BoBoW 07.04.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 WitamTakie pytanie z innej beczki. Chciałbym na schodach betonowych zrobić trepy drewniane (lub z jakiegoś materiału drewnopochodnego), które swoim wyglądem będą imitowały beton szlifowany. Nie mogą to być prefabrykaty betonowe, bo ja i moje dzieciaki chodzimy po domu bez kapci, więc generalnie wybieramy "cieplejsze" materiały wykończeniowe na posadzki.Myślałem o panelach,np. PERGO ma takie fajnie imitujące beton, ale jak odpowiednio wykończyć noski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 19.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Pokaż to o czym piszesz. Najlepiej będzie jak zaprezentujesz zdjęcie tego co chcesz położyć. Szczerze mówiąc pierwsze słyszę o takim rozwiązaniu. Widziałem opcje odwrotne - drewno ogrodowe, tj. beton produkowany tak by przypominać drewno (kolor, słoje, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts