na śniadanie paróweczki poprzeplatane wiadomo czym.Na obiad jakaś zupka i coś na drugie..Parówki bardzo lubimy to jeść mi nie wolno.http://www.seromaniacy.pl/uploaded/serowe-porady/944d/944d4b27ce5ff06c0a204614ebf9b283.jpg MODEROWANO p.s http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/obiady/zupa_jarzynowa_z_salata/717976-1-pol-PL/zupa_jarzynowa_z_salata_popup_watermark.jpg zzzzzzzupa jarzynowa bo mam rodzinę z Belgii ,a mała Imani bardzo lubi.A za paróweczkami wprost przepada. [/i] Edytowane 12 Maja 2015 przez finlandia Zgodnie z zapowiedzią rozmowa na tematy porządkowe została usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 12.05.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 wiosenna pyszna zupa to oczywiście chłodnik, polecam taki z nowalijek, można je już wszędzie kupićhttp://przepisy.ancymonki.pl/chlodnik-z-nowalijkami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.05.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Kiedyś może wkleję temu dżentelmenowi parówki z parówek w sosie marchewkowo-kalifornijskim. Czyli własne jelita a w nich ulubione mielone parówki z moimi dodatkami i ten niepowtarzalny sos. Masz zamiar prezentować swoje wnętrzności ? Estetyka wypowiedzi dorównuje tej kulinarnej Edytowane 12 Maja 2015 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.05.2015 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Masz zamiar prezentować swoje wnętrzności ? Estetyka wypowiedzi dorównuje tej kulinarnej Zosiu nie idź za ich głosem.Jesteś taka miła jak nie piszesz takich epitetów.Doszukujesz się w przepisie smaku czy chcesz mnie obrażać przez takie zaczepki słowne.Co ostatnio gotowałaś estetycznego dla swojej gawiedzi jak to Chef Paul zaznacza???Pokaż porównam ze swoim , a nie bawisz się w tani poklask dla elyty.Co do jelit.Jelita są z własnego wieprza :poczyszczone przez masarza nie te ze sklepu. p.s jeśli cie to dalej zainteresuje a widzę ,że brniesz w tym to powiem skąd mam własnego wieprza.:D:D.Zaświadczam ci ,że nie z własnej hodowli. Edytowane 14 Maja 2015 przez niktspecjalny wieprz dla zochny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.05.2015 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam w wiosennych moich rewolucjach. Dzięki za 5000 tysięcy odwiedzin p. finland.moderowałeś bu zabłysnąć u elyty.Wstyd czy obawa???.Walencjał mię to to.:pAleeeeeee. Piękny poranek i wyjazd na zakupy.Spotkanie rodzime z fajnym żarełkiem.Fajna sceneria do robienia fotek z nim w roli głównej.Jeszcze raz dziękuje odwiedzającym mój topik.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.05.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ....Jeszcze raz dziękuje odwiedzającym mój topik.;) Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 17.05.2015 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Dzięki za 5000 tysięcy odwiedzin ......;) Zaiste, wynik imponujacy. 5 milionów. Ho.ho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.05.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nie ma za co Jest się z czego pośmiać. Czemu nie? Kononowicza obejrzało zdaje się około 5 milionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.05.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nie ma za co a kysz .Szczoty trza by wymieść .Wrrrrrrrrrrrrr pseudo odwiedzający wypad bo się gotować chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.05.2015 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jest się z czego pośmiać. Czemu nie? Kononowicza obejrzało zdaje się około 5 milionów. Pamiętasz jak powiedziałem ,że ten śmiech udzieli się moim fanom i napiszą jaki jesteś prościusieńki..Ciebie nikt nie ogląda bo straciłeś popularność strasząc syfiastym miechem dla psa..Odstraszyłeś ludzi pisząc jakie to twoje gotowanie ma problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.05.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Coś tam zielony ugotował ale on już zaatakowany jest wirusem nic nie przyjmuje,nie rozumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.05.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Pamiętasz jak powiedziałem ,że ten śmiech udzieli się moim fanom i napiszą jaki jesteś prościusieńki..Ciebie nikt nie ogląda bo straciłeś popularność strasząc syfiastym miechem dla psa..Odstraszyłeś ludzi pisząc jakie to twoje gotowanie ma problemy.Kononowicz ma 5 mln fanów. Dużo ale jak będziesz dalej pisał w podobnym stylu to osiągniesz podobną popularność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.05.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Kononowicz ma 5 mln fanów. Dużo ale jak będziesz dalej pisał w podobnym stylu to osiągniesz podobną popularność. Tak to już jest drogi przeciwniku.Pokazując coś na talerzu nie oznacza ,że musi być smaczne gdy oglądający patrzy na to.Ty dodajesz do tego swoje wypociny jaki to syf serwują w sklepach miast pokazywać te swoje osiągnięcia ,które zasługują by w wątku kulinarnym ktoś to to zobaczył.Fala krytyki z ust twoich tłumaczy tylko jaki jesteś niedouczony i popadasz w zły nastrój bardzo obraźliwie tłumacząc moje gotowanie ,które w odróżnieniu od ciebie poparte jest opisem choćby miał to być zwykły serdelek-parówka.Krytykujesz mnie a pisanina twoja to stos bzdur nie na tema zważywszy na fakt ,że uważasz się za tego co to postradał wszystkie rozumy kulinarne.Musisz to leczyć.Jeśli chodzi o popularność,którą w wątku kulinarnym źle znowu interpretujesz.Jeśli poza stekiem ,który ludziom się znudził albo jest za drogi na ich kieszenie zobaczą coś innego co chciałem podkreślić w wątku o mięsie z naszej krowy mlecznej itp. to popularność twa będzie większa??? Oni cie oleją, a właściwie już olali.Ty tak jak finlandia promujesz jakiś bzdurny regulamin sam bardzo odbiegając od tego prawidłowego od niego.W twoim wątku nikt nie pisze z poza elyty co właśnie jest poza regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.05.2015 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 (edytowane) Ta prostota jest taka a twoja???Wskaz mi numerem posta.Masz przykład bez steka.http://images66.fotosik.pl/897/0f87cd45738ca86amed.jpgw kuchennych mych rewolucjach w zielono mi:I teraz jeśli ja napiszę ,że są to pieczarki z rusztu,grzanki i nawet niewidoczne krewetki z dwoma rodzajami sosów i napiszę ,że wszystkim smakowało i że w przeciwieństwie do ciebie piesek zajadał i się ślinił na widok grzanki i krewetki to jest różnica w tym syfie co kupiłeś i wypisałeś jakieś androny na steka temat.??? Ja widzę i to wielką. Edytowane 18 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.05.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 (edytowane) http://images67.fotosik.pl/898/7aedc793ac0a7d7bmed.jpgdla efektu by podkreślić tobie perm gdzie jest granica w prostym daniu dla wszystkich a tym twoim co na odległość już w tekście pisanym jedzie beznadzieją i ohydą wręcz obrzydlistwem bo komuż przypadnie do gustu twój nietuzinkowy styl jak cały czas jesteś roszczeniowy, szukasz swych produktów po to by w konsekwencji napisać ,że nawet pies nie tyka tego co stworzyłeś.O czymś to świadczy nie uważasz???. Takie grzanki-sandwicze w zielono mi i śniadanie na zielono mi jadasz czy szprycujesz się stekiem gumowym???http://images70.fotosik.pl/897/ebb92ddb55650f3amed.jpg Jajecznica na serdelkach w oleju truflowym i szczypiorkiem by wolna była;)http://images67.fotosik.pl/898/b995c0060bef64edmed.jpg http://images66.fotosik.pl/898/b580a7d6e278259fmed.jpg Śniadanie w zielono mi proste z jajecznica ze szczypiorkiem,rzodkiewka własna,sandwicze własne,wędlina własna i własne salami z osła,ser kozi,jaja na miękko,masło czosnkowe,pomidor sparzony z szalotką i miodem z octem balsamicznym,sałatka z lodowej,kurczaka,ser żółty,grzanki,majonez własny z czosnkiem utarty. http://images66.fotosik.pl/898/b6173a6121f252b2med.jpg ty jadasz coś podobnego czy tylko stekami się faszerujesz??? Edytowane 18 Maja 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.05.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 http://images67.fotosik.pl/898/7aedc793ac0a7d7bmed.jpg dla efektu by podkreślić tobie perm gdzie jest granica w prostym daniu dla wszystkich a tym twoim co na odległość już w tekście pisanym jedzie beznadzieją i ohydą wręcz obrzydlistwem bo komuż przypadnie do gustu twój nietuzinkowy styl jak cały czas jesteś roszczeniowy, szukasz swych produktów po to by w konsekwencji napisać ,że nawet pies nie tyka tego co stworzyłeś.O czymś to świadczy nie uważasz???. Takie grzanki-sandwicze w zielono mi i śniadanie na zielono mi jadasz czy szprycujesz się stekiem gumowym??? http://images70.fotosik.pl/897/ebb92ddb55650f3amed.jpgNie wiem czy jest sens ale spróbuję. Istotą tematów kulinarnych jest prezentowanie albo czegoś oryginalnego albo przybliżanie tego co, naszym zdaniem warto spróbować, bo np jest znane w świecie, w Polsce nie. Nie ma tego w twoich postach. Zamieszczasz zdjęcia tego co jesz na śniadanie, obiad i kolację prezentując to ze szczegółami jako wielkie osiągnięcie kulinarne. Jest to wszystko niestety równie oryginalne jak dania z baru mlecznego. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Nawet jeżeli w tym tłumie pojawi się coś ciekawego to nie zostanie zauważone wśród tych wszystkich parówek, sosów "nie wiadomo po co" i podobnych. Dobija twój komentarz bez cienia samokrytyki za to pełen dziwacznych i często niezrozumiałych sformułowań i co tu gadać prymitywny dosyć. Zamieszczaj coś co jest oryginalne, coś co urzeka formą i smakiem a nie wszystko jak leci. Pisałem ci już kiedyś, że podobały mi się twoje "relacje" ze spożywanych gdzies tam na wycieczkach potraw. Nie kłamałem. Było to wszystko czego tu brakuje. Ja tu wchodzę, by się pośmiać i zadumać nad kondycją ludzkiej natury. Myślę, że wielu innych podobnie. Nie wchodzę tu, by podziwiać twoje kulinarne "osiągnięcia". Być może są nimi dla ciebie ale dla innych nie czego nie możesz najwyraźniej zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.05.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 W wiosennych rewolucjach niedługo skończę gotowanie by zacząć letnie rewolucje czyli???. Ale na razie póki co w wiosennych trochę fast-food z moją ukochaną Imani. http://images69.fotosik.pl/897/64eeeb9c4153d07emed.jpg Zrobię na zielono kiedyś longera jest taki prosty.Takiego,którego nie widać.Jest w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.